Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNagyfaszú Péter történetePéter leállítja a kocsi motorját. A közöttünk lévő feszültség szinte szikrákat szór. Nem hiszem el, hogy beadtam a derekam és eljöttem vele abba az eldugott, sötét parkolóba ahol többen veszítették el a szüzességüket mint Enzós Niki legendás bulijain. Péter felém fordul és alaposan végig mér. Szinte érzem ahogy pillantásával lehúzza rólam a ruhát.
-Mondtam már milyen szexi vagy ma este? – halkan beszél, de a csendben minden egyes kiejtett betűjétől kiráz a hideg. Túl izgatott vagyok, hogy ne bánjam meg a ma estét. Átengedem magam a vágynak és eldöntöm, hogy ma megteszem amit csak akarok. Ma este nem érdekelnek a következmények. Péterre mosolygok, egész testemmel felé fordulok. Fekete csillogós ruhám egyik pántját lassan lehúzom a vállamon. Péter csak pislog. Mozdulataim lassúak. Élvezni akarom a pillanatot. Azt akarom hogy minél tovább tartson. Áthajolok Péter felére és belecsókolok a nyakába. A fiú halk nyögést hallat. Aztán a füléhez hajolok.
-Told hátra az ülésedet, ameddig csak lehet – súgom, a fiú pedig haladéktalanul eleget tesz kérésemnek. Így máris több hely van Péter és a kormány között. Pont elég, hogy odaférjek.
Két oldalról az ülésének támaszkodom kezeimmel hogy áttudjak mászni Péter ölébe. Egyik lábamat Péter baloldalára rakom, majd a másikat a jobb oldalára. Közben csókokat lehelek ajkára. Ahogy ágyékunk összeér érzem, hogy Péter már keményedik odalent. Kezeit felcsúsztatja combjaimon, miközben ajkunk egyre jobban összeforr. Ajkai észrevétlenül vándorolnak arcomról a nyakamra. A legérzékenyebb pontomat kezdi izgatni. Mintha tudatában volna vele, hogy ezzel csak még jobban felizgat, egy mosolyt érzek ajkain. Aztán kezeit, ahogy bebújnak a szoknyám alá, vészesen közel a tiltott zónához. Alsóneműn keresztül simít végig ajkaimon, a csiklandós érzés furcsamód csak még jobban felajz. Már csak azt veszem észre, hogy vonaglok, miközben a keze odavissza simogatja azt az érzékeny pontot, pedig alig ér hozzá. Lihegek, szívem hevesen ver.
-Máris nedves vagy kicsim?! – suttogja a fülembe gúnyosan. Csak játszadozik velem. Úgy döntök én is ezt teszem, elvégre ezért vagyok itt. Kaján mosolyát egy szenvedélyes csókba fojtom. Kezeimmel pedig elkezdem kigombolni ingjét. Közben az ő keze odalent pihen. Olyan szenvedélyesen csókolom amennyire csak lehet. Nehéz közben az ing gombjaira koncentrálnom, de sikerül. Máris hozzáférek meztelen felsőtestéhez. Végig simítok a kockákon, aztán odalent matatok a nadrág övvel. Közben az ő keze is akcióba lendül. Észre sem veszem, hogy félrehúzta a bugyimat azt viszont már igen amikor ujjaival megtalálja a megduzzadt csiklómat és dörzsölni kezdi. Egy pillanatra meg rökönyödöm és nem bírom visszafojtani a rám törő nyögést. Az övét már kikapcsoltam, a nadrágját is kigomboltam, már csak elő kellene vennem a kiszabadulni kívánó férfiasságát. De Péter elvonja a figyelmem, az izgatása túl jóra sikeredik, ujjai felcsúsznak a vaginámba én pedig felsikkantok az élvezettől. Lovagolni kezdek az ujján, de tudom. Péter elvigyorodik. Nem tetszik, hogy ő irányít. Óriási erőveszítésbe kerül, hogy abbahagyjam a lovaglást és remegő kezemet lecsúsztassam falloszához. Benyúlok az alsónadrágjába, szemei és szája elkerekedik, végre ő is felnyög. Elmosolyodok. Szabad utat engedek péniszének. Az öröm csak még nagyobb lesz amikor kezemmel felmérem mekkora, miközben ujjait bennem mozgatja. Csak az jár a fejemben, hogy az ujjai helyett a pénisze mozogjon bennem. Legalább 25 centi vastag és égig meredezik. .Csak rám vár és a szűk pinámra. Egyre mocskosabb gondolatok lepik el az agyam.
