Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Lilla Komáromban 1.Öten voltunk pestiek a vezérkarban. Nyári betakarítás ideje, már két hete nem tudtunk haza menni. Megfigyeltem, ha az ember nem jut szexhez, mindenről "az" jut eszébe. Még a legkomolyabb, aki nemsokára miniszterhelyettes lett (pedig nem volt párttag) szóval ő is eleresztett egy két megjegyzést, amikor lenge öltözékben sétáló lány, vagy asszony ment el a "kanszállás" előtt.
Mindenki szoros időbeosztással dolgozott, hiába, ellenőrizni kellett a munkát....
A reggelit, ebédet, vacsorát gyorsan bekaptuk és dolgoztunk tovább.
Amikor Dénes a főmérnök, megölelgette, megfogdosta a kövér és csúnya szakácsnét, elhatároztam, hogy megoldom a helyzetet.
Felületen a szolgálati motorkerékpárra, és irány haza.
Lilla kitörő örömmel fogadott, amint benne jártam, elmondtam, velem kell jönnie, mert a fiúk nem jutnak hetek óta puncihoz, különösen Dénes, akinek a felesége külföldön van.
Szó nélkül csomagolt. Este tízkor érkeztünk Komáromban, a fiúk lefekvéshez készültek. Lilla meztelenül ült az ágyam szélén, Dénest hívtam. A férfi ruha nélkül lépett be az ajtón, mire becsuktam, és ráfordítottam a kulcsot, Lilla sóhajából tudtam a férfi bejutott nejembe, aztán pár percig nyikorgott az ágy, és Dénes nyöszörögve szabadult meg magvaitól, Lilla sikoltását szerintem mindenki hallotta.
- Dini, majd később.. a többiek is...
- Rendben.. kászálódott le a szinte ájultan fekvő nőről.
- Jaj, te nem védekezzen...
- Nem baj főnök... Tabletta..
- Ja az más..Szólj, ha jöhetek..
Zolika a gyakornok lépett be.
-Dénes küldött..
- Gyere, elhoztam a feleségem...
Lilla kitakarta a testét, a srác lihegve nézte, az alsónadrág már a földön...
A jellegzetes sóhaj... Nyikorog az ágy egy fehér fenék jár pár másodpercig, aztán jajgatás... Kész.
Lilla kiment a mosdóba, lezuhanyozott. A meztelen nőt Ede ölelte át, álló farokkal.
- Tényleg szabad? Nézett rám a fiatal srác.
- Tabletta, tehát... Ne vedd ki... Lihegtem az izgalomtól ....mert megláttam, hogy a fiú világos farka a köldökét veri..
Lilla talán kétszer is elájult a fiú alatt.
- Ez gyönyörű!!
Bélát láttam amint kilépett a folyosóra... Nagyon nagy volt neki...
- Gyere fiam, hoztam pinát. Élvezze bele, jobb, mint a marokmarcsa.
Lilla izzadt homlokát törölte, amikor beléptünk, kerekre nyíltak a szemei, nem tudta levenni a fiú ágyékáról, a srác tétovázott, én megfogtam a vállát, és az ágy felé irányítottam. Lilla elhelyezkedett, a fiú fölé térdelt.
- Ő a feleségem, azért jött, hogy mindenkinek jó legyen. Lilla megfogta a dákót és beirányította, dereka egy erőteljes mozdulatával magába fogadta a fiút, a sóhaj... Aztán nyöszörgés, jajgatás.. asszonyom a fejét jobbra balra forgatta, úgy élvezett, majd mindkét kezével a fiú fenekét fogva húzta magába, amikor érezte, hogy a srác élvezete elindult.
- Ez jó volt, hogy hívnak?
- Béla.. jó éjszakát...
- Máskor is gyere.
Közben én már Károly bácsit kerestem. Több nyelven beszélő polihisztor volt az öreg, ő persze bemutatkozott, érdemes volt látni, ahogy a meztelen nőnek kezet csókol, miközben szemei majd ki gúvadnsk, úgy nézi a pinát, aztán minden átmenet nélkül belecsókol a nedves résbe... Lilla jajgatva élvezi a nyelv játékát, keze a ritkás ősz hajba markol, Károly farka ernyedten lóg, aztán valami elindul, vastagodik, nyúlik, megnő.. Lilla nyöszörög, zihál, egész teste vonaglik..
- Dugd be kedves, kéérlek.
A férfi csak nyal..aztán lassan a nő fölé térdel.. bedugja.. csend... Mozdulatlanul fekszenek.
- Két éve nem voltam nőben, lihegett zokogva Károly, aztán nyikorgás, jajgatva élvez mind a kettő.
A külső ajtó nyïlt....
Megjött Ferenc... Dénes izgatottan hadar valamit a fürdőszobába léptek mind a ketten.
Károly kezét csókol és bemegy a szobájába, én Déneshez megyek, részre nyitva az ajtó... Ferenc bemegy a szobámba... Nyikorgás.... Basznak... Kis idő múlva Ferenc a szobájába megy mi ketten Lillához megyünk, elkéstünk Károly már fejével a combok között... Dénes farka feszes... Károly bólogatott úgy nyalták a pinát.... Dénes is sorra került...
Hajnali négykor értünk haza.
Másnap este frissen érkezett Lilla, mert a szolgálati gépkocsit küldte érte Dénes.
Tizenegyre megérkezett Ferenc is, aki komoly arccal lépett ki Lilla ágyából
- Holnap reggel felújítjuk a szomszédos szolgálati lakást és egy hét múlva költözhettek...
A szállás és a szolgálati lakásunk közé, Lilla javaslatára, egy ajtó került.
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


A szoknya


A szoknya, meg ami alatta nincs

Ahhoz, hogy értsétek a sztori vicces oldalát, el kell mesélnem, hogy a történet főszereplői, alias én, és most bemutatkoznék: Mia vagyok, illetve a volt pasim Tomi, hogy kerültünk kapcsolatba, majd még mélyebb kapcsolatba egymással.

Fanni hibája az egész.

Fanni, aki egy évvel idősebb nálam, de már óvodás korunk óta ismer....

A falusi lány


Hajnalban kelt, 5.20-kor hideg, párás buszon ült, 5.40-kor megérkezett, és mindig futva tette meg a buszmegálló és az üzem közötti, majdnem 100 méter távolságot. Hat előtt 10 perccel makulátlan, fehér munkaruhában állt az aznapra kijelölt posztján.
A munka nem volt nehéz, szinte észre sem vette, hogy eltelt az idő, s már mehetett is az öltözőbe. Nem értette, mások miért panaszkodnak. Néhány....

Nyilvános Szex


Nyilvános Szex

Az egyik baratommal megbeszeltuk hogy talalkozunk a vasutnal. Mikor meglattam mar akkor rendesen begerjedtem de hat ki nem. 180 centi magas volt es szoke kek szemmel es nagyon jo kifolgozott teste volt. Koszontunk egymasnak egy-egy heves csokkal. Megbeszeltuk, hogy felmegyumk a focipalyahoz. Mikor felertunk mar nem birtunk tovabb magunkal es ott helyben levetkoztunk.
Szextörténet címkék

légkondicionálóm | a támadó | keféltem | :nylonspot | széna |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.