Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKurva a vonalbanNos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem a leveleimet. Benéztem egy fizetős élő webkamerás chat-re. (Egyébként nem szokásom ez a dolog.) Szerencsémre csak én és a hölgy voltunk bent, így elkezdtünk beszélgetni. Elmeséltem, hogy a barátnőm éppen fürdik és egy kis kedvcsinálónak léptem ide be. Ő tanácsokat adott, hogy mit csináljak, gyakorlati bemutatóval fűszerezve. Meglett a hatása…

Annyira belemerültem a dologba, hogy észre sem vettem, hogy a barátnőm közben végzett a tusolással és ott áll a hátam mögött. A csetes hölgy éppen azt kérdezte, hogy mi lenne az első kívánságom a barátnőmtől, ha kijön a fürdőszobából. Leírtam, hogy azt szeretném, ha a nyelvével megérintené a férfiasságomat. A barátnőm szó nélkül letérdelt elém, és a szájába vette. Felüvöltöttem a gyönyörtől. Kicsit zavarban voltam a lebukásom miatt, de Ő segített ezen is.
- Nyugodtan folytasd-mondta.
A barátnőm simogatott, izgatott, ahol ért. Én mindezt közvetítettem a csetes hölgynek, aki további izgalmakat okozott nekem. :-)

Mikor már közel voltam az orgazmushoz, leállítottam a kedvesemet és én kezdtem el vele foglalkozni. Leültettem a helyemre, széttártam a combjait és fejemet az ágyékába fúrtam.
Felsikoltott a gyönyörtől. Közben észrevettem, hogy ő is nézi a monitort, nézi, amit a közben belépett pasik írtak a cseten.
- Hívjuk fel ezt a nőt - mondta.
Én meglepődtem, de nagyon izgalmasan hangzott ez a kérés, nem mondtam ellent.
Leültem az ágyra, és tárcsázni kezdtem a számot.
A barátnőm kikapta kezemből a telefont, egyúttal hátradöntött az ágyon és simogatni kezdte a férfiasságomat.
- Szia, én Ero barátnője vagyok-mondta a telefonba.

Sajnos nem hallottam, amit a nő mondott, de a barátnőm felsóhajtott és egész egyszerűen rámült. Hatalmas gyönyört okozott a behatolás, felüvöltöttünk mindketten. Ő csak hallgatta a nőt a vonal másik végén, egyre hevesebben mozgatta a csípőjét, éreztem, közel nála az orgazmus. Lecsapta a kagylót, rám támaszkodott és abban a pillanatban hatalmas sikollyal érte el a gyönyört. Később én is átéltem ezt az érzést, de ez már csak hab volt a tortán.

Reggel elmesélte, hogy a fürdőszobában neki is jólesett, hogy a tusolás közben kényeztette testét. Így "előmelegítve" jött be hozzám. Később megbeszélve a dolgot, elhatároztuk, hogy néha, ha leül a kapcsolatunk, akkor valami hasonló módon változatossá tesszük szexuális életünket, de rendszert nem csinálunk ebből.
Hát, ennyi volt, ami tegnap előtt este történt velem.
Beküldő:mesztélábas lucenfaszfejVéletlen szex történet:


A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez....

Mukahelyi orál


Este kilenc körül lehetett az idő. Péter éppen az íróasztala mögött ült és valamit körmölt. Tudta, hogy hamarosan vége a munkaidőnek és mehet haza. Péter egy középmagas, jóképű, kicsit sportos testalkatú, barna hajú zöld szemű huszonhárom éves hivatalnok. Öltözéke egy ....

Az erotikus történetek címkéi :
a szolga és az Úrnő | 21cm | nagy seg | nagyfasz | gyöngy | alv | diáklány büntetése | szopó | buzi | erőszakolva |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.