-Tetszik? – kérdezi vigyorogva Péter, mire csak marokra fogom és végig simítok farkán. – Ah – nyög fel, hangosan. Ujja megrándul bennem. Lassan és gyengéden kézimunkázok rajta, amit látszólag élvez is.
-Előbb szeretném bekapni! – súgom a fülébe, aminek már csak a gondolatára is jobban kezd lihegni. Leszállok ujjairól és az anyós ülésre térdelek. Így pont szembe kerülök a kobrával. Felnézek Péterre, aki csak vágyakozva néz le rám. Végig nyalok a hosszú péniszen, aztán szopkodni kezdem a makkját. Így játszadozom vele pár másodpercig. Péter egyre türelmetlenebbé válik.
-A kurva életbe… - lihegi és felnéz. – Csináld már! – mondja és egyik kezével megfogja a fejemet. Nem erőszakosan, nem is durván, inkább csak könyörögve. Úgy döntöttem megteszem. Egyre mélyebbre és mélyebbre eresztem a farkát a számban, egészen addig amíg már a torkomhoz nem ér. Még sosem mélytorkoztam és nem is ma fogom elkezdeni. Úgy érzem ha tovább tolom megfulladok, így rásegítek a kezemmel és megragadom a maradékot alul, a kezemmel. Aztán mozgatni kezdem a fejemet rajta, kezemmel pedig az ellenkező irányba fejem a farkát. Néha még így is túl mélyre megy néha, mert Péter nem bírja visszafogni magát és meg-meg mozdul felfelé az ágyéka. És még csak szopom. Mi lesz ha… bele sem merek gondolni.
Péter nagyokat kezd nyögni.
-Ah, elmegyek! Elmegyek! – kiáltja, én pedig örömmel várom a spermát. A számba élvez én pedig lenyelem. Péter elneveti magát és rám mosolyog. – Kurva jó vagy… ezért most életed legjobb dugását kapod! – mondja és magára húz. Felsikkantok a hirtelen mozdulatától. Újra az ölében találom magam.
-Ajánlom is – mondom. Odalent már szinte tocsogok a nedvtől. Nem lesz nehéz bejutnia.
Kezeimmel újra akcióba lendülök, hogy felállítsam a kobrát. Nem kell neki sok és újra bevetésre késszé válik. Péter közelebb húz és félrehúzza a bugyimat is, közben a nyakamat csókolgatja. Megfogja farkát és az ajkaim között húzogatja. Mintha előbb csak feltérképezné a dolgokat. Aztán farkával a bejárathoz közelít. Megmártja egy kicsit a vízben én pedig már rá is ereszkednék, de nem engedi, csalódottan fel nyögök, de visszahúz. Aztán újra betolja, most sokkal mélyebbre enged, de megáll.
-Péter! – nyögöm a nevét könyörögve, pont úgy ahogy ő tette az előbb.
-Tűrelem cica! – mondja és szenvedélyes csókot lehel az ajkaimra. – Lassan – suttogja a számba én pedig lassan ráereszkedem a farkára. Ajkaim elkerekednek ahogy megtölt és még mindig nincs vége. Aztán egy pont után már a fájdalomtól kell felnyögnöm. Péter mélyről jövő nyögést hallat amikor teljesen betölti a vaginámat. Én csak lihegni és tűrni tudok. – Fáj? – kérdezi a fülembe suttogva.
-Kicsit – mondom miután levegőhöz jutok. Péter csókolni kezdi a nyakamat, aztán hátra dönt, hogy lejjebb mehessen, a melleimig, de nem tud teljesen lemenni, túl kicsi a hely hozzá így csókjaival visszavándorol. Átadom magam az érzésnek. Legalább egy percig csak így kényeztet, én pedig élvezem, minden egyes mozdulatát.
Aztán váratlan mozdulat jön. Péter megmozgatja magát bennem odalent, bennem pedig mérhetetlen élvezet ébred. Hangosan felkiáltok.
