Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseDávid belém élvezettNemrég történt, még a gimi második évfolyamán tanultam akkor. Ez idõtájt is már meg-megnéztek a fiúk, ami persze nagyon jól esett, de valahogy nem fordult soha komolyabbra a dolog. Egy kis csókolózás, egy kis simogatás, meg ami ilyenkor lenni szokott, de semmi más.
Az egyik szombaton házibulira készültünk, valamelyik osztálytársunknál volt épp névnapi parti. A buli jól indult, az ünnepelt csaj szülei nem voltak otthon, szóval minden rendelkezésre állt egy jó kis hepajhoz. Mondanom sem kell, a fiúk gondoskodtak az italról, volt ott sörtõl kezdve boron át whiskyig minden, mi szájnak ingere. Soha nem ittam sokat, ekkor is csak mértékkel fogyasztottam, de csodásan emelkedett a hangulat.
Ahogy telt az idõ, kezdtek kialakulni a párok, és engem is a szárnyai alá vett egy negyedikes srác. 180 magas, világosbarna, kék szemû, izmos srác volt, a suli egyik nagy kan hírében álló tanulója, Herkás Dávid. Akkor még nem tûnk fel, hogy az egyik osztálytársával egész este halkan susmogtak, csak késõbb derült ki, hogy bizony én voltam a beszéd témája.
Táncoltunk, szorosan egymáshoz simulva, és éreztem, hogy ez most más, mint eddig bármikor. Gyengéd mozdulatokkal végigsimította a hajam, majd a nyakam és a hátam következett. Amikor érezte, hogy nem húzódom el, lassan megcsókolt.
Bár nem sok fiúval csókolóztam elõtte, arra gyorsan rájöttem, hogy igen gyakorlott. Tényleg nagyon jól csókolt. Enyelegtünk, a többiekkel nem foglalkozva, majd szinte egyszerre indultunk a szomszédos hálószoba irányába. Ekkor még nem voltam biztos abban, mit is akarok. Csak azt éreztem, hogy a csóknál többet.
A szobába lépve hívogató franciaágyra leltünk. Az ajtót halkan becsuktuk, de nem tûnt fel, hogy Herkás Dávid nem zárja kulcsra. Tovább csókolóztunk, majd lassan vetkõztetni kezdtük egymást.
Rajtam egy mini ruha volt, harisnya nélkül, és alatta szexi fekete csipke bugyi. Az õ széles vállait egy szûk izompóló takarta, és a farmerja sem volt bõ. Simogattuk egymást, majd lassan lesimogattam róla a pólót. Izmos felsõtest tárult elém, kemény volt, és nagyon férfias jelenség.
Farmerját széles bõr öv tartotta a kellõ helyen. Óvatosan végigcsókoltam a mellét és a hasát fentrõl lefelé, majd mélyen a szemébe nézvén kioldottam az övet. A sliccet olyan lassan húztam le, hogy szinte órákig tartott, mire kibukkant alsónadrágja. Azaz csak kibukkant volna, ugyanis nem viselt a nadrág alatt semmit.
Ekkor óvatosan ismét magához húzott, és a ruhám alá csúsztatta kezét. Férfias tapintása volt, és forró a tenyere. Leemelte rólam a szinte súlytalan rucit, és látszott rajta, hogy alig tudja türtõztetni magát, nehogy azonnal lerohanja a melleimet.
Bírta egy ideig, és csak a szeme simogatásától is megkeményedtek a mellbimbóim. Két kezével megérintette õket, és abban a percben éreztem, hogy végigborzongok. Lágy, de határozott mozdulatokkal vette kezelésbe büszkeségeimet, gyakorlott mozdulatokkal varázsolta õket egyre keményebbé.
Én sem maradtam tovább mozdulatlan, folytattam az elõbb megkezdett mozdulatokat. Ahogy derekánál a nadrágja alá nyúltam, az szinte magától siklott a földre. És ekkor megláttam azt, amit eddig csak a képeken.
Talán akkor maradt meg bennem, hogy egy igazi férfinak nagy a szerszáma, nem tudom, de az tény, hogy Herkás Dávid körülbelül 20 centiméteres, kõkemény dákóval állt elõttem. Rajta már semmi, rajtam is csak a bugyi volt, amikor ölelkezve az ágyra zuhantunk.
Talán percekig, talán évszázadokig nem mozdultunk, csak élveztük a közellétet. Majd Herkás Dávid csókolni kezdett, mindenhol, ahol ért, és lassan, de biztosan haladt lefelé. A bugyimnál megállt, és kezeivel lehúzta rólam, minden maradék gátlásommal együtt.
A kis csipkés ruhadarabot késõbb a szoba túlsó végében találtam meg Herkás Dávid szája közben a bokámhoz ért, és apró puszikkal hintve a bõrömet haladt egyre feljebb. Combjaim szinte maguktól nyíltak meg, amint egyre feljebb haladt, és egyszer csak rálelt csiklómra.
A gyönyör édes érzése kerített hatalmába, mikor lassan körözni kezdett nyelvével rajta. Nem tudtam visszatartani a készülõ totális kéj jeleit: apró sikításokkal jeleztem neki, hogy ne csinálja tovább, de mintha a falhoz beszéltem volna. Nem kellett hozzá sok idõ, és a kéj legmagasabb fokát értem el. Ezt észlelve, mellém feküdt, csípõje a lábaim között, vesszõje pedig a barlangom bejáratához feszült. Nyelve a számba, és ezzel egy idõben farka a hüvelyembe hatolt.
Szûzhártyám beengedte barlangomba férfiasságát, és meg kell mondanom, nem járt akkora fájdalommal, amire felkészültem és számítottam. Mozogni kezdett, lassan kihúzta, majd ha lehet, még mélyebbre tolta vissza dákóját belém. Egyre gyorsabban mozogtunk, majd szinte egy idõben jutottunk el a csúcsra.
Amikor Herkás Dávid magja teljesen megtöltött, éreztem, hogy eljött a pillanat: mostantól már igazi nõ vagyok. Azóta Dávid sajnos meghalt, kábítószer tűladagolásban a sziget fesztiválon.
Beküldő:SasónéniVéletlen szex történet:


A sodrófa, avagy Anyám megbüntet


Anyukám ötven éves, de harmincnak néz ki. Kissé molett, mellei nagyok, hatalmas bimbóudvarral és babszemnyi bimbókkal. Régebben a Kisz titkárságon volt gépelőnő, ahogy váltott a világ trafikosné lett. Árul újságokat, dohányt, jóféle cigarettát, Magyar szuvenírt az idelátoga....

Egy jó kis szadoszex


Bélával a neten keresztül ismerkedtem meg, nagyon felkeltette a vágyat bennem az a hosszas hirdetése, amiből az derült ki, hogy a szado-mazo dolgoknak ő azért lett kedvelője mostanság, mert nem igazán volt kielégítő a közelmúltban a szexuális élete.

Megismerkedtünk....

Az erotikus történetek címkéi :
farönk | natur | utcai | iskolai | kukidat | a nejem kutyával | szerepcsere | sok faszt | megélhetési kurva | felvétel |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.