Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseLilla hatvan éve már, hogy szeretkezett velünk. 7.Tehát Bálint,kutya módon fogott neki a futásnak. Miután Lilla kedvenc póza volt, tudtam, hamar orgazmusa támad. Megfogtam lány karját, aki előre hajolt a kifejezéstelen hangokat adott ki magából, Bálint formás popsija gyors ütemben mozgott.
Lilla erőt vett magán,rám nézett,
- Bálint a tizenharmadik...szerencsés szám...
- Igen, drága tökéletesen beleillik a puncidba.
- Naaaaáá..nagyooóón jó!
- Akkurvaaa.... Nyögött Bálint, és percekig ejakulált a lányba... Mindannyian lihegve figyeltük a pár élvezetét, Lilla kapaszkodva inogva harapott a karomba...
Amint Lilla felegyenesedett, Kocsárd lépett oda és megfogta az izzadt melleket, majd átölelte kedvesemet, aki alig állt a lábán.
- Most én jövök!!
- Várj egy kicsit, alig él a csaj.
- Az én mátkám lesz most, üres már az izéja...
- Várjatok fiúk, pisilni indultam, csak ez a kan kutya belém jött, mutatott Bálintra Lilla.
- Csak nem mondod, hogy rossz volt.. kérdeztem.
- Sőt, nagyon is jó volt..
Lilla leguggolt, és abban a pillanatban Bálint a lány elé hasalt, hogy jobban lássa a megnyíló pinát, amiből először fehér, majd színtelen folyadék csöpögött.
- Vigyázz Bálint, pisilek...
- Figyeljétek, milyen a lányok pisije, szólt közbe Józsi.
- Te az nem pisi bazmeg az a vevőnek, világosította fel Béci a srácot.
- Most pisil, dugta közelebb a fejét Bálint.
- Mondom, vigyázz!!! Lilla elindította a sercegő, sistergő sárga sugarat. Bálint arca csupa pisi lett, de nem mozdult, sőt amint Lilla el akarta fordítani testét, hogy máshová pisilnem, Bálint utána mászott és nevetett.
Amint felkeltem és elindultak a közeli patakhoz, hogy megmosakodjanak, észre vettem, hogy Bálint farka meredezik, mintha nem előbb élvezett volna a lány pinájába.
- Lilla figyelj, áll neki...
- Ó ez igen. Gyorsan mosakodjunk...
Amikor élveztem feleségül a lányt, sokszor fordult elő, hogy haza érve az ajtó kulcsa lehúzva várt, hogy be tudjak menni, tudtam valami meglepetés vár, Lilla és Bálint általában a fürdőszobában volt és feleségem éppen pisilt a férfi arcába, amitől az ismét harcképes lett, majd az ágyban folytatták, nekem más feladatom nem volt, mint főzni egy jó kávét....
Bálint, amint megtörölköztek, ismét hátulról megölelte a lányt és bevitte a farkát, Lilla orgazmusa fergeteges lett, talán a pisilős közjáték miatt..( folyt.köv.)
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


A szauna 2. része


…a szaunában történtek után sokáig nem volt a barátnőm és köztem olyan izzó légkör, mint akkor. Mind a ketten megtaláltuk azt a fiút magunknak, akivel úgy tűnt jól megértjük egymást. Pár hónap után úgy éreztük, hogy valami hiányzik, de még nem jöttünk rá mi lehet az....

A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekel....

Az erotikus történetek címkéi :
vers | glori | fenekemet | zuhanyzó titka | felfúj | elvira | lotto | kaka | orális | a fiammal |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.