Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldésePerverz keresztanya 3.Telt múlt az idő. Bella és én rendszeresen szexeltünk, mindenféle helyen és módon úgy hogy néha Rex kutya is beszállt.Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással. Egyszer aztán egy fergeteges kefélés után amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett megkérdeztem tőle: Bella, te hogy lettél ilyen amilyen vagy. Ne érts félre, minden amit teszel tetszik és imádom de gondolom te is tudod, hogy ez nem hétköznapi.
Nem baj, hogy megkérdezted válaszolta, de arra emlékezz, hogy most már, általam te is kicsit más vagy és nevetni kezdett.
Szóval hogyan is kezdődött... Mióta eszemet tudom, maszturbálok. Egészen kicsi lány voltam már akkor elkezdtem. Hogy miért magam sem tudom. Mert jó volt. Azt sem tudtam mit csinálok igazából csak csináltam és jó érzés volt amikor a hideg kirázott a végén. Simogattam, dörzsölgettem a puncim addig amíg jó nem lett. Normális kislány voltam. Semmi trauma nem ért. Amikor kamaszodni kezdtem egyre jobban kívántam azt, hogy elélvezzek. Körülbelül tizenkettő voltam és még nem is menstruáltam amikor anyám vibrátorát - amit már sokkal régebben megtaláltam a szekrényben- használni kezdtem. Ezáltal saját magam vettem el a saját szüzességem. Nagyon jó volt a vibrátorral kielégíteni magam. Addigra már sokmindent láttam az interneten. Legtöbb szülő azt hiszi a kamasz gyerekét fel kell világosítani, közben azok már gyakran többet tudnak a dologról, mint ők maguk mondta nevetve. Úgy gondoltam vennem kell pár dolgot és meg is rendeltem a neten. Egyszerű volt. Lett vibrátorom, csikló izgatóm, anális vibrátorom...szóval minden és még csak tizenhárom múltam. Volt egy gyönyörű németjuhász kutyánk Sátán. Nagyon szerettem, ő is engem. Többször jelen volt amikor a szobámba zárkózva akcióztam. Egyszer aztán odatelepedett elém és izgatottan nyüszített amikor látta, hogy mit csinálok. Átfutott az agyamon, ez megkívánt engem. Az ágyon ültem széttett lábbal. Rámutattam a puncimra, megsimítottam a csiklómat és mondtam neki: gyere. Abban a pillanatban elkezdte nyalni. Nyalta, nyalta kitartóan a kissé érdes nyelvével. Nagyon jó volt és őrjítően nagyot élveztem. Na, gondoltam ezt többször is csinálni fogjuk. Megint az internetet hívtam segítségül és rákerestem a kutyaszexre. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi oldal és ennyi ember foglalkozik ezzel. Izgatott amiket láttam, gondoltam ezeket én is kipróbálom. Sátán nagyon okos kutya volt tudtam, hogy rá számíthatok. Azóta, hogy kipróbáltam hogy nyal számtalanszor a csúcsra röpített.
Egyszer amikor anyám és az akkori élettársa, nevelő apám vidékre mentek, akcióba lendültem. A kanapén ültem széttett lábakkal, Sátán már jött is és nyalni kezdett. Gyorsan elélveztetett. Megfogtam a két első lábát és felhúztam a kanapéra. Ott állt és okosan de izgatottan figyelte mit is akarok. Pont elértem a faszát. Ahogy a filmeken láttam elkezdtem húzogatni rajta a a bőrt. Kibújt a fasza vége, majd az egész. Felemeltem a csípőm és odatoltam a puncim. Rögtön megértette mit is akarok. Izgatott volt de nem tett semmi hirtelen mozdulatot, nem ugrált. Nagyon okos volt. Ahogy oda ért a meleg fasza a puncimhoz elkezdte mozgatni a csípőjét előre hátra, ütemesen. Én egyik kezemmel fogtam és irányítottam magamba a faszt a másikkal simogattam a fejét, nyakát.Kis idő múlva mélyen belém hatolt és gyors ütemes mozgással baszni kezdett. Annyira izgatott voltam, hogy rögtön elélveztem. Neki már kezdetektől folyt a faszából az előváladék, úgyhogy jól besíkosított. Egyszer aztán bennem ragadt mert a faszán lévő bunkó úgy megdagadt, hogy nem jött ki. Ahogy olvastam és most meg is tapasztaltam a kutyáknál ez így működik. Én nem is akartam, hogy gyorsan kihúzza, ezért még rá is feszítettem. Habár nem nagyon kellett mert úgy kitöltött, hogy csak nyögtem ahogy feszített. Megfogtam a csiklómat és dörzsölgetni kezdtem. Pár pillanat alatt elélveztem majd nem sokára még egyszer. Ekkor éreztem, hogy Sátán is elélvez és hatalmas adag forró gecit lövell belém. Kis idő múlva lankadni kezdett a bunkója és kihúzta belőlem a faszát. A sok geci csak úgy patakzott a puncimból. Hatalmas élmény volt és rettenetesen elfáradtam az átélt izgalmaktól és élvezésektől.
