Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2.Másnap reggel, mikor felkeltem, nem találtam magam mellett, majd a zuhanyzóból hallottam hangokat. Éppen zuhanyzott a drágám. Bemásztam mellé, és átöleltem hátulról. Megakadt a kezem a férfiasságán, ami már alapból nagy volt, és elkezdtem simogatni, amitől rögtön harcra kész állapotba került. Szembe fordítottam magammal, szájon csókoltam és közelebb húztam magamhoz.
Negyed óráig csókolóztunk a zuhany alatt, közben én a farkát simogattam, ő meg a puncimat ujjazta. Kicsit még fájt az esti miatt, de nagyon jól esett az, hogy birizgálta. Másik kezével a testem többi részén játszadozott. A mellemet fogdosta, vagy a popsimat. Néha még a seggembe is bedugta az ujját, de mind a ketten óckodtunk a gondolattól, hogy ott is kipróbáljuk, bár biztos látta már a videókban, de még neki is elég volt az újdonság varázsa.
Egyszer csak, eszembe jutott az, hogy idősebb barátnőimmel miről beszélgettünk a múltkor. Éppen azt ecsetelgették, hogy mennyire szeretik a pasijaik, hogyha leszopják őket. Felbátorodva ettől a gondolattól térdre ereszkedtem, és kezelésbe vettem a férfiasságát. Először csak puszilgattam, majd a számba vettem a makkját, miközben a golyókat morzsolgattam. Bár eléggé zavart, hogy szőrös volt, ezt még nem tettem szóvá neki. Először furcsán nézett rám, majd sokkal felszabadultabb lett. A fejemre tette a kezeit, majd elkezdte minél jobban a farkára húzta a fejem. Levegőt sem nagyon kaptam, mert teljesen kitöltötte kicsi számat a farka. Egy idő után átvette a vezetést és olyan érzés volt, mintha megbaszná a számat. Hatalmasat élvezett a számba, és azt akarta, hogy nyeljem le, de nem mertem, mire elsírtam magam. Ott sírtam a mellkasán, amíg meg nem értette, hogy nem szeretném.
A kis hiszti után, a farkát a puncim bejáratához tettem, jelezvén neki, hogy azt azért szeretném. Gyorsan kiszaladt egy óvszerért, majd mire visszatért, már fel is húzta magának.
Ott álltunk ugyan úgy, én próbáltam a farkát a puncimba helyezni, de mivel annyival magasabb volt, így nem ment.
Mondta, hogy forduljak meg és rakjam kis terpeszbe a lábam. Hátulról dugta be a farkát. Így szeretkeztünk, a tus alatt álva, csempére támaszkodva, már majdnem negyed órája, mikor egy olyan nagyot élveztem, hogy csaknem összeestem. Szerencsére elkapott, megtürölt és bevitt az ágyra. Kiment, hogy megtürülközhessen, majd mikor visszatért én még mindig ott pihegtem. Olyannyira kifáradtam, hogy mozogni sem bírtam, de a puncim meg zsongott az élettől.
Kaptam tőle egy hatalmas puszit, majd a melleimmel foglalta le magát. Fogdosta, nyalogatta, a bimbijeimet morzsolgatta. Eszméletlen jó érzés volt! Nem csak az, hogy a melleimet izgatta, hanem az hogy mindezt a szerelmemmel csinálom a szüleim tudta nélkül. Pedig egyáltalán nem vagyok rossz kislány, csak néha jobban tudom, hogy nekem mi a jobb.
A melleim után ismét a puncim következett. Mikor hozzá ért a nyelvével teljesen beleremegtem. Nem kellett sokat izgatnia, egy hatalmas sikítással adtam tudtára, hogy nagyon jó az, amit csinál.
Utána feljebb mászott hozzám és egymás mellett feküdve csókolóztunk tovább.
Miután ismét erőt éreztem magamban, az ágyékára ültem és onnan csókolóztunk tovább. Megfogtam a péniszét és behelyeztem magamnak. Lassan mozgattam rajta a csípőmet, miközben még mindig egymást faltuk. Felegyenesedtem, majd elkezdtem lovagolni rajta. Érdekes cuppogó-csattógó hangja volt, de nagyon jó érzés volt. Hatalmasat élveztünk, mint kiderült egy jó ideig utoljára, mert indulni kellett hazafele.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Kefélés sztárokkal, erotikus fantázia


Este van. Mindenki alszik, s a tv-ben sincs olyan program, ami érdekelne. A virtuális szupersztrádáról is letértem már. Ideje aludni. Lefekszem, magamra húzom a paplant, s becsukom a szemem.

Álmomban arra ébredek, hogy egy út szélén bandukolok valahol az Egyesült Állam....

Hogy lettem szopófiú.


Nagyváros, főiskola kollégium. Este lemegyünk a fősulisoknak üzemeltetett szórakozóhelyre, nézegetem a csajokat, beszélgetek néhánnyal aztán zárórakor mindenki felment a koleszba. Elég tompa voltam a piától, elmentem zuhanyozni. Mindig későn zuhanyoztam mert akkor általában sen....

Az erotikus történetek címkéi :
30 centis | rajtakaptak | riba | rossz lányok | számba akarom | homokos | gyerekor | az iskola | kölcsön | fiú öltöző |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.