Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Maja és a szex 2Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint szokta. Sokkal bénább volt és lefetyelősebb, mint ezelőtt. A mellemmel kezdett el játszani, de hát az sem volt az igazi, majd benyomta nekem a farkát, ami sokkal kisebb volt, mint szokott és pár lökés után elélvezett.
Itt már furcsálltam nagyon a dolgot, ezért próbáltam magamat kiszabadítani. Zsombi látta a törekvéseim, így úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondta, hogy nem ő volt, hanem egy osztálytársa, akinek ez volt az első alkalma, és egy elbukott fogadásnak volt ez az eredménye. Kikötöztek, és mind a ketten egy-egy hatalmas pofonnak lettek kevésbé boldog tulajdonosai.
Beszélgettünk még egy kicsit és megsajnáltam a srácot. Megragadtam a farkát és elkezdtem kiverni neki. Zsombi nagyot nézett, de mondtam neki, hogy találja fel magát mert már nagyfiú. Így elkezdte ő verni a saját farkát.
Gondoltam, hogy legyen egy jó estéje, ezért a farkára hajoltam és elkezdtem szopkodni. Hamar átvette az irányítást, és elkezdte a számat baszni. Mindeközben Zsombi betette a farkát hátulról. Ketten basztak két oldalról, minek hatására hatalmasat élveztem. Amíg pihegtem, addig a melleimmel játszadoztak. Nyalták, szívták, harapdálták, amíg nem jeleztem, hogy készen állok a következő menetre. Beleültem Zsombi osztálytársának a farkába, Zsombi meg betolta a fenekembe. Hatalmas orgazmusokon estem át, de Zsombi osztálytársának mennie kellett, így hát kettesben maradtunk. Bekötöttem a szemét és kikötöztem az ágyához. Elkezdtem a faszát szívogatni, szopkodni, de mikor az élvezet határán volt, akkor abbahagytam. Tombolni tudott volna, de leállítottam, hogy ez most a büntetése, az esti miatt, mert haragszom. Elkezdtem ujjazni a fenekét, ami nagyon nem tetszett neki, mikor eszembe jutott, hogy a táskámban van a 20 centis dildóm. Élő is vettem, csak ez száraz volt, így mondtam, hogy nedvesítse be. Ebből a célból a szájához tettem, de nem reagált rá semmit, így a szájába nyomtam. Eszembe jutott a még esküvői sérelem, mikor a zuhany alatt szájbabaszott, amit fel is hoztam neki, majd megbasztam a dildóval a száját.
Kivettem, majd feltoltam a fenekébe. Hatalmasat üvöltött, majd betömtem a száját. Elkezdtem benne mozgatni a dildót, mire egyszer robbanás szerűen elélvezett.
Felöltöztem, összecsomagoltam, majd mielőtt Lauhoz indultam volna, kibogoztam az egyik kezét, majd a fülébe súgtam, hogy azért szeretem még.

Átmentem Laurához és elmeséltem neki hogy mi történt. Nagyon magam alatt voltam a bűntudat miatt, ezért Lau kitalálta, hogy leszbizzünk egy kicsit. Jót huncutkodtunk, de egyikünknek sem jelentett ez többet egy baráti szexnél. Eszembe jutott egy nagyon hülye gondolat, amit félve kérdeztem meg Laurától. A gondolatom az volt, hogy mit szólna hozzá, hogyha édeshármasban kényeztetnénk Zsombit. Szerencsére könnyedén belement.

