Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseForró élmények 2.Visszapillantva már látom hány soha kezdetű mondatom volt.
Soha nem kezdek kollégával, soha nem lesz szeretőm, és a fő soha hogy soha nem bízok meg senkiben.
Az alaposan át és megformáló mindennapok viszont rám cáfoltak.
Senkit nem fárasztanék egy megszürkült házasság frázisaival mert akinek nem ilyen van az úgysem érti.Én sem értettem évekig,hittem az ökör szerelem nevű illúzióba és az ökör nem elírás :)csupán indokolt irónia.
A történetem nem az önsajnálatról szól hanem arról hogy egy kedves és ügyes szerető hogy tud újra életet lehetni a mindennapokba.
Nem rég dolgozunk egy helyen de hamar megtaláltuk a közös hangot.
Sok pasival dolgozom együtt akiktől kaptam az ívet rendesen az első hónapokban de nekem valahogy mindig csak az Ő véleménye számított.A többieket töprengés nélkül hajtottam el,nála viszont ha úgy tetszik én tekertem.
Ha bolondoztam vele mindig reagált de halványzöld megérzésem sem volt hogy tetszem e neki.Megbízható és rendes volt,ha valamit nem értettem úgy magyarázta el hogy közben egy pillanatig sem éreztem magam hülyén.Napról napra többet gondoltam rá,és ahogy mondani szokták, küldtem a jeleket rendesen.Egy téli napon egy nevetséges ürüggyel elhívtam valahova,és úriember lévén max csak magába mosolygott a nagyon átlátszó dolgon.A kocsiba beszélgettünk aztán csókolóztunk,mivel több mint tíz éve nem csókolt meg más a férjemen kívül így az élmény nagyon felkavart, ahogy az is hogy egy fiatal,életerős, helyes férfi elég nyilvánvalóan kíván és akar engem. Élveztem az érintését,erős mégis finom ujjai vannak,amik hamar a bugyimba találtak.Furcsa és gyönyörű feszültség keletkezett az ölembe,sóhajtoztam és azt hiszem mocorogtam is bár ez homályos,viszont emlékeim szerint tuti hogy a dinók szaladgáltak még kint amikor utoljára megsimogatta valaki a csiklóm, és ez a gyönyör-édes kínzás egyre csak fokozódott így szinte másodpercek alatt elélveztem a cirógatásától.Úgy vonaglottam mint akit egy vihar dobál de ezt is éreztem bent és a combom közt.Simogatástól még nem volt sosem ilyen orgazmusom.Remegett mindenem és hihetetlen megkönnyebbülést éreztem,és azt hogy életkel mindenem érzem a lüktetést az egész testemben mintha valaki lefújta volna rólam az évtizedes port.
Furán hathat de az orgazmus után még jobban kívántam,mivel a kocsiba korlátozott lehetőségeink voltak így kézbe vettem a farkát és megdöbbentem.Nem az apácazárdából mentem férjhez de ilyen nagy,vastag és szép farkat még nem láttam közelről.
Az orált régen szerettem csinálni de idővel ez is beszürkült.Az orrom előtt viszont egy gyönyörű farokkal gondolkozás nélkül rábuktam. Egyszerűen piszkosul élveztem ahogy az ajkaimmal játszok a makkal, szívogatom és nyalogatom ötletszerűen.Minden tudás amit nem gyakorolsz berozsdásodik,ezért aggódtam hogy lehet hogy nem jól csinálom?!De pár másodperc múlva szólt hogy mindjárt elélvez, én pedig azt válaszoltam hogy érezni akarom az Ízét.Szoktam nézni pornót mint mindenki, még az is aki tagadja így felidéztem magamban minden fogást ami a szopásról láttam.Lendületesen és lelkesen szoptam a farkát bár alig fért a számba,semmi sem érdekelt csak az hogy ugyanolyan gyönyört nyújtsak neki amilyet ő nekem.Amikor teleélvezte a szám és szó szerint telis-tele,örömmel nyeltem le minden cseppjét, miközben éreztem hogy az élménytől hogy ilyen gyönyörű farok élvezett a számba újra duzzadt nedves a puncim.Egy kevés pihenés után megállapítottuk hogy kell egy ágy, és én alig vártam hogy magamba érezzem Őt.
A sztori később folytatódik...Véletlen szex történet:


Csurog belőlem az arany színű folyadék


Csaba teljesen rá volt kattanva arra, ahogy pisilek. Amikor először mentem el mosdóba egy együtt töltött éjszaka elején, utánam szaladt, széttárta a lábaim, és beleveszett a látványba, ahogy csurog belőlem az arany színű folyadék. Nedű, ahogy a pisi-rajongók mondanák.
<....

Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira fe....

Az erotikus történetek címkéi :
vakácio | neki az internete | dugja | alsós | túl vagyok rajta | bugyival | szerelőktől megerőszakolv | nunim | női bugyis fasz | puska |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.