Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseRandi munka után"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak, de a haverja letöltött megint valami idétlen videójátékot, és elmenne hozzá kipróbálni, aztán meg még beülnek egy kocsmába, ne várjam meg ébren. Próbáltam úgy tenni, mint aki bánja, hogy a kedves későn jön haza, valójában azonban repestem az örömtől, amiért ilyen könnyen, ilyen gyorsan adódott a lehetőség, és át tudok menni Csillához.
Hazafelé menet elmentem a virágbolt előtt, mint ahogy elmegyek minden álló nap, most azonban megkapta a szememet a kirakatban egy fehér rózsa. Éreztem, hogy kell nekem, Csilla nagyon örülne neki.
8 után 10 perccel a rózsával állítottam be hozzá. Kicsit zavarban voltam, nőnek nem adtam még virágot azon kívül, hogy édesanyámat anyák napján, meg a névnapján felköszönöm. De az a helyzet azért nagyon más, mint ez.
Csilla teljesen természetesen vette, és nagyon örült neki. Valóban fáradtnak tűnt. Beszélgettünk, nevetgéltünk, tévéztünk, jól eltelt az este, de azért sort kerítettünk a hátmosásra is.
Egymással szemben ültünk be a kádba, előbb Csilla, majd én. A lábaink összegabalyodtak, nagyon vicces volt, ugyanakkor nagyon izgató is, ahogy a lány vizes combja az enyémhez ért. Közel csúszott hozzám, lábát a hátam mögé tette, simogattam az arcát, nyakát, de a sok habtól csúszott a kezem lefelé a válláról a hátára, csípőjére, combjára, s egyre jobban vonzott egy pont... Közben Csilla a melleimet simogatta egy fürdőszivaccsal, a nyelvét pedig nem vette le a nyakamról.
- Mi lenne, ha kiszívnám? - ajánlotta.
Hevesen ráztam a fejem! Még csak az kéne! Hogy magyaráznám meg otthon? Totál lebukás. És a munkahelyemen? Kinevetne mindenki.
- Azt hallottam, hogy az embereknek a fülüknél is van erogén zónája - suttogta a fülembe. - mi lenne, ha kipróbálnám?
Választ sem várva végignyalta a fülcimpámat, szopogatta a fülbevalómat, a fülemmel együtt, sőt, piciket bele is harapott. Én meg alig bírtam úrrá lenni a csiklandósságomon. Ha nem hagyja abba, akkor nagy röhögésben török ki, az biztos. De a hatás, meg kell hagyni, nem maradt el. Kellemesen bizseregtem tőle, és kedvem támadt azonnal kimászni a kádból, karon ragadni őt, és behúzni a hálóba, hogy most azonnal szeretkezzünk.
- Kívánlak! - suttogtam.
- Dőlj hátra - biztatott Csilla.
Én persze parancsszóra rögtön tettem a háta mögé a lábam, hátradőltem a kádban, derekamig ért a kellemesen meleg víz, a hab pedig a mellemig. Csilla nyalogatta a nyakamat, ujjaival pedig szeméremajkaimat simogatta, majd a csiklómat, annak is a hegyét izgatta körbe-körbe, aztán a másik kezét is bevetette, és finoman ujjazott. Egy, majd két ujjal. A víz lágyan simogatott, Csilla kezének mozgásától hol jobban, hol csendesebben hullámzott. Nagyon kellemes volt, és a víz, és a lány ügyes kezének összjátéka nagyon izgatott. Ha a villany nem világít a szemembe, azonnal elélveztem volna, így azonban nehezebb volt összpontosítani.
Csilla a mellemre hajolt, szopogatta, nyalogatta a mellbimbómat először az egyiket, majd a másikat, hosszan, finoman, közben úgy éreztem, hogy a víz egyre forróbb, a levegő is nehézzé vált, kapkodnom kellett utána, aztán kellemes bizsergést éreztem a hasamban, Csilla is lassabban simogatott odalent, és lágyan, lassan, hihetetlen érzékiséggel elégített ki.
Elnyúltam a fürdőkádban, mint egy béka, ha Csilla nem tart meg, még el is süllyedek a vízben, ő azonban nem engedett el, tovább nyalogatta a mellemet, egészen addig, míg a testem le nem csillapodott, és a gondolataim ki nem tisztultak.
- Még a hátad sem mostam meg... - mondtam.
Csilla megfordult a kádban, hogy nekem háttal legyen, és egy fürdőszivacsot nyomott a kezembe.
- Miért fehér rózsát hoztál? - kérdezte.
- Nem is tudom. Megláttam a kirakatban, és éreztem, hogy el kell hoznom.
Csilla nem szólt. Gondolkodott.
- Miért? Te milyen virágot hoztál volna a helyemben?
- Vöröset! Csakis vöröset, egészen biztos! - suttogta.
Már értettem, miért kérdezte. Így akarta megtudni, hogy amit érzek iránta, az szerelem e. Részéről a választ megtudtam. Elárulta egyértelműen.
Nem szóltam semmit, csak simogattam, dörzsölgettem a hátát, vállát, összefogta a haját a feje tetején, így a nyakához is hozzáfértem. Aztán közelebb csúsztam hozzá, a hasam hozzáért a derekához. Megmarkoltam a melleit. Csilla felszisszent. Ujjaim közé fogtam a mellbimbóját, ami azonnal kőkeménnyé duzzadt.
- Izgass, izgass.... - biztatott elfúló hangon.
Kezem lecsúszott a hasára, majd a puncijához. Ő azonnal feltette a lábát a kád szélére, hogy minél jobban hozzáférjek. Két ujjam között volt a csiklója, kicsit összeszorítottam, úgy simogattam. Csilla hátravetette a fejét, olyan erővel, hogy alig bírtam megtartani a vállammal. Szemét becsukta, nyalogatta a szája szélét, mintha kiszáradt volna. Dörzsöltem egyre gyorsabban, egyre hevesebben, egészen addig, amíg Csilla megfeszítette magát, és elélvezett.Véletlen szex történet:


A nudista család


Nyaranta nudistaként jártuk Európa kempingjeit A mesztelen test látványa annyira természetes volt nekem, hogy fel sem tünt, én is beleolvadtam szüleim életvitelébe.
Minden nyáron nudista kempingeken nyaraltunk, telente melegvizű fürdőkbe jártunk.Természetes volt az otthoni la....

Megbaszott a Béla


Történetem tavaly nyáron esett meg unokanővérem esküvőjén. Őrült meleg volt, így a két lehetőség közül a lengébb öltözetet választottam: bokáig érő rózsaszín szűk ruha, oldalt fél combig felhasítva, elöl mély dekoltázs, nyakban megkötős, így a hátam teljesen szabad....

Az erotikus történetek címkéi :
anyómmal | rajongasom a nagy | rita | csa | após | klári kaki | baltanyél | nevelt fia | óra alatt | petra |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.