Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzeretem a pasikat és szeretek dugniMár régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a "balkézről jött" gyerekemet felnevelni, aki már lassan a 19 évét betölti. Főleg azért is lettem őszínte, mert ahogy nézem az Interneten a neves színésznők, énekesek, stb. majdnem mind pornózott, sőt vólt olyan, akit a saját anyja bíztatott.

Az igazsághoz tartozik, hogy nagy rizikót vállaltam, ugyanis mindig gumi nélkül csinálom. Egyszer próbáltam gumival, de az nem igazán jött össze, inkább vállalom a rizikót, de gumi nélkül csinálom. Szeretem érezni azt, ami bennem van! Egyszer kaptam trippert egy hapsitól, de mázlija volt, mert ő utána egy darabig nem volt pasim. Rengeteg pénzt fizetett, csak ne tudja meg senki. Még, az orvosi kezelésemet is állta. De, hál Istennek, kigyógyultam. A mostani pasimmal, már régóta járok, ugy fest, hogy össze cuccolunk.

A minap, kissé nyitva hagytam a szobaajtót, nagyban keféltünk, mikor is megláttam, hogy a fiam a farkát fogja a kezében és bennünket néz! Nem szóltam semmit, csak ránéztem. Egyfolytában néztem, még közben a hapsim dugott. Tudta, hogy figyelem, elkezdte húzogatni a farkát, vagyis maszturbált, de közben engem nézett, én meg őt! Szinte egyszerre élveztek el a hapsimmal, csak ő belém, a fiam meg az ajtóra. Mikor elment a hapsim, kis köntöst vettem fel és bementem hozzá a szobályába. A számítógép előtt ült meztelen, a farka a kezében, és nagyon nézett valamit. Közelebb léptem, egyáltalán nem szégyellte, hogy mit néz, hamar rá kellett jönnöm, hogy engem!