Ezután már ahogy módom volt rá, nem csak a vibrátorokkal hanem Sátánnal is baszattam magam. Azért is jó volt mert időközben menstruálni kezdtem és nem kellett félni a teherbe esésétől. Sátán egyre profibb lett, nagyon okosan baszott.
Egy ilyen alkalomkor egyszer aztán váratlan dolog történt. Sátán éppen belém volt ragadva én meg már kettőt is élveztem amikor nyílt az ajtó. A frász jött rám. Anyám akkori élettársa, Zoli lépett be. Azt hittem csak este jön haza, anyám meg vidéken volt nagyanyámnál. Ne ijedj meg, mondta. Tudom mit csinálsz, már egy ideje figyeltem csak te nem tudtad, hogy van pár rejtett kamera a házban. Én rejtettem el. Senki nem tudja. Sok minden átfutott ekkor az agyamon, de végül is kissé megnyugodtam. Ha így van ahogy mondja akkor ő sem ártatlan, tehát nem fog beszélni. Nagydarab negyvenes fickó volt. Oda állt elém ahogy ültem a kanapén meztelenül, széttett lábakkal, a pinámból folyó kutya gecivel. Kigombolta a sliccét és elővette az álló faszát. Vastag, nem túl hosszú, bunkós végű fasza volt. Tetszett. Kapd be, mondta és a szám felé tolta. Szót fogadtam de alig bírtam bekapni akkora volt a makkja. Szopjad szépen. Azzal megfogta a copfba kötött hajam és óvatosan húzta a fejem maga felé. Először kissé nehéz volt de utána belejöttem habár kissé fullákoltam. Egyik kezemmel fogtam a faszát a másikkal lenyúltam a csiklómhoz és maszturbálni kezdtem. Rövid idő múlva ütemesen zihálni kezdett, kihúzta a faszát a számból és húzgálta az arcom előtt. Beborított gecivel. Ettől én is elélveztem. Megkóstoltam az arcomon lecsorgó spermát, nem volt finom de nem is rossz.
Nos Bella, fordult hozzám nevelő apám, akkor most már van közös titkunk. Van, mondtam neki és nem is rossz. Megbaszol ? Kérdeztem tőle. Akarod ? kérdezett vissza. Igen, feleltem, ha nem zavar, hogy az előbb a kutya baszott. Nem zavar válaszolta. Mivel ahogy mondtam már tudtam erről meg a többi dologról is. Csak megvártam, hogy elmúlj tizennégy és az nemrég megtörtént. Megfordultam a kanapén seggel feléje, térdelve. Hátulról belém hatolt. Még jó, hogy Sátán jól megbaszott előtte a nagy faszával és jól telerakott gecivel, mert így könnyebben becsúszott nevelő apám vastag fasza a puncimba. Megfogta a copfjaimat, és kegyetlenül megbaszott hátulról, nyögtem, sikongattam. Közben a csiklómat simogattam és kétszer elélveztem. Egyszer csak ütemesen zihálni kezdett, kihúzta a faszát belőlem és a hátamra spriccelte a gecijét. Odahívta Sátánt, mondta neki nyald le és az okos kutya lenyalogatott mindenfelé, még a kanapét is meg a padlót is felnyalta. Visszaültem a kanapéra. Szinte eszméletlenre voltam baszva, mozdulni sem bírtam. Ekkor Zoli elölről újra baszni kezdett. Én már teljesen kész voltam úgyhogy csak hagytam tegye amit akar.. Ekkor abbahagyta és odahívta Sátánt. Az felugrott és ahogy szokott, baszni kezdett de most gyorsabban és erősebben. Belém ragadt de most nem olyan sok ideig. A sok baszástól kitágult és gecitől csúszós pinámból hamarabb kicsúszott a bunkós fasza. Ahogy kihúzta egy iszonyatos erős orgazmust éltem át. Azzal együtt bepisiltem, úgy hogy egy méterre spriccelt belőlem. Utána szinte eszméletlenül de mindenképpen magatehetetlenül feküdtem a kanapén legalább egy óra hosszat. Ezek ketten eszméletlenre basztak.Soha nem felejtem el. Nagyon jó volt.
Nos Kristófkám ez az én történetem. Így kezdődött minden... Közben már mosolygott is mert látta, hogy az égnek meredezik a faszom és, hogy ebből megint valami hatalmas baszás fog kikerekedni....
Beküldő:KristófVéletlen szex történet:


Apakomplexus


Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam.

Mégis mi ez ....

A céges análszex


Egyazon cégnél dolgoztunk, éppenséggel nem túlságosan magas fizetésért. munkakörülményeink sem voltak fényesek, bár a főnökség ragyogó távlatokkal kecsegtetett bennünket. A távlatokhoz képest majd tucat-magammal szorongtunk a szűk irodahelyiségben - üzletkötők valamennyien ....

Az erotikus történetek címkéi :
kis feleségem | pornó forgatáson | családos ff | dzsigoló | meleg szauna | védekezés nélkül | nedvesen | nőnap | csaladi sperma party | don jácint |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.