Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÁkos bdsm világaSokáig gondolkoztam azon, hogy ezt leírjam de végül úgy döntöttem legyen.
A történet eleje inkább bevezetés a részletekbe. Valószínűleg 2 rész lesz.
A történet teljesen valós, pár hónapja 2019 végén történt meg velem, amikor megismertem Ákost. Engem Viviennek hívnak egy 21 éves, világosbarna hajú magas lány vagyok, az a tipikus hostess lány kinézet és alkat. Sajnos hostess munkát mégsem tudtam végezni mert az egyetem mellet nem jött ki úgy az időm, ezért egy luxusautó kozmetikában voltam pár órában recepciós Budapesten. Itt találkoztam először Ákossal.


Ákos egy új sportkocsival érkezett, beállt a szalonba, és feljött a recepcióra leadni a kulcsot és aláírni a papírokat. Már amikor az ajtón belépett éreztem rajta az egyik kedvenc férfi parfümöm, de amikor odalépett a pulthoz akkor láttam csak igazán. Meglepődtem mert főleg idősebb férfiak voltak de ő velem egy idős volt. Magas volt, helyes és nagyon határozott, már az asztalra is úgy tette le a kezét, hogy egyértelmű volt, hogy milyen ember. Én konkrétan elpirosodva kérdeztem össze vissza dolgokat zavaromban, de ez nem tartott sokáig mert miután egy rossz papírt nyomtattam ki, Ákos rám szólt hogy, “Minek dolgozol itt, ha még ehhez sem értesz?” Hirtelen csak annyit tudtam mondani hogy “Bocsánat”. és közben arra gondoltam bárcsak hozzá nyomná a fejem a nyomtatóhoz a nyakamnál fogva és úgy kéne elnézést kérnem tőle.

Odaadtam a jó papírt, hirtelen alá is írta és már rohant is el, én csak utána néztem meg, hogy egyáltalán mit is rendelt mert abból látom mikor jön vissza. Szerencsémre pont a műszakom lejárata előtt lett kész az autója és reménykedtem hogy még én leszek itt amikor jön érte.

Megérkezett pont időre, és már amikor lent a szalonban nézegette az autóját, már akkor tudtam ,hogy talán egy régi álmom kulcsát tartja ő a kezében. (És itt most nem az autó kulcsra gondolok, mert ki nem szereti a szép autókat de amire én vágyok az más)

Feljött hozzám, aláírni a számlát és fizetni. Az a belépés ahogy egy ajtón bejött, soha nem gondoltam, hogy ez is lehet vonzó de mégis. Én megint nagyon zavarban voltam, amit észre vett és megkérdezte, hogy “Mindig ilyen zavarban vagy, vagy csak nekem szól?” Hat én össze vissza beszéltem mindent, természetesen a kis “szemét” észre vette és felnézett a telefonjából és mosolyogva várta, hogy befejezzem a baromságaimat amitől csak meg pirosabb lettem. Vége volt a habogásomnak de a kínos csend helyett inkább nevetett és közölte hogy, ő is tud a semmiről ennyit beszélni. De mondtam neki, hogy sajnos pár perc és végzek úgyhogy erre nem lesz lehetőség. Ekkor el se hittem de felajánlotta, hogy elvisz haza. Én mint egy kislány próbáltam nem kimutatni mennyire örülök, hogy megtudtam hogy szingli és hogy valószínűleg akar tőlem valamit.

Útközben majdnem elaludtam, az autó hihetetlen kényelmes volt és valami chill zene is szólt. Sokszor megdicsérte a hajam, mesélt a munkájáról, meg, hogy már egy ideje egyedül van.

Mielőtt kiszálltam elkérte a telefonszámom és
végülis már este pár nappal későbbre megbeszéltünk egy randit.
A randin nagyon jól éreztem magam, végtelenül kedves volt, de mindenben irányított, úgy csókolt meg, hogy már szinte az első csóknál a nyakamat szorította. Felajánlotta, hogy menjünk fel hozzá, amit elfogadtam. (Kb annyira lehettem nedves hogy azt sajnáltam hogy nem volt nálam betét).

Amikor beléptünk a lakásba kérdés nélkül az ajtóhoz szorított a nyakamnál fogva, levegőt nem kaptam és így csókolt meg. Konkrétan a benti tükörben a teljes keze látszott a torkomon pirosan. Innét nincs vissza út gondoltam, amióta az eszemet tudom erre vágytam, egy határozott sikeres férfi aki megaláz, megver, elfenekel és nem egy idegen hanem egy korombeli akibe szerelmes lehetek.

Közölte, hogy csak tiszta lányokhoz ér hozzá ezért a hajamnál fogva beráncigált a fürdőbe ahol konkrétan jég hideg vízzel fürdetett addig amíg már nem sírtam. Ekkor mélyen a szemembe nézett és csak annyit kérdezett, hogy biztos szeretném folytatni a mai estét. Én a hidegtől remegve de bólogattam némán, amikor megölelt és azzal a mozdulattal megint egy falon találtam magam miközben a torkomat szorította és pofozott. Pofozás közben elmondta, hogy úgy kell viselkedjek mint egy jó kislány és akkor minden rendben lesz. Én erre csak annyit mondtam hogy rendben apu.

Erre bevonszolt egy szobába ahol a földre lökött és üvöltött velem, hogy egy borzalmas, haszontalan kislány vagyok, aki csak szégyent hoz az apukájára. Én megint sírtam és csak annyit mondtam, sajnálom apa sajnálom. Felrángatott a földről és elkezdett elfenekelni az egyik kezével miközben a másikkal a nyakamat szorította. Megparancsolta, hogy feküdjek az ágyra és meg ne mozduljak. Kiment és visszatért valamivel, amitől nagyon de nagyon féltem.....
Beküldő:ViviVéletlen szex történet:


A félreértett ott alvás


A dolog ott kezdődött,hogy egy tanfolyamra és vizsgára Kecskemét környékére kellett utaznom.Először a tervben szombati tanfolyam és délutáni vizsga szerepelt de módosították péntek délután és szombat délelöttre a tanfolyamot és délben vizsga.Ez áthúzta a számításomat,hog....

Közös vibrátorozás


Az ébresztőóra csörömpölése rázta fel nyugtalan, nyomasztó álmából. Kinyitotta a szemét, és a hálószoba üres mennyezetét látta maga előtt, melyre az álom utóhatása rajzolt néhány elmosódott látomást.


Szíve hevesen vert. Emlékezett, valami felismer....

Az erotikus történetek címkéi :
ilonka a s | szalonna | dzsen | 984 | elkapot | kölcsönös | gyermekkori | hármas tini szex, creampi | zacsi | elvezett egy idegen |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.