Következő héten volt rá a tökéletes pillanat, mivel Zsombi szülei ismét nem voltak otthon, átmentem hozzá, levetkőztettem. Majd mondtam neki, hogy van egy meglepetésem, bár kicsit akadékoskodott, de kikötöztem. Gyorsan leszaladtam és beengedtem. Felszaladtunk az emeletre, majd levetkőztünk. Lau kezelésbe vette a lankadt farkát, amit végül felváltva szoptunk. Mikor már közel volt a csúcshoz, akkor abbahagytuk, és Lau ráült a szájára és a punciját nyalatta. Húztam egy gumit a farkára, majd a puncimba tettem, és elkezdtem rajta lovagolni. Közben Lau melleit, és fenekét izgattam hátulról, miközben hatalmasakat nyögött. Szinkronban nyögtünk. Gondoltuk, hogy mostmár kicsit könnyítünk Zsombin, így levettük róla a szemfedőt, majd egymás után megcsókoltuk, majd egymást is. Most Lau kezdett el Zsombin lovagolni, ami egyszerűen gyönyörű látvány volt, ahogy ott pattogott a hatalmas faszon, ahogy a teniszlabda méretű mellei fel-le ugráltak, és ahogy szőke fürtjei a melleire omladoztak. Nem sokáig élvezhette Zsombi ezt a csodálatos látványt, mert most én ültem a szájára nyalatni magam. Elég hamar orgazmusig nyalt engem, így aztán melléfeküdve pihegtem és figyeltem Laurát. Ő még mindig bírta és még mindig lovagolt. Egyszer csak feljebb pattant annyira, hogy Zsombi fasza kijöjjön belőle, és akkor egy mozdulattal leszedte róla a gumit, majd lovagolt tovább. Közben én kibogoztam Zsombi kezeit, amivel azonnal elkezdte Lau melleit markolászni, masszírozni. Mikor már mind a ketten közel voltak a csúcshoz, akkor Laura a szájához dőlt, és csókolózás közben a puncijába élvezett. Nagyon izgatott a látvány, így elkezdtem magam ujjazni, amíg pihentek. Laura látva ezt, nem tétlenkedett, és a számra ült. Nyalatta a nedveitől tocsogó pináját, amiből a nedvei mellett még Zsombi spermája is folyt kifele. Miközben nyaltam, Zsombi farka ismét életre kapott, és most az én puncimba tolta be. Nem tetszett, hogy gumi nélkül csinálja, mert nem akartam teherbe esni, de Lau megnyugtatott, hogy ad majd tabit. Mikor Lau megunta azt, hogy nyaltam, akkor lemászott rólam és elkezdte a mellemet izgatni. Zsombi a kefélés közben csatlakozott hozzá, ami nagyon jól esett. Mikor érezte már, hogy közel van az élvezethez, akkor jobban benyomta, mint eddig valaha és csak úgy feszítette, mikor belém élvezett. Laura magára húzott, és a melleink, puncijaink egymásra símultak. A puncimból kifolyt az ondó egyenesen a Lauráéra, amit Zsombi készséggel le is nyalt. Több menetre sajnos már nem volt lehetőségünk, mert Zsombi teljesen kimerült, de ez így ennyi menet után nem is meglepő.
Beszéltük Laurával, hogy ezt majd még meg kell ismételnünk, de nem volt rá több lehetőségünk, mert két hét múlva, mikor mentem át Zsombihoz, az anyukája nyitott ajtót, aki azt hitte velem van fent, de mikor benyitottam, akkor egy másik lánnyal szexelt. Azzal védekezett, hogy nem adtam meg neki mindent. Úgyhogy ennek vége lett.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Ádám és a nagymama


Értem jött egy ottani barátja kocsival, amikor megérkeztem rögtön szeretet teljes öleléssel, puszikkal, jó szavakkal fogadott. Régen, mikor kisebb 10 éves koromban láttam, akkor még fel sem tűnt mekkora mellei voltak, de most, amikor megölelt éreztem, ahogy lebegnek a mellkasomnál. ....

Egy nő szexrabja, első rész


Egy alkalommal, mikor régi barátnőmmel beszélgettem, valahogy a szexre terelődött a szó. Talán közlékenyebb hangulatban lehettem, de megemlítettem neki régi vágyamat, hogy egy NŐ szexrabja legyek, vagyis ne engedelmes szolgája, hanem megkötözött, ellenállni akaró játékszere. (B....

Az erotikus történetek címkéi :
kérhet | leánybúcsú | a talpam | Én és a nővérem 3. (+ any | cuck | pison | kan kutya | menyasszon | guest | sportcipő |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.