Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Igy vettem elégtételt
A történetem eléggé régen kezdődött, és bizarr is kicsit. Még középiskolában ismerkedtem meg egy fiúval az iskolánkból. Egy buli után összejöttünk, jártunk vagy három hónapig amikor megtörtént az első szex. Mindkettőnknek első volt. Elsőre nem volt rossz, figyelmes volt, aranyos meg minden. Azután már jobban ment, élvezni is tudtam. Nem volt az az eget rengető nagy orgazmus, de élveztem, neki is jó volt. Próbáltunk mindent megadni a másiknak. Érettségi után mindketten a fővárosba mentünk egyetemre, így ott is folytattuk. Egy csoporttársammal – csajjal laktam egy albérletben. Sokszor átjött, ott aludt, szexeltünk is. Ő is egy albérletben lakott nagy lakásban, három másik sráccal. Néha, amikor ott is szabad volt teljesen a lakás, akkor ott aludtam. Az volt a fura az egészben, hogy kezdett elhidegülni, durvulni sex közben. Nem igazan szeretkeztünk, hanem inkább csak megbaszott, durván. Egyre ritkábban élveztem. Részéről kimaradt az orál, már nem kényeztetett ott lent, de ő elvárta, sőt volt hogy kényszerített hogy leszopjam. Egyre jobban erőltette az anált is, amire nemet mondtam. Olyankor bepöccent es durván megbaszott. Kezdett elegem lenni az egészből. Ki akartam lépni, de könyörgött, hogy nem csinál többé ilyent, olyan lesz mint régen.
Egy hétvégén úgy volt, hogy nála szabd lesz a lakás, ott leszek egész hétvégén, és jókat szeretkezünk. Ezt ígérte. Péntek estefele mentem át hozzá, es akkor lepődtem meg, hogy mindhárom lakótársa otthon van és piáltak. Eléggé tetőfokán volt a hangulat. Hívtak csatlakozzak, de nemet mondtam, és a szobájába mentem. Kicsi idő után utánam jött, vadul nekem esett, csókolgatott, simogatott. Egészen felizgatott, leszedte a ruháimat es hátulról nekem esett. Elkezdett nagyon vadul baszni. Kicsit visítottam is, annyira nem élveztem. A másik három srác is bejött a szobába és nézték. Elővették a faszukat, és húzogatták. Az egyik megfogta a fejem és szamba tolta a faszát. Vadul, erőszakosan szopatott. Fuldokoltam. Régóta nem lehetett nővel, mert hamar elsült. A számba. Azt mindig is utáltam, ha a számba megy. Közben a ketten is fogtak, jött a harmadik pasi is, ő is a számat vette célba. Közben a ’’párom’’ vadul baszta a pinámat hátulról. Egyre vadabbul. Másik kettő meg ott volt az arcomnál, hol az egyik, hol a másik faszt tolták a számba, vadul. Szopattak kegyetlenül, a párom meg csak baszott, káromkodott.
Szétbaszom a segged – mondta. Ettől megijedtem, mert féltem. Lefogtak a barátai. Köpött egy nagyot a seggemre, és elsimogatta a bejáratnál. Egy hírtelen mozdulattal belém tolta a faszát. Egy nagyot sikítottom, és elájultam a fájdalomtól. Tovább mi történt, hányszor dugtak még meg arra nem emlékszem. Amikor magamhoz tértem, akkor ők már elmentek. Csupa geci voltam mindenütt, a seggemből a számból, mindenütt kifolyt. A hajamra, testemre is volt rászáradva. A seggem rettenetesen fájt, jött ki belőlem minden. Tusoltam, összeszedtem magam. Elmentem haza, nagy fájdalmak között, és többé nem láttam a férget. Pár nap után a barátnőmnek meséltem el mi történt, és ő vigasztalt meg. Összeborultunk. Megsimogatott. Megcsókolt. Jólesett. A végén egy nagyot szeretkeztünk, igazán kényeztetett. Élvezni is tudtam. Azután sokszor elégítettük ki egymást. Pasira rá sem tudtam nézni egy ideig. Játékszereket vett, jól elvoltunk ketten.
Egyetem alatt még párszor volt rövid kapcsolatom pasikkal is, megtanultam élvezni a szexet, pasikkal, csajokkal, egyedül is. Néha a barátnőm hozott haza valakit, mindkettőnk örömére.
