Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBalatoni LázMivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sétált, s látott minket a Lacival, s nagyon begerjedt, de ő még sose volt lánnyal, s hogy én fantasztikus vagyok, s nem lennék-e olyan kedves…
A pofám leszakad. Gondoltam. Ilyen arcátlan legyen valaki. De belémütött a kisördög.
- Most még mártózom egyet a Balcsiban, utána meglátjuk. De ha gondolod, gyere te is.
Így hát beúsztunk jó mélyre, a part már alig látszott, de a víz csak épp a mellem fölé ért. Elé álltam, s megmarkoltam neki. Láttam az arcán a döbbenetet.
- Ezt akarod, nem?
- Iigeen. De itt?
- Nyugi. Ez csak a kezdet.

Megcsókoltam, s nem habozott visszacsókolni. Más csók volt ez, mint a reggeli. Lágyabb, lassúbb, de ez se rossz. Jóval maflább volt barátjánál, kezét a mellemre tettem, de akkor már vette a lapot. Finoman, lassan, óvatosan ért hozzám, közben mindig az arcomra pillantva. Mennyire különböző a két srác!!!
Amikor kezét a bugyimba rakta, szóltam, hogy elég a vízből, most már menjünk ki. A faházig hosszú volt az idő, közben szinte megszáradt a bőrünk. Közben megmondtam neki is, hogy még szűz vagyok, ezért csak kezezés meg szájmunka jöhet szóba.
Amikor beértünk a szobába, az ágyra döntöttem, ismét megcsókoltam, majd lefejtettem naciját, s a néhány órás tapasztalatommal elkezdtem kíméletlenül szopni, szívi, nyalni. Amikor kő kemény volt, fülé térdeltem, melleimhez dörzsöltem, majd hasamhoz, ágyékomhoz is neki-neki dörzsöltem, majd szóltam, most te jössz.

Megfordított, most én feküdtem, s ő kezdett dolgozni. Toltam a fejét a melleimhez, aztán végre feltalálta magát. Gyengéden masszírozva haladt egyre lejjebb. Nyelvmunkája során nem éreztem az éjszakaihoz hasonló görcsös gyönyört, de nagyon jól esett, s nedvesedtem rendesen. Közben lábaimat simogatta, így én csúsztattam fel két ujjam. Aztán engedtem neki is. Kezével és szájával egyaránt azon munkálkodott, hogy a gyönyör útján vezessen, de azért érződött tapasztalatlansága. Ezért én is odanyúltam, dörzsölgettem magam, s nem sokára orgazmusom lett. Hogy ő se maradjon ki a jóból, ismét kezelésbe vettem, de kértem, hogy szóljon, mielőtt elmegy, mert nem szeretném lenyelni. Miután elélvezett, megcsókolt, s megköszönte a fantasztikus délutánt.

Éppen öltözködni akartam, amikor észrevettem, hogy Laci az ajtó melletti széken ül.
- Nos, kedves csoportvezető kisasszony, ajándékul neked, mert mindkettőnknek jó szolgálatot tettél, olyan élményben részesítünk, mint még soha. Mögém állt, s a nyakamat csókolta. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, s ezt érezte ő is. Nyugi! Lazíts! Felváltva csókoltak, izgatták a melleim, ujjaztak, nyaltak, sőt még análisan is ujjazott valamelyikük (korábban ilyet még nem csinált senki, s hát fájt egy kicsit, de kellemes is volt), s hát cserébe én is felváltva húzogattam a bőrüket, nyaldostam, ha értem…
Aznap sokadszor éltem át fantasztikus bizsergést.
A kisbuszban hazafelé már nem történt semmi. Leginkább aludtam az úton, mivel az éjszaka rövid volt.

Pesten egy-egy puszival búcsúztam a srácoktól, Lacival utána még kétszer találkoztam, de csak beszélgettünk. Azóta több, mint tíz év telt el, közben én is felnőttem. Néha eszembe jutnak, de fogalmam sincs, mi lett velük, megállják-e a helyük az életben. Ja, és az akkori barátom persze nem tudta meg a nyári kalandom.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Niki nagy szopása


Fekszek a nappaliban a kanapén, lassan bejön a konyhából és odalép hozzám, a hajamat végig simítja... Felülök, és hagyom, hogy leüljön mellém, majd az ölébe helyezem a fejem. Ránézek, és látom a szemén, hogy kíván... a fejemmel pedig érzem, hisz egyre csak növekszik a fejem....

Fiatal hús és a tapasztalt milf


Történet egy 20 éves srác és egy 31 éves nő esetéről...1 hónapon át tartó nyári "álom"!:)
Én a húszas éveim elején jártam, mikor megismerkedtem vele, a Nővel, akivel első komolyabb szexuális tapasztalatot átéltem… de ne rohanjunk annyira előre. Munkából haza érv....

Az erotikus történetek címkéi :
szoptam apám barátját | cserediák | házban | kutyába | tiniszex 2 | more | abĂĄj | auto | kisebb | szétkúrlak |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.