Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseHelga és a nagy faszEz a történet még érettségi éveim alatt történt meg. Tényleg csak a szexről szól, mert érzelmek totál nem voltak a dologban, úgy hogy ebből kifolyólag kérnék mindenkit, hogy aki érzelgős sztorit akar, akkor ezt ne olvassa el, vagy ne mondjon véleményt. Előre is köszi.

Tehát... Én végzős voltam, akkor éppen szólóban nyomtam. Tudni kell, hogy az iskola, a lány- és fiúkollégium egy udvaron volt. Nem volt koedukált kolesz, de aki ügyeskedett egy kicsit, az bármit össze tudott hozni. Szinte minden este láttuk a párocskákat a zárt tantermekbe besurrani, vagy az ablakon, vagy lopott kulccsal az ajtón. Persze nagyon óvatosan kellett mindezt csinálni, mert a nevelők állandóan figyeltek. Nos, tehát szóló voltam. Mindig mondták, hogy túl jó nő vagyok ahhoz, hogy egyedül legyek, miért nem jövök össze valakivel??? Senkire nem volt szükségen, úgy lelkileg nem, persze fizikailag kívántam a szexet, na meg megnéztem minden pasit, aki velem szembe jött. Ez nem kurvaság, leszögezném.

Volt egy srác, aki fiatalabb volt nálam 2 évvel, de érettebbnek látszott, mindig mondták, hogy nagyon bejövök neki. Közeledni persze nem mert. Én sem bátorítottam, ennek ellenére, nagy meglepetésemre egyszer szóltak, hogy a srác keres, menjek le az udvarra. Mondom, most majd elküldöm... Hozzá kell tennem, hogy épp előtte zuhanyoztam, csak egy melegítőt kaptam fel, semmi más nem volt rajtam. Lementem, és megkérdeztem, hogy mit akar. Dadogott, majd kinyögte, hogy szívesen lefeküdne velem, meg bla, bla, tetszek neki, stb. Először kinevettem. Akkor már kezdett sötétedni, nem látott minket senki. Mondta, hogy szerzett kulcsot az egyik teremhez, menjünk már be... El akartam küldeni a fenébe, de olyan édes és félénk volt. Akkor néztem meg jobban, egész helyes srác volt, kék szemekkel és rövid barna hajjal, szép, formás szájjal. Gondoltam, ha ez kell, megkapod...

Megfogtam a melegítő felsőm cipzárját és lehúztam. -Tetszik? -kérdeztem. Azt hittem, hogy meg fog ijedni, de nem. Pislogott, dadogott, aztán félénken megfogta őket a két kezével. Olyan jól esett ez az érintés, hogy összerándult a gyomrom, közelebb léptem és megcsókoltam. Nagyon puha volt a szája. Olyan kis aranyos, egész beleszédültem. Lehunytam a szemem és csak arra figyeltem. Átkarolta a derekam és kezeit lejjebb csúsztatta a fenekemre. Végig figyelte a reakciómat, még mindig arra várt, hogy mikor fogom elküldeni. Remegett. Kiszabadítottam magam az öleléséből és karon fogtam - Hol van az a kulcs? -totál meglepődött.
- Öö, izé, most, menjünk? - dadogott.
- Miért, mit gondoltál? Persze hogy most!

Karon fogtam és húztam a terem irányába. Na, kiderült, hogy nem is nyitja az ajtót, így végül az ablakon kellett bemászni, de végül sikerült bejutni. Egyből elkezdtem vetkőztetni, aztán ő is engem. Hú, akkor lepődtem meg igazán!!! Hatalmas farka volt, nem akartam hinni a szememnek. Nem is a szemem, mert sokat nem láttam, csak egy udvari lámpa fénye világított be egy kicsit, szóval a tapintásomnak! Na, gondoltam, most akkor megkapod, amire vágysz! Leguggoltam és a számba vettem a farkát. Élvezettel szívtam, nyalogattam, de úgy éreztem, hogy még egy kézmozdulat és vége. Persze én is akartam élvezni, így abbahagytam. Felálltam és leültem az egyik padra. Ő hátra döntött és lábaimat széttárva elkezdett nyalni. Nem is akárhogy! Nem kis kezdő módjára, hanem mint egy profi. Egyből megtalálta a csiklómat, szívta, szopogatta, én meg hangosakat nyögtem, sóhajtottam, annyira jó érzés volt! Mivel már előtte rég nem voltam pasival, egy pár perc múlva el is élveztem.

Leszálltam a padról és háttal neki visszafeküdtem, így hoztam tudomására, hogy hátulról szeretném érezni. (Gumit természetesen használtunk) Nem is váratott sokáig, kezével végigsimított a puncimon, fenekemen, majd a bejárathoz illesztve nyomni kezdte befelé. Hú, úgy éreztem, hogy szét fogok repedni, de kedves kis puncim hűen alkalmazkodott a mérethez és kellően kitágult. Közepes tempóban mozgott bennem, de nagyon jó volt. Először nem tudtam, hogy fáj-e vagy élvezem, de aztán már csak az élvezet maradt. Kezeimmel hátranyúltam, megmarkoltam a kis fenekét és húztam magamba, egyre erősebben, de ellenállást éreztem. Majdnem elélvezett, de még nem akart. Pózt váltottunk. Ő leült egy székre én pedig az ölébe, ráhúztam magam a farkára. Szerintem nagyon élvezte a srác, mert úgy markolta a hátsómat, hogy szinte már fájt, én meg csak ugráltam a rúdján, nekem is közeledett az orgazmus. Szép lett volna, ha egyszerre élvezünk el, de ő megelőzött. Nem tudta már tovább tartani, de így is nagyon "ügyes" volt. Aztán én is hatalmasat élveztem.

Kimásztunk, akik kint álltak (a dohányzóhely pont a teremmel szemben volt), azok röhögtek, meg beszóltak, de hát senkit nem érdekelt. Visszakísért, utána még nagyon sokszor voltunk együtt. Mielőtt érettségiztünk, akkor találkoztam vele, és ő bevallotta, hogy nagyon szerelmes volt belém egész végig, de nem merte megmondani. Sajnáltam szegényt. Azóta eltelt 3 év és még mindig olyan eleven bennem ez az emlék. A szeretőm volt. Kis édes!Véletlen szex történet:


A futár megdug, férjem kukkol


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha eg....

Nóri, és a többiek csoport szexe


Csetter vagyok 33 éves, Párom Nóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több idõt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek el....

Az erotikus történetek címkéi :
aggódó | vécén | le akarom szopni | nyitott kapuk | benyal | reni | zacsi | szûz voltam | judit | ötvenöt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.