Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMi ez a szar?Kikísértem Robit. Szemeim még mindig könnyesek voltak, de igyekeztem eltitkolni Robi elől mindent. Nem mintha lehetett volna, de hát legalább megpróbáltam. Kinyitottam a kapunkat, Robi előre engedett. Utánam jött, becsukta a kaput, egymással szembe fordultunk. Közelebb hajolt, hogy megcsókoljon, de önkéntelenül kibuktak belőlem a következő mondatok:
- Elárulsz. Nem csak engem, Melisszát is.
Robi becsukta a szemét, talán fájt az az igazság? Talán a gyengéjébe tapintottam. Valószínű.
A pillanatnyi zavar ideiglenesen tántorította el szándékától Robit, ismét csókkal próbálkozott, hagytam magam. Lágyan csókolt, finoman, érzékien, nyelve óvatosan furakodott számba, ámde határozottam. A csók végeztével ismét megszólaltam.
- Egy ostoba ringyónak tartasz, akiről azt hiszed, hogy akármikor megkaphatod a barátnőd mellett. De nekem is vannak érzéseim. - suttogtam.
Robi gyönyörű szép kék szemei nagyra nyíltak, tekintete csodálkozóvá vált.
- Én nem tartalak ringyónak. Se ostobának. Szerintem egy gyönyörű nő vagy.
- Akit akármikor kihasználhatsz... akivel csalhatod azt a részeges idiótát!- utaltam Melisszára.
- Megőrjítesz... ilyenkor még kívánatosabb vagy!
- Te csak játszol Melisszával, és engem is hülyére akarsz venni! Bolondot akarsz csinálni belőlünk! - mondtam Robinak, ennek ellenére én is rendkívül kívánatosnak és vonzónak találtam őt.
- Nem!... Én nem! Nem akarlak bolonddá tenni!- azzal magához húzott, megcsókolt. Finoman simogatta a hátam, fenekem markolta, aztán a hajamba is beletúrt.

Bevillant egy kép, amint Melisszával is ezt csinálja, ahogy neki is ezeket a szavakat mondja. Arrébb akartam lökni őt magamtól, de ő túl stabilan állt, én egy kőre léptem rá véletlenül, bokám megbicsaklott, oldalra kezdtem el zuhanni. Robi rögtön elkapta a kézfejemet, de ahhoz már késő volt, hogy megakadályozza azt, hogy a fejem beüssem egy hatalmas kőbe. Rögtön eszméletemet vesztettem, innentől kezdve kiesett minden. Elmondásokból tudom, hogy Robi a két karjában cipelt be a lakásba, hogy hívják anyukámék a mentőket. Ők nem akarták a mentőket megvárni, Robi a hátsó ülésre fektetett és mellém ült, nehogy leessek. Az ügyelet mentővel kórházba vitt. A fejem felhasadt, viszonylag sok vért vesztettem, de semmi életveszélyes. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ha máshogy esek, akkor a halántékom hasadt volna fel, vagy ami még rosszabb, a szemem sérülhetett volna.

A kórházban ébredtem meg, de nem nyitottam ki a szemem. Egy ismerős kéz simogatta az arcom, a nyakam és azt a lábam, ami kilógott a takaró alól. Nagyon izgatóan simogatott, a légzés is ismerős volt, tudtam, hogy ez csak Robi lehet. Nagyon kis résnyire nyitottam csak ki a szemem, amin éppenhogy láthattam, hogy gyanúm beigazolódott. Robi ült az ágyamnál. Keze a combomról egyre beljebb, az alhasam felé haladt. Ott cirógatott, kényeztetett. Ekkor egy borzalmas nagy fájdalom hasított a jobb alkaromba, csuklómba, amit nem tudtam feljajdulás nélkül hagyni. Robi együtt érzően tekintett rám, szemében bűntudat fényét véltem felfedezni.
- Miért van begipszelve a karom? Hogy törtem el? - kérdeztem.
- Ahogy elkaptalak... - kezdett bele, de az orvosom lépett be a kórterembe.
- Szép jó napot Csipkerózsika! Eleget szundított a kisasszony?
- Nem, nem... de mi ez a gipsz a karomon?- kérdeztem mostmár egyre jobban aggódva.
- Tehát, a fiatalember elmondásai szerint, ahogy a bicsaklás után ön elkezdett esni, elkapta önt, de csak a kézfejét... és... bizonyos szalagok elszakadtak, ahogyan önért nyúlt.
Mélyet sóhajtottam. Gondterhelten, fájdalmasan. Éreztem, hogy még nincs vége.
- Sportolnom szabad? - érdeklődtem. - Folytathatom a harcművészetemet, amit gyakorlok?
- Nem, az ön keze soha többet nem lesz a régi.

Egy világ dőlt össze bennem. Robi hozzám bújt. Szeméből egy könnycsepp csordult ki. Az orvos tapintatosan kifáradt a hideg kinézetű korteremből. Minden precízen volt összepakolva a teremben, olyan a magyar átlagos kórházak jobbikja volt ez, de ez választott kórház, az egyik ismerős ajánlotta, mert neki is csak jó tapasztalata volt az itteni orvosokkal, nővérkékkel.
Robi nagyon szomorú tekintettel nézett szemedbe.
- Bocsáss meg, csak segíteni akartam. Nem akartam rosszat! Kérlek, ne haragudj! Bocsánat! Ne haragudj! Megígérem, jóváteszem.
- Az egészségemet nem tudod visszaadni.
- Mindent megteszek. Ha kell, gyógytornászhoz viszlek a csuklóddal!
Becsuktam a szemem és csak sírtam. Mit sírtam...? Zokogtam! Többé nem sportolhatok, nem csinálhatom azt amit szeretek. Romokban hevert az életem.
Robi a hasamhoz bújt, ölelgetett, én is átöleltem őt. A hátát simogattam. Míg ő visszafogottan, nem is érezhetően, de sírt, én addig ott zokogtam.
- Borzalmas! Bűntudatom van. Miattam nem űzheted azt a harcművészetet, amit szeretsz! Bocsáss meg!

Megcsókoltuk egymást. A nyakamat simogatta, cirógatta. A gerincem vonalát simizte, kényeztetni akart, minden testi örömmel elhalmozni.
A lábamra néztem egy pillanatra, az is gipszben volt.
- Ínszalagszakadás. Azt nem én csináltam.
- Tudom, én szőke hercegem, tudom. És nem hibáztatlak. Segíteni akartál, jót szerettél volna tenni. Nincs baj, így sült el...
- De....
- Pssszt! - suttogtam, aztán magamhoz húztam és megcsókoltam.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


A sperma íze


A nevem Jane. 17 éves vagyok, 175 cm magas, de sajnos nem sokat randiztam. Nem vagyok ronda, de nem is vagyok egy gyönyörű szépség. Magas, vékony, de a melleim nem rosszak, de nem volt még olyan fiú, akinek égető vágya lett volna, hogy megnézze. A hajam világosbarna és hosszú. Öntud....

Te kiszoptad az Ádám faszát?


Te kiszoptad az Ádám faszát? Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el....

Az erotikus történetek címkéi :
két év | kongó | karóba | eladtak | betanít | sírtam | tanyavilágban | bank | rakas | kártya |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.