-Áh, igen! – kiáltok és Péter elmosolyodik.
-Eljött a pillanat – mondja alig várva, hogy akcióba lendüljek. Mozogni kezdek a farkán, de nehezemre esik. A lábaim remegnek alatta. Minden egyes mozdulatnál pihegnem kell és cseppet sem tudom hang nélkül hagyni. Péter is ugyanígy reagál. Aztán ő is mozogni kezd alulról. A tempó pedig egyre jobban beáll. Isteni érzés ahogy jár bennem. Ez az érzés pedig egyre csak fokozódik, míg nem Péter szemeiben valami állatit veszek észre és gyorsítani kezd a tempón. Én pedig már szabályosan sikoltozok. Végül pedig olyan gyorsasággal mozgunk, hogy felsem bírom fogni. Farka ütemesen belémverődik én pedig élvezem, ami leginkább óriási méreteinek köszönhető. A görcsös bizsergés már egyre inkább érlelődik, érzem az összehúzódásokat amik csak fokozzák az élvezetet és robbanok. Az élvezet végigszáguld a testemen, a méhem irányából. Őrülten kapkodom a levegőt és közben még Péter keményen dolgozik odalent és az élvezet még mindig nem szűnik, sőt megismétlődik amikor Péter farka remegni kezd bennem és a belőle áradó forróság megtölt odalent. Újra óriási kiáltok.
-Bassza meg! – dőlök Péterre miután a hullámok amik a testemet rázták le nyugszanak. Még legalább egy percig ülünk így, egymást kitöltve, pihenve az óriási élvezetet amit egymásnak okoztunk.

Péter leállítja a kocsi motorját. A közöttünk lévő feszültség szinte szikrákat szór. Nem hiszem el, hogy beadtam a derekam és eljöttem vele abba az eldugott, sötét parkolóba ahol többen veszítették el a szüzességüket mint Enzós Niki legendás bulijain. Péter felém fordul és alaposan végig mér. Szinte érzem ahogy pillantásával lehúzza rólam a ruhát.
-Mondtam már milyen szexi vagy ma este? – halkan beszél, de a csendben minden egyes kiejtett betűjétől kiráz a hideg. Túl izgatott vagyok, hogy ne bánjam meg a ma estét. Átengedem magam a vágynak és eldöntöm, hogy ma megteszem amit csak akarok. Ma este nem érdekelnek a következmények. Péterre mosolygok, egész testemmel felé fordulok. Fekete csillogós ruhám egyik pántját lassan lehúzom a vállamon. Péter csak pislog. Mozdulataim lassúak. Élvezni akarom a pillanatot. Azt akarom hogy minél tovább tartson. Áthajolok Péter felére és belecsókolok a nyakába. A fiú halk nyögést hallat. Aztán a füléhez hajolok.
-Told hátra az ülésedet, ameddig csak lehet – súgom, a fiú pedig haladéktalanul eleget tesz kérésemnek. Így máris több hely van Péter és a kormány között. Pont elég, hogy odaférjek.
Két oldalról az ülésének támaszkodom kezeimmel hogy áttudjak mászni Péter ölébe. Egyik lábamat Péter baloldalára rakom, majd a másikat a jobb oldalára. Közben csókokat lehelek ajkára. Ahogy ágyékunk összeér érzem, hogy Péter már keményedik odalent. Kezeit felcsúsztatja combjaimon, miközben ajkunk egyre jobban összeforr. Ajkai észrevétlenül vándorolnak arcomról a nyakamra. A legérzékenyebb pontomat kezdi izgatni. Mintha tudatában volna vele, hogy ezzel csak még jobban felizgat, egy mosolyt érzek ajkain. Aztán kezeit, ahogy bebújnak a szoknyám alá, vészesen közel a tiltott zónához. Alsóneműn keresztül simít végig ajkaimon, a csiklandós érzés furcsamód csak még jobban felajz. Már csak azt veszem észre, hogy vonaglok, miközben a keze odavissza simogatja azt az érzékeny pontot, pedig alig ér hozzá. Lihegek, szívem hevesen ver.
