Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseLilla Hatvan éve szeretkezett velünk 8.A zakómra terített pokrócra hasalt Lilla miközben én az ebédet csomagoltam ki.
Menyasszonyom kissé megemelte gömbölyű popsiját hogy, Bálint mélyebbre hatolhasson szemeit szorosan összezárta kezei a pokrócot erősen markolák hogy ujjai kifehéredtek. A fiú sem érzékelt semmit a világból, hajszolja magát, mint a maratoni futó az utolsó kilóméteren a végkimerülés előtt. Egy célja volt, hogy végre beleélvezhessen az alatta nyögő, ziháló rángatózó testbe. A lány csak arra koncentrált, hogy Bálint merev farka ki ne csússzon a vaginájából, és kövesse a fiú mozdulatait. Az egyetlen értelmes szó ami elhagyta kiszáradt ajkait amikor a fiú egy pillanatra egyensúlyát vesztve megállt.
- Méég még!
A srác gyorsított elszánt arccal szedte össze magát és a célban vinnyogva rángatózó teste a férfi lét legszebb pillanatait élte meg.
Lilla megmarkolta a kezemet. Beleharapott nyöszörögve élvezte a csodát ami földrengés szerűen járta át testét. A szenvedés keresztjét mutatta testük amikor Bálint félig a lányra borulva öntudatlanul roskadt Menyasszonyom izzadt testére.

- Hol van Józsi? Kérdezte a lány vagy öt perc pihenés után.
Béla nevetett.
- Azt mondta mi van ha beteg lesz vagy gyerek születik? És fogta magát felszállt a villamosra.
- Bolond senki nem beteg.

Józsi furcsa módon viselkedett. Két három hét múlva megjelent az ajtónkban.
- Találkozol Lillácskával?
- Egy pillanatra meglepődtem, mit akar amikor szó nélkül hagyott ott bennünket, majd merevedni kezdett a farkam ez dugni akar.
- Nem sokára a Móricon.
Lilla a körtéri gombánál állt csinosan amikor Józsi megpuszilta elpirult.

- Menjünk a Feneketlen tóhoz..
Ott szoktunk a szabadtéri színpad kerítés mellett a bokrok a dugni, ha nem tudtam a Hűvösvölgyig elkísérni..
Lilla belénk karolt ő volt középen rögtön kissé megemelte a kezünket és a melleihez szorította.
- Erről jut eszembe a főnököm megfogta a mellemet eddig még soha nem közeledett hozzám.
- Drágám ha igaz, milyen munkát fogsz végezni sok alkalmunk lesz....
- Nincs rajta semmi melltartó!! Finom puha a csöcse lihegett Józsi hol állunk meg?
- Ott a bokroknál... Nem látnak meg... Ott szoktunk... Dadogtam az izgalomtól.
- Gyere leveszem ezt. Pirult el Lilla.
Én udvarias vőlegény lévén leterítettem a zakómat, Lilla széttett lábbal leült majd hátra könyökölve figyelte a vörös szőrben álló faszát a fiúnak. Én már csak a mozgó szőrös fenekét láttam, majd a vaskos hímvesszőn áramló ondó lüktetését figyelem szétrobbanás előtt lévő farokkal. Amint Józsi lekászálódott Menyasszonyom forró testről, én máris benne voltam. Percekig egymásra figyeltünk, amint megnyugodtunk vettük észre hogy Józsi eltűnt. Hát Józsi ilyen,!! (folyt. köv.)
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


Wellness és baszás
Wellnessre mentem valamelyik hétvégén a haverjaimmal. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat ittunk, dumáltunk na és persze csajoztunk. Egyik alkalommal a medencénél kiszúrtam egy szépséges csajt magamnak. Láttam, hogy én is bejövök neki, ugyanis folyamatosan mosolygott ....

Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott ....

Az erotikus történetek címkéi :
lenka | szex egy transzival | ilona | ne hívj anyunak | lili | Érj hozzám | forró élmények | tanár úrral | olha | 18. születés |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.