Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Első kukimuriEbben a kis történetben elszeretném mesélni első meleg kalandomat. Petinek hívnak 18 éves vagyok. Nem vagyok meleg, inkább biszexuálisnak mondanám magam. Az egyik osztálytársammal történt a dolog. Egyik évben osztálykirándulásra mentünk kétszemélyes szobák voltak a szálláson. Az évek során nagyon jó bartáságba kerültem Gergővel, és így természetes volt, hogy vele leszek egy szobában. Mindig mindent megbeszéltünk lehetett bízni a másikban, tudtuk, hogy nem pletykálunk a másikról.
Egyik este a tanárok megengedték, hogy elmenjünk szétnézni bulizni a városba. Az osztály többsége discoba akart menni, de néhányan inkább csak iszogatni akartunk egy csendesebb helyen így is lett. Bementünk egy csendesnek tűnő helyre iszogattunk, hülyéskedtünk. Nem rúgtunk be csak olyan spiccesre ittuk magunkat. Az osztályba járt egy srác aki szeretet vicces cigit szívni és árulni is. Természetesen ide is hozott. Megbeszéltük Gergővel, hogy mi lenne ha kipróbálnánk. Így is lett… de gondoltam miért csak egy cigi így vettem még egyet. Miután úgy gondoltuk, hogy visszakéne menni ha akarunk szívni is. Még is normálisan kéne lejelentkezni, hogy megjöttünk. Így is történt a tanárok megdicsértek, hogy milyen rendesek voltunk, hogy nem rúgtunk be. Mondtuk, hogy lemegyünk még a tópartjára sétálni, hogy kitisztuljon a fejünk. Evvel nem is volt probléma. A szállás egy csónakázó tó partján volt, ami fás bokros környezet volt.
Kerestünk egy búvóhelyet ahol nem láthatott senki és elszívtuk a cigit. Hát mit ne mondjak nem hogy kitisztult hanem még jobban elhomályosodott a fejünk, de jó érzés volt. Elkezdtünk hülyülni és nevettünk mindenen. Beszélgettünk a lányokról, hogy melyiket lehetne így úgy elintézni, ahogy ezt a fiúk szokták. Majd miután mindent kiveséztünk. Mondtam viccesen, hogy most jöhetnek a fiúk. Gergő ezen nevetett és azt kérdezte:
- Hát tudod, nem vagyok meleg, de ahogy ez egyik pornóban láttam ahogy játszadoznak tetszett ahogy a csaj játszadozik a hapsinak a farkával, ahogy bekapta, ahogy szopta. És azon gondolkodtam, hogy milyen lehet. Lehet szívesen kipróbálnám…
- Látom jól megütött a cigi… Mondta Gergő.
- Nem hiszel nekem?
- Nem.
… minden gondolat nélkül odaléptem és szájon csókoltam Gergőt. Azt hittem, hogy ellök magától, de az ellenkező történt, visszacsókolt. Ahogy a nyelve a számba tombolt, hirtelen nagyon bizsergető érzés tört rám. Szerencsére az osztály nem jött még vissza így nem láthattak minket. Így egy kis ideig együtt romantikáztunk Gergővel a tóparton. Egyre jobban egymásra gerjedtünk, simogattuk egymás seggét és nadrágon keresztül a farkunkat is.
- Gergő. Mit szólnál ha a szobában is folytatnánk?
- Azt hiszem nem lenne ellenemre.
… ezután tovább folytattuk a csókolózást.
Egy fél óra múlva visszamentünk a szállára és a tanárokkal megvártuk a többieket, majd mindenki elment a szobájába.
Vártunk egy kicsit amíg csend lett és gondoltuk már mindenki alszik. Én átmentem Gergő ágyába majd megcsókoltam. A hold fénye bevilágított az ablakon és láttam Gergő testét és éreztem, hogy nagyon kívánom. Ott csókolóztunk az ágyban közben egymás farkár simogattuk és vertük. Mikor éreztem Gergő kő kemény dákóját lehúztam róla a takarót majd a boxert és először puszilgattam a farkát ami olyan 18 cm lehetett, de nagyon szépnek találtam. Majd végig nyaltam a dorongját majd a golyóit szopogattam és nyalogattam. Majd a tövétől végig nyaltam, és bő nyállal elkezdtem hevesen szopni, jól csinálhattam mert éreztem ahogy a teste beleremeg, majd egy hirtelen rándulás után kitört belőle az édes nedű, ami nem volt kevés, de nagyon finom volt ezért lenyeltem mindet. Egy kis pihenő után mondta, hogy most ő jön és már rá is cuppant a farkamra amit jól benyálazott, majd a kézkrémért nyúlt és jól bekente a seg lyukát majd a farkamra is tett majd a farkam fölé és szépen lassan rácsusszant. Nagyon szűk volt igaz az enyém se volt kicsi 19 cm. Egy hirtelen mozdulattal már rajta is volt. Láttam, hogy fáj neki, de nem hagyta abba, inkább egyre hevesebben lovagolt rajtam. Egy idő után a hátára fordítottam és elkezdtem jól megbaszni. Gergő a párnába nyomta a fejét ne halják ahogy élvez. Amikor én is elélveztem és teletöltöttem isteni barlangját, mellé feküdtem , átkaroltam izzad mellkasát majd megcsókoltam. Mielőtt elaludtunk annyit súgott a fülembe:
- Legközelebb téged is felavatunk!
Majd egymás karjaiban álomba zuhantunk. Hát így történ első pasis élményem. De ez nem az utolsó volt.
Beküldő:KukiPetiVéletlen szex történet:


Niki és a barátnői


Ez a történet egy nyári vakáció alkalmával esett meg velem. Egyik nyáron a Tisza tóhoz mentünk vakációzni a barátaimmal. Mint minden nyaralás ez is úgy indult, mint ahogy a 39 évesek körében lenni szokott. A parton felvertük a sátrunkat és bementünk a vízbe úszni.


A Svéd szőke


1998-ban egy véletlen folytán 3 hetet tölthettem Svédországban. Az első hét dög unalma után hétvégén rávettem maga arra, hogy elmenjek az egyik stockholmi magyar kolonia szombat esti összejövetelére. Gondoltam tele lesz 70 éves nénikékkel, meg bácsikákkal. De legalább lesz inn....

Az erotikus történetek címkéi :
esco | párcserés jacuzzi | családi kir | vigyáztam rá | nőnapi masztur | még gyerek | beteg gruppen | sztriptíz | fest? | rajongasom |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.