-Máris nedves vagy kicsim?! – suttogja a fülembe gúnyosan. Csak játszadozik velem. Úgy döntök én is ezt teszem, elvégre ezért vagyok itt. Kaján mosolyát egy szenvedélyes csókba fojtom. Kezeimmel pedig elkezdem kigombolni ingjét. Közben az ő keze odalent pihen. Olyan szenvedélyesen csókolom amennyire csak lehet. Nehéz közben az ing gombjaira koncentrálnom, de sikerül. Máris hozzáférek meztelen felsőtestéhez. Végig simítok a kockákon, aztán odalent matatok a nadrág övvel. Közben az ő keze is akcióba lendül. Észre sem veszem, hogy félrehúzta a bugyimat azt viszont már igen amikor ujjaival megtalálja a megduzzadt csiklómat és dörzsölni kezdi. Egy pillanatra meg rökönyödöm és nem bírom visszafojtani a rám törő nyögést. Az övét már kikapcsoltam, a nadrágját is kigomboltam, már csak elő kellene vennem a kiszabadulni kívánó férfiasságát. De Péter elvonja a figyelmem, az izgatása túl jóra sikeredik, ujjai felcsúsznak a vaginámba én pedig felsikkantok az élvezettől. Lovagolni kezdek az ujján, de tudom. Péter elvigyorodik. Nem tetszik, hogy ő irányít. Óriási erőveszítésbe kerül, hogy abbahagyjam a lovaglást és remegő kezemet lecsúsztassam falloszához. Benyúlok az alsónadrágjába, szemei és szája elkerekedik, végre ő is felnyög. Elmosolyodok. Szabad utat engedek péniszének. Az öröm csak még nagyobb lesz amikor kezemmel felmérem mekkora, miközben ujjait bennem mozgatja. Csak az jár a fejemben, hogy az ujjai helyett a pénisze mozogjon bennem. Legalább 25 centi vastag és égig meredezik. .Csak rám vár és a szűk pinámra. Egyre mocskosabb gondolatok lepik el az agyam.
-Tetszik? – kérdezi vigyorogva Péter, mire csak marokra fogom és végig simítok farkán. – Ah – nyög fel, hangosan. Ujja megrándul bennem. Lassan és gyengéden kézimunkázok rajta, amit látszólag élvez is.
-Előbb szeretném bekapni! – súgom a fülébe, aminek már csak a gondolatára is jobban kezd lihegni. Leszállok ujjairól és az anyós ülésre térdelek. Így pont szembe kerülök a kobrával. Felnézek Péterre, aki csak vágyakozva néz le rám. Végig nyalok a hosszú péniszen, aztán szopkodni kezdem a makkját. Így játszadozom vele pár másodpercig. Péter egyre türelmetlenebbé válik.
-A kurva életbe… - lihegi és felnéz. – Csináld már! – mondja és egyik kezével megfogja a fejemet. Nem erőszakosan, nem is durván, inkább csak könyörögve. Úgy döntöttem megteszem. Egyre mélyebbre és mélyebbre eresztem a farkát a számban, egészen addig amíg már a torkomhoz nem ér. Még sosem mélytorkoztam és nem is ma fogom elkezdeni. Úgy érzem ha tovább tolom megfulladok, így rásegítek a kezemmel és megragadom a maradékot alul, a kezemmel. Aztán mozgatni kezdem a fejemet rajta, kezemmel pedig az ellenkező irányba fejem a farkát. Néha még így is túl mélyre megy néha, mert Péter nem bírja visszafogni magát és meg-meg mozdul felfelé az ágyéka. És még csak szopom. Mi lesz ha… bele sem merek gondolni.
Péter nagyokat kezd nyögni.
-Ah, elmegyek! Elmegyek! – kiáltja, én pedig örömmel várom a spermát. A számba élvez én pedig lenyelem. Péter elneveti magát és rám mosolyog. – Kurva jó vagy… ezért most életed legjobb dugását kapod! – mondja és magára húz. Felsikkantok a hirtelen mozdulatától. Újra az ölében találom magam.
-Ajánlom is – mondom. Odalent már szinte tocsogok a nedvtől. Nem lesz nehéz bejutnia.