Az egyetem után is ott maradtunk az albérletben, dolgoztunk. Egy régi ismerős bulit tartott. Legnagyobb meglepetésemre ott volt a régi ’’pasim’’ is. Nem láttam már vagy öt éve, de bosszút esküdtem ellene, amiért olyan kegyetlenül elintéztek a barátaival. Próbált kedves lenni, udvarolt meg minden, mintha semmi sem történt volna azelőtt. Kicsit tetszett is a helyzet, hogy ezúttal én irányítok. Hajnal fele készültem haza menni. Ajánlotta, hogy elkísér, pedig kicsit piás. volt. Én nem ittam sokat. Az ajtómig kísért, kissé tolakodóan bejött velem a lakásba, és csókolgatni kezdett, simogatni Most már én sem kis törékeny csaj voltam mint annak idején, tudtam vigyázni magamra. Gondoltam itt a bosszú ideje. Hagytam magam simogatott, izgatott, a szoknyám alatt is matatott, egészen benedvesedtem. Feldobtam a témát, mi lenne ha én venném kezelésbe őt. Nem mondott nemet. Játszani fogunk, mondtam. És már vettem is elő a rózsaszín bilincseket a fiókból. A bilincsek kattantak a csuklóján, majd a két kezét az ágy fejtámlájához bilincseltem. Levettem a nedveimtől lucskos tangámat és a szájába tömtem. Egy szót sem tudott szólni. Leszedtem a ruháit, a lábait is megkötöttem az ágy lábához. Izgatott a látvány, ahogy ott hánykolódik magatehetetlenül. Meztelenül, teljesen kiszolgáltatva. Én is meztelenre vetkőztem simogattam magam lágy, erotikus táncot lejtettem előtte. De egy újjal sem értem hozzá, hadd szenvedjen a mocsok. Előkerültek a játékszerek, simogattam magam, ujjaztam. Majd egy jó mérete dildót vettem elő és abba beleültem meglovagoltam. Megmutattam, hogyan élvezem a szexet, amit vele nem tudtam átélni. Még a popsimba is bejárattam a dildót. Megtanultam azt is élvezni. Kétszer is hatalmasat élveztem magamtól. Ő csak ott hánykolódott az ágyamon megkötve, betömött szájjal.
Az élvezkedés után elaludtam a barátnőm ágyéban, a pasi meg az enyémen, megkötve. Reggel jött haza a barátnőm, és amikor meglátta egyből beugrott neki a pasi. Ő az – kérdezte. Igen, mondtam. Akkor elintézzük- mondta. Vette a telefonját és hívta egy ismerős srácot, akivel voltunk együtt is, tudta, hogy biszex.
Gyere át, vagy egy kis friss anyag számodra – mondta a pasinak. Ha elintézed rendesen, megkapod a jutalmadat is.
Kb. 10-15 perc múlva ott is volt egy nagy kigyúrt behemót pasi. Mi mindketten meztelenek voltunk, es persze a ’’pasim is’ simogattuk egymást a barátnőmmel. A „” pasim „” meg csak hánykolódott, állt a fasza, de senki hozzá sem ért.
Intézd el, adta ki a parancsot a barátnőm, és kicsit felizgatta a pasit. Vadul, Durván csináld, mondta. Nem is kellet kétszer mondani. Nekivetkőzött és jó méretes faszát benyálazta, tett kis síkosítót az áldozat seggére, és határozott mozdulattal bele hatolt. Ha nem lett volna a tangám a szájába, biztosan eszeveszettűl ordított volna. A másik meg csak baszta nagyon keményen. Úgy ahogyan még ős sem baszott engem. Vadul csapta a segget, baszta a méretes faszával. Már néztem, hogy elájul. Amikor láttuk, hogy gyorsít, és élvezni fog – A száját is baszd, mert szereti, mondta a barátnőm. Kivette a seggéből, és a szájába tette, a tangát kitépte. Fogta a fejét, és torkig lenyomta a faszát. Nem kellet sok és elévezett. Bele a szájába. Huhha, izgató volt a látvány, ahogy ott volt megalázva, pont azt kapta, amit ő tett velem annak idején. Keményen meg lett baszva, és szopatva, a szája megtömve gecivel.
Kezébe adtam a ruháit, és kidobtuk a lakásból meztelenül, álló farokkal. Senki nem ért hozzá.
Így vettem elégtételt egy hitvány pasin aki megalázott a haverjaival. Azóta is élvezem a szex minden válfaját.Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Leszbiparti az osztálykiránduláson


Éva szomorúan sóhajtott egyet. Idegesen babrálta hosszú világosbarna haját, a pad előtti kavicsokat messzire rugdosta. Nem értette, hogy mit keres itt. Persze a barátnőinek volt esze, hogy nem jöttek el erre a kirándulásra. Eredetileg ő is azt tervezte, hogy otthon marad, de bizonyos ....

Erotikus történet, az álom


Éjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyo....

Az erotikus történetek címkéi :
szívni | csigákba | védekezés nélkül | koldus | seggbe dug | üzlet az üzlet | atám | biszex pár | anyám és növérem | lovagolni tanít |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.