Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÁtbaszott hétvége 2Átbaszott hétvége, 2. rész
Az első, délutáni nagy dugi-bugi után mindenki kidőlt, elszundított az árnyékban lévő heverőkön. Meztelenül mindenki. Megbeszéltük, hogy amíg itt vagyunk, addig nincs textil és nincs tabu.
Mikor magamhoz tértem a kábulatból szétnéztem és senkit sem láttam. Tudtam, hogy a stégen vannak, napoznak. Oda mentem én is. Mindenki ott volt és elemezték, hogy milyen volt az előző hancúr. A csajokat nagyon izgatta a látvány ahogy a pasijuk szopik. A pasik is élvezték, mondták is hogy akarnak még. Én is helyet foglaltam egy napozón, és elmondtam, hogy még sosem nyaltam gecis pinát. De izgató volt ahogy Nóra rám mászott és nyalatta a pináját miután tele élveztem. A sok beszédtől megindult a vérkeringés a farkamban, de Péternek is állt már. Nézegettem a csajokat ahogy széttett lábbal süttetik a pinájukat a nappal. Ettől méginkább felállt a faszom.
- Csaknem megkívántad a szőrös pinámat te kis srác – kérdezte tőlem. Erre nem volt mit mondjak, látta rajtam.
Közelebb jött és kezelésbe vette a farkam előbb a kézzel, majd a szájával. Kőkemény lettem. Aztan Péterrel csinálta ugyanezt.
-Akarom ezt a két fiatal faszt, mondta. Leült a napozóra, Péterrel elé álltunk, álló faszunkat kínáltuk neki szopásra. Rácuppant, hogy az egyik, hol a másik faszt szopta.
-Téged most kicsinálunk, mondta Nóra Csillának. Annéval jöttek oda es maszírozták Csilla hatalmas csöcseit. Csaba és Zoltán is kapcsolódtak, az ők kezük is simogatta a csajokat felváltva, és át-át tévedt az én farkamra, seggemre is. Pátert sem hagyták ki.
Miután Csilla abbahagyta a két fasz szopogatását rászolt a másik két pasira, hogy most ők jönnek. Csaba fejét húzta a faszomra. Csaba finoman szopott, Csilla a kezével ingerelte a heréimet, seggemet. Zoltán pedig a Péter farkára bukott rá. Megtört a jég. Már egymás is izgatták a régi barátok. Nóra az Anna pinájával volt elfoglalva, azt izgatta nyelvével. Csilla Zoltánnak és Csabának segített, tanította hogy szopjanak. Alig bírtam állni a lábamon, egyre erősebben szopott. Majd cseréltek. Zoltán szopta a faszomat, iszonyatosan jól csinálta. Csaba a Péter faszára cuppant rá. Nem bírtam magammal, éreztem hogy végem van, de nem szoltam, csak engedtem hogy menjen. Mély levegőt vettem és tele geciztem a Zoltán száját. Meglepődött, még nem kapott ilyent, nem számított rá. Péter is felbuzdult a geci láttán, ő is szó nélkül lőtte tele a Csaba száját.
- hu fiuk, ez gyors volt, jegyezte meg Csilla. Én is magamban akarom érezni a farkatokat, - mondta és húzta szét hatalmas, bozontos pináját.
- Gyere új fiu, kostolj bele, mondta nekem. A napozón feküdt, széttárt lábakkal. Négykézlábra ereszkedtem, és belenyaltam a hatalmas, bozontos pinájába. Felnyögött. Két kézzeé húzta a fejemet a pinájára. Csináld, istenien nyalsz mondra. Péter és leült egy napozóra, és Anna meg Nóra vették kezelésbe lágyuló faszát. Csilla a napozón, én előtte négykézlág nyalom a pináját. Csaba kezdett a seggem körül szorgoskodni, kente be sikosítóval, és ujjazta. Péter is a napozón fekszik, Anna fölé térdelve nyalatta a hamvas punciját. Nóra Péter előtt négykézláb a faszát szopja, amely már újbol kemény. Zoltán Nóra mögé térdelt és dugni kezdte hátulról. Mindenkinek volt amivel szórakozni. Feszülést éreztem, Csaba a seggembe csuszott, és utemesen dugni kezdte, miközben a Csilla bozontos pináját nyaltam. Csaba egyre szaporábban dugott. Egy hatalmas lökést éreztem és melegséget. A seggembe élvezett. Anna is egyre hangosabban nyögött a Péter nyelvétől. Zoltán is egyre keményebben baszta a Nóra pináját, és hangos káromkodás közepette élvezett a pinájába. Még akarta volna dugni de elélvezett. Csilla Felállt és ellentmondást nem tűrve lökte félre Nórát ás Zoltánt, és ült bele a Péter faszába. Lábait széttárva lovagolt Péter nagy kemény faszán. Izgató volt nézni ahogy a fasz ki-be jár a bozontos pinába.
- Gyere, ne hagy abba a nyalást, mondta nekem. Oda térdeltem, tovább nyaltam a bozontos pináját, miközben a Péter fasza járt ki-be benne. Finom volt a nedvének íze. Anna a lábaimat szérhuzva kúszott a lábaim közé és szoni kezdte félkemény faszomat. Péter fasza kicsuszott a csilla pinájábol, ott meredt az orrom elött. Arra várt mi lesz most. Csilla rányomra a fejemet a faszra, a szamba hatolt. Leszoptam róla a MILF nedveit., majd visszacsusztattam a faszt a pinába. Anna is keményre szopta már a faszom. Nóra segített nekem talpra álni, és ő is belenyalt a Csilla lucskos, bozontos pinájába. Na gyere, adj neki, mondta nekem, megfogta a faszom, és irányította, hogy betegyem Csillának, aki a Péter faszán lovagolt.
Befér még az is, mondta nekem. Lassan befurakodtam én is Péter mellé. Csillla Felsikoltott. Egyszerre volt benne a két fasz bozontos pinájába. Nagyon jó érzés volt, ahogy szorította a két faszt az érett pina. Megprobáltunk egyutt mozogni Péterrel, Nagyon élvezte Csilla, bár feszítette a pináját a két fasz. Hangos sikoltozás közepette élvezett el kétszer egymás után. Annyira izgató volt hogy Péter sem bírta tovább. Melegséget éreztem a farmammal, Péter gecije töltötte meg a bozontos pinát.
Én sem birtam tovább, hangos sohajok között én is bele élveztem Csillaba.
Csilla teljesen kikészült. Kielégülten fordult le Péterről. Én elfeküdtem egy heverőn. Csilla Zolltánt hívta magához, és ráparancsolt: Nyald tisztára a picsámat . Zoltán engedelmesen nyalta ki a két adag gecit a bozontos pinábol.
Mindenki ki volt elégülve, legalábbis egy időre. Annának is nagyon tetsztt, ahogy első körben Nórában volt a két fasz, majd Csillában is. – Én is akarok két faszt mondta.
De erről majd holnap.


Beküldő:NudyVéletlen szex történet:


Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira fe....

Tengerparti swinger


Én, 35, a férjem, 37 éves volt.Mindketten szerettük volna érdekesebbé tenni a sexuális életünket, erre a legjobb lehetőség, itt a tengerparton"adódott".Egy nagyon kis bikini volt rajtam, ami alól szinte minden kilátszott.De, szándékosan ezt vettem fel, hogy sok férfi rám figyeljen.....

Az erotikus történetek címkéi :
nejem szülinapi | férjem mit | verd ki | 14 é | öklözni | kikötözés | faszocsk | duci barátnő | rituálé | beküldő:zoli |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.