- Hát ez meg honnan van!? - kérdeztem.
- A haverok mondták meg, hogy melyik oldalon talállak meg. Egész jó ez a kép. Igaz, hogy már régi, de jó. Mindig tudtam, hogy oda vagy a pasikért, de, hogy az Ínterneten hírdesd magad, egy kicsit fúrcsa! Nem akarok magyarázkodni, de nem hírdetem magam, Juci néni beszélt rá, hogy készítsünk magunkról akt képeket, és tegyük fel az Internetre. Mivel még soha nem csinálta, bíztam benne, hogy nem fog sikerülni, közösen lefotóztuk egymást, ha tovább mész, láthatod, hogy ő is rajta van. De hát mindez már nagyon régen tőrtént.
- Mennyire régen! ?
- Régen! Akarod látni a különbséget!? - Ezzel kioldottam az övemet, és ott álltam a fiam előtt meztelen, aki közben a farkát fogta! Látod? Ott még meredeznek a melleim, most meg kissé löttyedtek. Ha nem hiszed, tapogasd meg. Megtapogatta! Ahogy néztem, hogy tapogat, lenéztem és láttam, hogy a fasza kőkemény áll, meg kell hagyni, igencsak "méretes" volt, ha nem lenne a fiam, rögtön rábuknák!
- Nos? Milyennek találod őket! ? Remélem megvoltál az imént látotakkal elégedve!?
- Ha ettől boldogabb leszel, vedd úgy, hogyha nem volnál az anyám, én is megkefélnélek! Ez, igen!
- Hányszor verted ki a farkad anyádra, miközben lested?
- Nem szoktalak lesni. Most is csak kíváncsi voltam.
- És a haverjaid mit szólnak!? Mi a véleményük!?
- Nekik is bejössz, csak szeríntük, kissé többet is mutathatnál!
- És pedig? Mire gondolsz?
- Hát, szeretnék egy pár képet készíteni a telefonommal, igérem, nem teszem fel az Internetre.
- Persze, ezeket a képeket mutogatnád a haverjaidnak, akik a farkukat verik rám. Annyira áll már a dákód, hogy majd eltörik. Akarod, hogy kiverjem!? - Ezzel már a markomba is fogtam a farkát, ami, meg kell hagyni, igencsak méretes volt. Akkora makkja volt, szinte mint egy csecsmő feje. Na jó. Ne túlozzunk. Elég az hozzá, hogy igencsak méretes. Húzogattam a bőrt, a másik kezemmel a makkját birizgáltam, nagyot élvezett, félig a tenyerembe, félig a szőnyegre. Majd ráűltem az asztalra, és hagytam, hogy képeket készítsen rólam! Már előre láttam, hogy foglyák a srácok kiverni a farkukat, miközben engem néznek!
- Mond, anya? A leendő hapsid, mikor jön legközelebb?
- Holnap. Miért? Megint megakarsz bennünket lesni?
- Nem, csak úgy kérdeztem.
- Nem kell ennyire elvörösödnöd. Majd kicsit jobban nyitvahagyom az ajtót, hogy jobban láss. De én is kérdezhetek valamit? A mostani barátnőd mennyire szeret dugni?
- Na de anya!
- Nehogy már azt mond nekem, hogy még szűz?
- Nem, ezt nem mondom. Ugyanis nem én vagyok az első pasija.
- És, mondd csak. Le is szokott szopni a kiscsaj? Szerintem ez hozzá tartozik a szexhez! És te már benyaltál neki?
- Ha tudni akarod, igen!
- És, hogy? Gyere mutasd meg!
- Csak nem azt akarod, hogy rajtad mutassam meg!?
- Miért? Mielőtt bejőttem, zuhanyoztam. - Tehát a kefélés után, tiszta a pinám. Volt a szobában egy kis dohányzó asztal, arra űltem széttett lábakkal és vártam. Nem kellett sokáig! Még széjelebb tárta a lábaim, és elkezdett nyalni. Nagyon jól csinálta, látszik, hogy van benne gyakorlata. Addig játszott a plöckömmel, mig nagy nyögések közepette, elélveztem.
- Anya, ne mozdulj! Most, hogy a pinád eléggé szét van tárva, szeretnék egy pár képet még készíteni.

Persze, ezt is megengedtem, hadd csámcsogjanak a pinámon!
Másnap, a nagy kefélés közben (persze, ahogy megígértem, kissé jobban kinyítottam az ajtót), a fiam, meg a barátnője nézte, hogy mit csinálunk! Csak én láttam őket, a hapsim el volt foglalva a dugással! Gondoltam egy merészet, tanuljon a kiscsaj jeligével, a hapsi meglepetésére, hírtelen elkezdtem szopni! De, nem akárhogy. Anyait apait beleadtam, színte lenyeltem a farkát! Mikor újra nekiálltunk dugni, az ajtóhoz néztem, és látom ám, hogy a fiam, dugja hátúlról a barátnőjét, néha rám-rám néz! Színte mind a ketten egyszerre élveztünk el, ő a bárátnőjébe, a hapsim pedig belém! Ahogy észrevettem, eléggé helyes volt a kiscsaj, el is határoztam, hogy csinálunk egy közös éjszakát! De erről, máskor!Véletlen szex történet:


Éva és Dorina története


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis idej....

Adél, a háziasszony


Táncoltam, whiskyt ittam, nevettem és szórakoztam, ismeretlenek udvarlását és ismerősök vicceit hallgattam, míg fejembe nem szállt az ital. Akkor egyszerűen lehuppantam a legközelebbi fotelba, és néztem a többieket, hogyan csókolóznak, táncolna, és beszélgetnek. Lehunytam a szeme....

Az erotikus történetek címkéi :
seggből szájba, avagy a r | hetekig nincs otthon | az erdőben | nezd | a kisfiam | | tövig nyomtam | nem tetszett | igazi bu | az első ujjazás |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.