Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKamu szextörténetAzért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek", persze igyekeztem elbújni. (Micsoda csöcsök voltak! ). Szerintem, tudták, hova bújtam, megálltak mellettem, és elkezdtek beszélgetni, szerintem engem"cukkolni".
- Nos, milyen a házasélet?
- Nagyon jó! Akkorákat kefélünk, hogy el sem tudod képzelni. Nagyon sokszor kinyal, én meg leszopom, sokszor annyira megbasz, hogy remegve megyek az utcán!
- És mi van a szomszéd sráccal?
- Szegény, srác. Szerintem, mikor csak meglát, ágaskodik a most még pöcse!
- Nehogy azt hidd! Szerintem egy 16-17 éves srácnak már bőven fasza van! Én, a te helyedben, meggyőződnék róla!
- Gondolod? Na, lássuk, a"medvét"!

Hirtelen, széthúzta a bokrot, ami mögött lapultam.
- Nicsak, a kukkolónk! Tetszenek a nénik?
Nagyon elvörösödhettem, de a barátnője "segítségemre"sietett.
- Ne bántsd! Inkább nézzük meg, tetszünk-e neki.
Azzal kihúztak a bokorból, és a már igencsak meredező farkamat megmarkolták!
- Nicsak! Ennek áll a fasza! A barátnője kivette, és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Ő sem maradt tétlen, azt mondja:
- Tudod mit? Megengedem, hogy megfogd a cicimet és a puncimat. Na, mit szólsz?
Élvezettel tapperoltam, de közben a barátnője elélveztetett. Kissé, zavart, hogy mikor elélveztem, szinte nevetve nézte, amint a gecim kifröccsen.
- Áruld már el, kisöcsi! Mit csinálnál, ha mi ketten megengednénk, hogy azt csinálj velünk, amit akarsz!?
Megtudták! Úgy megbasztam őket, hogy "ahogy illik"! Ők meg úgy leszoptak, hogy menni is alig tudok!
Másnap, anyám átküldött hozzá valamiért. Egy rövid, szinte teljesen átlátszó otthonka volt rajta, egy cseppet sem zavartatta magát, sőt megjegyezte, hogy nemsokára hazajön a férje, aki szereti, ha így fogadja.
- De, ha akarod, megfoghatod a cicimet és a puncimat!
Naná, hogy akartam! Ő, kiverte a faszom, de nem engedte, hogy megbasszam, pedig nagyon szerettem volna. Arra hivatkozott, hogy bármikor megjöhet a férje, majd ezt máskor.

Ez a máskor, hamar eljött, igyekeztem "nagyfiú"lenni! Széthúztam a combjait, és végre"nyugodtan"szemügyre vehettem azt, amiről sokat álmodoztam! Szinte kifordítottam a pináját, úgy nyaltam be! Élvezettel"szürcsöltem"a pináját, hol ott nagyon jól tudtam, hogy nemrégen baszták meg! Nagyon jó volt, közben a melleit"gyúrogattam", majd rámásztam és beakasztottam neki! Lihegett alattam, ami még jobban ingerelt, és nagyot élveztem bele! Egy cseppet nem érdekelte, hogy bele élveztem, szinte közömbösen kérdezte, miközben a farkammal játszott:
- Jó volt?
- Meghiszem azt!
- Érzel még magadban annyi erőt, hogy megismételjük?
- Naná! Folytassuk!
Most, nem nyaltam, ellenben ő, úgy kezelésbe vette a "szerszámom", hogy szinte minden csepp gecit kiszívott belőle. Nagyon jó lehettem nála, mert amikor csak lehetőség volt rá, minden alkalmat kihasznált, hogy basszam meg! Persze, soha nem mondtam nemet. De főleg az tetszett, hogy örökké szopni akart. Néha, már attól féltem, hogy minden csepp gecim elapad. Szerintem, a férje is sejti, hogy kurogatom a feleségét, de erről, inkább máskor!Véletlen szex történet:


A nevelt fiam férfivá avatása
41 éves teltkarcsú nő vagyok, telt mellekkel, vastag combokkal, szép arccal és be kell vallanom állandóan szexre éhes puncival. Három éve élek együtt második férjemmel és annak most 14 éves fiával, Ádámmal. Férjemmel a szexuális életünk nem túl jó, mert újab....

A főnök, az unokahúga és Beth


A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és ....

Az erotikus történetek címkéi :
kikötve | gyárban | nem is értem miért | múlt | ittunk mint azt | nikivel | vizeles | ringyó | enik? | megdugja a feleségem |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.