Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNiki nagy szopásaFekszek a nappaliban a kanapén, lassan bejön a konyhából és odalép hozzám, a hajamat végig simítja... Felülök, és hagyom, hogy leüljön mellém, majd az ölébe helyezem a fejem. Ránézek, és látom a szemén, hogy kíván... a fejemmel pedig érzem, hisz egyre csak növekszik a fejem alatt a férfiassága.... simogatja a számat, az ujjaival körülírja minden szögletét... Óvatosan bekapom az ujját... Aprókat puszilok rá, majd a hasára a köldökére, minden kis apró szőrszálát végigcsókolgatom... Nagyon tetszik neki, és mondja:
- Tudod baby, mikor ezt csinálod, megdöglök!
Miről beszél? Hisz nem csináltam még semmit... csak apró puszikat adok, és közben "véletlenül" újra bekapom a hüvelyujját, és kissé megszopom... A fejemet már szinte nyomja a farka. Megfordulok, és mostmár szemből puszilom a hasát... édes íze van... finom... lassan kibogozom a boxeréből, és teljes életnagyságban kerül a számhoz férfiassága.... megpuszilom, amitől halkan felnyög. Kezembe veszem, és egy hirtelen mozdulattal bekapom. Közben felnézek rá, és mosolyogva figyelem mennyire tetszik neki.... Kisebb és nagyobb szopások váltakozva követik egymást. Élvezem, hogy én irányíthatom, még ha csak erre az időszakra is...

Látom mennyire jó neki, amit csinálok.... mondja:
- Még Niki, ez az, csináld még!
Én pedig csinálom.... közben letérdelek elé, és hagyom a fejem húzza magára, amennyire csak lehet. Már két kézzel húz magára, és eltűnik a számban, szinte teljesen. Nagyon szereti, mikor teljesen bekapom, csinálja a számat… Én közben érzékelem, hogy már a csúcs felé tart, hallom a hörgéséből, és a gyorsabb és erőteljesebb mozgásából.
- Nagyon fincsi a szád... Szopd még kicsim, még, még, még egy kicsit!
És én teszem… Még pár erősebb szopás, és érzem, ahogy elönti a számat az édes, de semmihez nem hasonlítható nedve, amit ő egy nagy kiáltás közepette ad nekem... Még mindig szopom az utolsó cseppig kifacsarom, mintha az életem múlna rajta.... Kicsit mintha most elloptam volna valamit belőle. Közben felnézek rá, és látom, ahogy piheg. Ő magához húz, és szájon csókol. Lenyalja a számat, minden zugára apró csókokat adva, én pedig boldogan fekszek vissza a kanapéra az ölébe. Közben felnézek rá.Véletlen szex történet:


Egy Beteg Bdsm


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarorsz....

A hűséges kutya (animal szex)


Barátaim elutaztak. Megkértek költözzek a házukba, hogy legyen ott valaki és így házi kedvencüket, egy óriás schnauzert, sem kell panzióztatniuk.
Napjaim jellemzően semmittevésben teltek. Olvastam. Filmet néztem. Napoztam.
Minden nap csupaszon feküdtem ki a teraszra. Az....

Az erotikus történetek címkéi :
anyuk | 2002 | nagyszülő | pöcsös | benyitott | vini | nagypicsa | megkínozva | amerikai | gruppensex |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.