Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA pinakorbácsCsendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne kötelek, bilincsek, csipeszek, vibrátorok. Nem volt nehéz, kérdezem tőle, sok mindent hoztál. Te akarod használni ezeket? Vagy nekem hoztad? Használjuk közösen, jó?


Elkezdet cirógatni, majd a nadrágomat kezdte el kigombolni és a farkamat a szájába vette hagyta, hogy levegyem a blúzát, nem volt rajta melltartó. Most egy kicsit megállt, kérte, vetkőzzem le, Ő is ledobta nadrágját, ott voltunk meztelenül mindketten. Kivette a táskájából a bilincseket, kezembe adta kiválasztottam egyet, a csuklójára tettem a háta mögött, majd kötéllel kezét hátul felhúzva egy csomóval az ajtóba szorítottam, így előre hajolt, a merev farkamat a szájába nyomtam, szopjad, mondtam szigorúan, szopott mind egy szivattyú.


Mondom neki, itt nem lesz jó, menjünk a pincébe, ott van más is meglátod jó lesz. Bilincset a kezén hagytam, nyakára egy pórázt tettem, és levezettem a pincémbe. Itt ő is meglepődött, sok minden S/M eszköz volt nekem, láttam rajta azonosan jár az eszünk, kérdeztem mit szeretne. Rögtön választott, András kereszt vibrátor, mondta. De én a deresre kényszerítettem, rákötöztem lábait, széttéve feküdt kikötözve, mellbimbójára csipeszt tettem, felnyögött a csipeszeken lánc volt, ezzel egy mennyezeti kampón keresztül súlyokat tettem rá, már sikított a fájdalomtól, de jobban húztam még jobban üvöltött, közben elő vettem egy korbácsot, és el kezdtem csapkodni pináját, ami borotvált volt.


Mivel dereka szíjjal volt rögzítve, nem tudott mozogni, a korbácsolásból jutott a melleire is, már jajgatott, kezdtek piros hurkák megjelenni rajta, elővettem egy punci pumpát, rátettem a pinájára és elkezdtem pumpálni, ami kor már jó nagy volt, abbahagytam a pumpálást, de nem vettem le neki, hanyatt fekve nyögdécselt feje alól kivettem a támasztékot, így feje hátrahajlott szopattam.


Mellbimbóiról levettem a csipeszeket, feljajdult, pirosak és csíkosak voltak az ostortól, száját telepumpáltam a gecimmel, nyeljed, mondtam, és rácsaptam egy pálcával, belerándult, de nyelte, mutasd a szád, mondtam, lenyelted mindet? Kinyújtotta nyelvét, lenyelte, tartsd a nyelved, mondom, rátettem egy összegumizott pálcikapárt, így nem tudta visszahúzni nyelvét, nyöszörgött.


A pinájához mentem, levettem a punci pumpát, a puncija nagyon nagy volt, jól telefutott vérrel, ha ostorral rácsaptam jajgatott, most belenyomtam egy XXL-s vibrátort, jól szétfeszítettem vele. Következőnek lecsatoltam a deresről bokáira egy terpesztő rudat csatoltam, a csuklójáról levettem a bilincset, és kötéllel összekötöttem, majd a mennyezeten lévő csiga segítségével felhúztam.
Így lógott a mennyezetről nyelvpöcökkel, lábterpesszel, vibrivel a pinájában, néha pálcával végig vágtam a testén. Hagytam egy órácskát lógni, és élvezettel néztem.


Mikor már nagyon nyögött levettem, eloldoztam, ott állt előttem meggyötörve, fáradtan, de már szabadon, erősen pihegett végignézet rajtam, és két hatalmas pofont kent le, de azért jólesett, mondta, erre gondoltam.


Fantáziámban most megvalósult. Szeretnék valamit tőled Ági, legközelebb, ha jössz, te legyél a domina úrnőm, és tegyél, amit csak akarsz.
Véletlen szex történet:


Az orális gyönyör


Nem telt el sok idő azóta a viharos péntek óta, én máris újra Éva tanárnő ajtaja előtt álltam a ruhákkal, amiket ő adott kölcsön. Élesen élt még bennem az emléke annak a gyönyörteli napnak, legbelül abban reménykedtem hogy újra megtörténik. Becsengettem hát és vártam. K....

Erotikus fantáziák, a vendégség


Ahogyan beléptem a lakásba, éreztem, ezt sem úszom meg szárazon. Illedelmesen köszöntem a szüleinek és a nővérének, aztán kézen fogott és elindultunk a szoba felé. Ahogyan közeledtünk, sármosan hátranézett és elmosolyodott. Éreztem, hogy valamiféle jó szándék vezérli öv....

Az erotikus történetek címkéi :
szopnom kellett | kabát | vonz | karantén | vidéki nyaralás | az iskolában | megerőszakoltam | pice | a buzavirag v | gay tesók |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.