Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Megbasztam a rajztanáromat 1.17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eldöntöttem, hogy pornót fogok nézni. Be is dugtam a fülesemet, elindítottam, egy milf videót. Pár perc múlva arra lettem figyelmes, hogy a tanárnō a vállam maszírozza. Nagyon megijedtem, elraktam a telefonom és felugrottam.
-Miért nem éled át egy milffel itt, miért kell pornót nézned, hidd el sokkal izgatóbb!
-Rendben, de úgy megkúrlak, hogy sose felejted el!
Vadul smárolni lezdtem, majd felfektettem a padra.
Hajni egy kb 40 éves tanárnō volt, gyönyörű fiatalos megjelenés, szōke haj, igazi baszni való kis ribanc.
Kigomboltam a nadrágját és a bugyijával együtt lehúztam róla. Körülnyaltam a punciját, majd levettem róla a blúzát is.
Belenyaltam a forró borotvált pinájába, majdpedig nyaltam faltam, közel az orgazmusig. Amikor elfáradtam, akkor levettem a pólóm és letérdeltettem magam elé:
-Szopjál le te kis kurva!
Megfogta a faszomat és gyengéden harapdálni kezdte, majd tövig bekapta. Szívta, torkozta, verte a dákómat. Amikor éreztem, hogy végem van hanyatt fektettem és az egészet a hasára lōttem.
Picit faltuk egymást, majd mikor újra ált akkor beletoltam a forró pinájába. Misszionáriusba toltam végig, nagyon élvezte. A fülemet harapdálta, karmolászta a hajam, bele-bele túrt a hajamba. 5 perc után elélvezett. Ekkor letérdelt és megbasztam a mellei között, ezután a szájába lōttem egy becsületes adagot.
Fél órát feküdtünk a tanári asztalin egymás karjaiban, és arra a döntésre jutottunk, hogy titkos szexkapcsolatként fojtatjuk minden héten 2 délután.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Lilla(éppen) hatvan éve szeretkezett velünk 5.


Tehát Bandi lesz az első. Bandi láthatóan büszkén sétált, barna haja izzadt arcára tapadt ingét kigombolta, és kilátszott, mennyire szőrös a melle. Lillát ez ha lehet, még jobban felizgatta, de csak annyit tett, hogy amint elé került a fiú, megsimogatta a nadrágját. Bandi nem fo....

A nagynéném és én


Amit most leírok az tizenyolc évesen történt meg velem. Átlagosnál jobb kinézetű lány voltam. Igaz az arcom nem túl érdekes, a hajam és a szemem barna, vagyis semmi különleges. A testem viszont valamivel fejlettebb volt a korombeliekhez képpest, anyutól örökölve a nagyobbacska me....

Az erotikus történetek címkéi :
boszorkány | brand | 17 evesen | csaba bácsi | elpirul | viktoria | a sors keze | toples | 22 centi | aludni |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.