Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKurva a vonalbanNos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem a leveleimet. Benéztem egy fizetős élő webkamerás chat-re. (Egyébként nem szokásom ez a dolog.) Szerencsémre csak én és a hölgy voltunk bent, így elkezdtünk beszélgetni. Elmeséltem, hogy a barátnőm éppen fürdik és egy kis kedvcsinálónak léptem ide be. Ő tanácsokat adott, hogy mit csináljak, gyakorlati bemutatóval fűszerezve. Meglett a hatása…

Annyira belemerültem a dologba, hogy észre sem vettem, hogy a barátnőm közben végzett a tusolással és ott áll a hátam mögött. A csetes hölgy éppen azt kérdezte, hogy mi lenne az első kívánságom a barátnőmtől, ha kijön a fürdőszobából. Leírtam, hogy azt szeretném, ha a nyelvével megérintené a férfiasságomat. A barátnőm szó nélkül letérdelt elém, és a szájába vette. Felüvöltöttem a gyönyörtől. Kicsit zavarban voltam a lebukásom miatt, de Ő segített ezen is.
- Nyugodtan folytasd-mondta.
A barátnőm simogatott, izgatott, ahol ért. Én mindezt közvetítettem a csetes hölgynek, aki további izgalmakat okozott nekem. :-)

Mikor már közel voltam az orgazmushoz, leállítottam a kedvesemet és én kezdtem el vele foglalkozni. Leültettem a helyemre, széttártam a combjait és fejemet az ágyékába fúrtam.
Felsikoltott a gyönyörtől. Közben észrevettem, hogy ő is nézi a monitort, nézi, amit a közben belépett pasik írtak a cseten.
- Hívjuk fel ezt a nőt - mondta.
Én meglepődtem, de nagyon izgalmasan hangzott ez a kérés, nem mondtam ellent.
Leültem az ágyra, és tárcsázni kezdtem a számot.
A barátnőm kikapta kezemből a telefont, egyúttal hátradöntött az ágyon és simogatni kezdte a férfiasságomat.
- Szia, én Ero barátnője vagyok-mondta a telefonba.

Sajnos nem hallottam, amit a nő mondott, de a barátnőm felsóhajtott és egész egyszerűen rámült. Hatalmas gyönyört okozott a behatolás, felüvöltöttünk mindketten. Ő csak hallgatta a nőt a vonal másik végén, egyre hevesebben mozgatta a csípőjét, éreztem, közel nála az orgazmus. Lecsapta a kagylót, rám támaszkodott és abban a pillanatban hatalmas sikollyal érte el a gyönyört. Később én is átéltem ezt az érzést, de ez már csak hab volt a tortán.

Reggel elmesélte, hogy a fürdőszobában neki is jólesett, hogy a tusolás közben kényeztette testét. Így "előmelegítve" jött be hozzám. Később megbeszélve a dolgot, elhatároztuk, hogy néha, ha leül a kapcsolatunk, akkor valami hasonló módon változatossá tesszük szexuális életünket, de rendszert nem csinálunk ebből.
Hát, ennyi volt, ami tegnap előtt este történt velem.
Beküldő:mesztélábas lucenfaszfejVéletlen szex történet:


S/M történet, a szolga és az úrnő


A férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. V....

Niki és Karcsi IV - a biszex buli


Niki azzal kéréssel hívott fel, hogy szeretné, ha barátjával(Károlysal) együtt masszíroznám meg. Ilyet még nem csináltam, de szívesen vállaltam és néhány nap múlva kora délelőtt meglátogattam őket. Érkezésem után letusoltam és pucéran léptem ki a fürdőből, szintén ruh....

Az erotikus történetek címkéi :
Ökölszex | cumiz | az étteremben | paula | csaladsegites | megalazottan | hugica | szexkaland | andika | panziós |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.