Kezeimmel újra akcióba lendülök, hogy felállítsam a kobrát. Nem kell neki sok és újra bevetésre késszé válik. Péter közelebb húz és félrehúzza a bugyimat is, közben a nyakamat csókolgatja. Megfogja farkát és az ajkaim között húzogatja. Mintha előbb csak feltérképezné a dolgokat. Aztán farkával a bejárathoz közelít. Megmártja egy kicsit a vízben én pedig már rá is ereszkednék, de nem engedi, csalódottan fel nyögök, de visszahúz. Aztán újra betolja, most sokkal mélyebbre enged, de megáll.
-Péter! – nyögöm a nevét könyörögve, pont úgy ahogy ő tette az előbb.
-Tűrelem cica! – mondja és szenvedélyes csókot lehel az ajkaimra. – Lassan – suttogja a számba én pedig lassan ráereszkedem a farkára. Ajkaim elkerekednek ahogy megtölt és még mindig nincs vége. Aztán egy pont után már a fájdalomtól kell felnyögnöm. Péter mélyről jövő nyögést hallat amikor teljesen betölti a vaginámat. Én csak lihegni és tűrni tudok. – Fáj? – kérdezi a fülembe suttogva.
-Kicsit – mondom miután levegőhöz jutok. Péter csókolni kezdi a nyakamat, aztán hátra dönt, hogy lejjebb mehessen, a melleimig, de nem tud teljesen lemenni, túl kicsi a hely hozzá így csókjaival visszavándorol. Átadom magam az érzésnek. Legalább egy percig csak így kényeztet, én pedig élvezem, minden egyes mozdulatát.
Aztán váratlan mozdulat jön. Péter megmozgatja magát bennem odalent, bennem pedig mérhetetlen élvezet ébred. Hangosan felkiáltok.
-Áh, igen! – kiáltok és Péter elmosolyodik.
-Eljött a pillanat – mondja alig várva, hogy akcióba lendüljek. Mozogni kezdek a farkán, de nehezemre esik. A lábaim remegnek alatta. Minden egyes mozdulatnál pihegnem kell és cseppet sem tudom hang nélkül hagyni. Péter is ugyanígy reagál. Aztán ő is mozogni kezd alulról. A tempó pedig egyre jobban beáll. Isteni érzés ahogy jár bennem. Ez az érzés pedig egyre csak fokozódik, míg nem Péter szemeiben valami állatit veszek észre és gyorsítani kezd a tempón. Én pedig már szabályosan sikoltozok. Végül pedig olyan gyorsasággal mozgunk, hogy felsem bírom fogni. Farka ütemesen belém verődik én pedig élvezem, ami leginkább óriási méreteinek köszönhető. A görcsös bizsergés már egyre inkább érlelődik, érzem az összehúzódásokat amik csak fokozzák az élvezetet és robbanok. Az élvezet végigszáguld a testemen, a méhem irányából. Őrülten kapkodom a levegőt és közben még Péter keményen dolgozik odalent és az élvezet még mindig nem szűnik, sőt megismétlődik amikor Péter farka remegni kezd bennem és a belőle áradó forróság megtölt odalent. Újra óriási kiáltok.
-Bassza meg! – dőlök Péterre miután a hullámok amik a testemet rázták le nyugszanak. Még legalább egy percig ülünk így, egymást kitöltve, pihenve az óriási élvezetet amit egymásnak okoztunk.

Véletlen szex történet:


Kriszta megujjazása


Már egy kicsit bódult állapotban voltam, amikor megpillantottam őt. Régóta tetszett nekem, de sosem mertem kezdeményezni, mert nem tudtam, hogy vonzódik-e a nőkhöz. Úgy éreztem, hogy itt a megfelelő idő és helyszín a közeledésre: egy buli közepén, kissé ittas állapotban. Ha ese....

Szombat délelőtti erotika 1. rész


Márk és én, 1 éve vagyunk együtt. Ő kollégista van hogy csak hetente egy napot,vagy két hetente egy napot tudunk találkozni. Suli mellett mindketten dolgozunk. 21 évesek vagyunk.
Épp hazajött, és találkoztunk,szokásunkhoz híven,feljött hozzám, egyedül voltam a lakásban. Se....

Az erotikus történetek címkéi :
elso | rájöttem hogy | tegyék asszonnyá | hetekig nincs otthon | analizÁlÁs | emma | haspolo | a hugom bozontos puncija | parok | szállodai |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.