Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA feleségem közpréda 3.Már elmúlottunk 10 éves házasok, a szex nálunk mindennapi, de a feleségemnek ez sem elég, ezért megkért, hogy szerezzek valakit, aki a szeretkezésünket felveszi. Nos, napokig gondolkoztam, ki lenne erre alkalmas, pláne, hogy biztos voltam benne, hogy a feleségemet meg is fogja kefélni, amit ő nem fog visszautasítani. Találtam egy havert, és mindent elmondtam neki. Persze, ő rögtön benne volt, mivel már régóta nézegette a feleségem.
Eljőtt az alkalom, feljött hozzánk, a feleségemen csak egy kis "röpike" volt, megíttunk egy-egy felest, és hozzákezdtünk!

Az ágyra fektettem, nem sokat kellett vetkőztetni, mivel csak a kis röpike volt rajta, alatta semmi.
Szerettem volna róla minnél több meztelen felvételt készíttetni, ezért megkértem a havert, hogy ahogy csak lehet, készítsen a feleségem pinájáról minél közelibb képeket, ehhez segítségnyújtásként széthúztam a lábait és a pináját, minél látványosabbá téve.
Úgy vettem észre, a feleségem az egészet nagyon élvezi, olyannyira, hogy ő is igyekezett mindenét jól széttárni, miközben láthatóan élvezte, hogy mindkettőnk farka, szinte annyira áll, hogy majd eldurran.
Nem bírtam magam tovább tűrtőztetni, és beléhatoltam.

Valahogy, kéjes érzés tőltött el, hogy más is tanuja a szeretkezésünknek. A haver egyre csak fílmezett, és igyekezett minnél közelebbi felvételeket készíteni, ami kissé zavart. Hát még az, amit a feleségem kért.
Azt szeretné, ha a haverom beleélvezne, én ezt felvenném, és közeli felvételt csinálnák arról, amint a geci kifolyik belőle.
- Na, még ilyen perverz nőt - godoltam, de azért beleegyeztem. Persze, a srácnak nem kellett kétszer sem mondani, már is rámászott, én meg forgattam.

Nem sok idő kellett neki, nagyon fel lehetett izgúlva, mert hamar elélvezett, olyannyira televágva, hogy alig, hogy kihúzta, máris jött a"nedü", amit persze én felvettem.
Azt mondja a feleségem erre:
- Nos, idáig, rendben van. Most keféljünk nyugodtan. Szeretnék egy Isten igazit élvezni!Persze, a kamera működhet, csak rögzítsétek le. Menni fog?

Na ná, hogy ment! A srác már is benne volt, nekem a szája jutott, amit később cseréltünk, elég az hozzá, hogy mindketten megkeféltük, megszopattuk, és ő is nagyokat élvezett.Véletlen szex történet:


Betyár, paraszt szextörténet


Hát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zo....

Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amik....

Az erotikus történetek címkéi :
tiz ev | vera | bugyik | konyha | tornaterem | szakadt nadrág | szopatás | kitalált | utya | vámpír |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.