Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseProfi szexmasszázsMint a mesében, egy életem egy halálom…
Eldöntöttem, hogy kipróbálom.
A környékünkön működik egy színvonalas, vendégeit megválogató, kellemesnek mondott testápoló stúdió, amelynek szűk kapacitású e-masszőr részlege is van, e mint erotikus…
Egyik hétvégén felkerestem az intézményt, ahol a recepciós pár perc türelmet kért, amíg a munkatársait az adott helyiségbe küldi. Nem sokkal később egy folyosó felé irányított, amelynek végén már várt három csinos asszisztens.
Bevezettek egy csendes, virágillatú, félhomályos szobába, amelynek közepén egy masszív, széles, ágyszerű emelvény terpeszkedett, körben pedig polcok, szekrények, különböző olajos, krémes tubusokkal, törölközőkkel megrakva. Egyetlen szó nélkül, pusztán a ráutaló mozdulatokkal megértetve magukat, a három ifjú hölgy levetkőztetett. Mire velem végeztek, róluk is lekerült az áttetsző köntösszerű valami. Igen formás, kerek popsik, feszek keblek, fazonra igazított ágyék. Kedvemre való volt mind.

Feltessékeltek az ágyra hasra fekvésben, és az egyikük illatos olajjal kenegetni kezdte a hátamat, majd alaposan meggyúrta az izmaimat, vele egyszerre a másikuk a láb izmaimat gyömöszölte szét, aztán intett a forduláshoz majd a mellkasomat, a combjaimat vették kezelésbe, ezek után egyikük az olajos kezével „megtámadta” az ágyékomat, külön figyelmet szentelve a herezacskómnak. Amint markánsabb látható jele támadt a mozdulatainak, hiszen eladdig sem hagyott teljesen hidegen a meztelenül sürgő hölgyek látványa, egyikük fellépett mellém és velem szemben terpeszbe állva, ráereszkedett a számra, mintegy rátűzve magát az idejében kidugott nyelvemre, amit –azt gondoltam viccesen- kiöltöttem a pontos pozicionálás érdekében. Finom, meleg, párnás, lédús puncusa volt, amit buzgón nyalni kezdtem, meg-megtapogatva a csiklóját, néha meg mélyre feltoltam a nyelvem a hüvelyébe, ameddig csak értem. Lassan moccanva, meg-megreszketve kezdett előre-hátra hintázni. Aki az olajjal kenegetett, a fitymámat hátrahúzva csókolgatta, merevvé váló férfiasságomat.

Egy láthatatlan kéz az ágyékához irányította az egyik kezem, és egy másik ágyékba a másik kezem. Élvezettel hajtogattam szét a vérbő ajkakat, simítottam végig a gáttól a csiklóig, bele-bele merülve egy-egy ujjal a hüvelyek párás melegébe. A rajtam ülő egyre gyorsulva csúszkált az arcomon, mint később kiderült a homlokomtól az államig piros csík jelezte ténykedését még órák múlva is. Az orromon valahányszor átzökkent, hatalmas levegőt véve nyikkant, megmerevedett néhány pillanatra és aztán csukott szemmel az ágyra támaszkodva mind bőszültebben csiszolta magát tovább rajtam. Nem sokáig tudtam a nyelvemmel követni a mozdulatait, mert lejjebb sűrűsödtek az események. Már folyamatosan a szájában voltam valakinek, aki nagyon ügyesen használta a nyelvét is és az ajkait is, amikor csak hozzáfért valamelyikkel. Néha csak megszívta, máskor körbenyalta, megint máskor pedig az ajkaival kényeztetett. Hatalmas levegőt vettem, amikor megéreztem, hogy síkossá olajozott kezek az iménti történésekkel egy időben széttárták a combjaimat, majd a farpofáimat és finom határozottsággal ujjak hatoltak belém.

Az arcomat gyaluló dáma fénysebességre kapcsolt, és tömte magát a számba, húzta magát az orromra, szédítő sebességgel váltogatva a helyzetét. A falloszomat szopogató is belehúzott, a feje szinte a varrógép sebességével járt fe-le, felváltva elnyelve és kiengedve magából, miközben a kezével ellenkező ütemben a fitymámat húzogatta. Megesküdtem volna, hogy a torka szorítását éreztem a makkomon, ahányszor rám zuhant a feje, teljes hosszában elnyelve, agyonkényeztetett botomat. Az olajos kezű, már nem voltam képes érzékelni hány ujjával a prosztatámat kezdte masszírozni…és…a rajtam ülő vonaglott…és… két széttárt kezemmel egy-egy pinában kotorásztam.. és…még emlékszem a csodálkozásomra, hogy mekkorát lőttem, meg hogy azt mind elnyelte a szopógépem… és… onnantól… se kép, se hang.
Megsemmisültem a gyönyörben…
Fogalmam sincs mennyi idő múlva tértem magamhoz. Mellettem ültek, feküdtek a lányok és amint észrevették, hogy „megjöttem” felsegítettek és a tusolóba kísértek. Hárman, támogatva, mosdatva, rendbe szedtek és megtörölve, megszárítva felöltöztettek. Mindezt az előbbi kéj még frissen élő mámorában, halvány ködön át érzékeltem, és mint egy óvodás gyerek, tűrtem a fürdetést, öltöztetést.

A recepcióról az elegáns hölgy jött elém és kísért vissza a váróba, ahol leültetett néhány perc pihenőt javasolva. Még láttam a következő vendég irigykedő pillantásait, amint a recepciós bekísérte őt is a szomszéd folyosóra…Véletlen szex történet:


Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most e....

A gyönyör órái


Niki a fiatalember farkát bámulta. A srácnak szőrös volt a melle, szőrös volt a hasa, és mindenütt kidudorodtak az izmai. Nagy, súlyos, lecsüngő golyói voltak. A srác rávigyorgott, és meglengette a farkát. A lány egy végtelennek tűnő pillanatig a faszt bámulta, és hirtelen meg....

Az erotikus történetek címkéi :
uszodában | cimke | ribanc | kábító | unokaöccse | az anyosom | festő | barlang | iskola után | egy kiéhezett anya történ |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.