Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEdina, a földrajztanárGimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó voltam, úgyhogy gyorsan végeztem a feladatokkal. Az óra maradék 20 percében a tanár testét néztem, ahogy föl-le járkál a teremben. Kicsit ciki is volt, mert elkezdett ágaskodni a farkam, ahogy elképzeltem, hogy éppen lerendezem.
Órák után ültem az aulában és vártam, hogy a barátaimnak is véget érjenek az órái. Egyszercsak Edina elkezdett közeledni felém.
-Jó napot!- szólított meg
-Jó napot!- válaszoltam
-Kérhetném a segítségét?
Ránéztem az órámra, majd pedig feleltem:
-Természetesen!
-Rendben! Mivel maga jó földrajzos, ezért szeretném a segítségét kérni. Össze kéne állítanom egy verseny feladatlapot, viszont még soha nem csináltam ilyet és szeretném, ha segítene a feladatok típusában.
-Jó rendben! Most kéne menni?
-Hát, ha ráér akkor, jó lenne…
-Persze, csak üzenek a barátaimnak!
-Jajj, akkor nem kell!
-Dehogynem, szívesen segítek!
Amíg ez a beszélgetés történt láttam, hogy a szokottnál kirívóbban van öltözve és valahogyan kívánatosabb is. "De jó lenne megdugni..."- gondoltam magamban.
Amíg mentünk fel a rajz szertárhoz igyekeztem mindig mögötte menni, hogy szemügyre tudjam venni. A csípōjét ringatta, a hajába néha néha beletúrt.
Egy fekete testhezálló nadrágot viselt, piros blúzzal és összefogott hajjal, magassarkú cipōben.
Amikor felértünk a szertárba megkérdeztem.
-Hát, akkor mi is lenne a témakör?
Erre ō kis szünet után válaszolt:
-A milf tanárnō és az aranyos tinifiú!
Nem tudtam mit mondjak:
-Tessék?
-Szexelni hoztalak, te butus!- majd rámkacsintott.
Odalépett és megcsókolt. Nagyon jól csinálta, a nyelveink vadul táncadoztak egymás szájában. Végigsimítottam a hátát és a fenekét kezdtem el simogatni.
-Figyu, mi lenne, ha elōször néznénk egy kis pornót? Már rég ki akartam próbálni?
-De tanárnō... A férje?
-Ja hát ō neki sajnos urológiai problémái vannak és nekem nōnek meg jár a fasz hetente, sajnos most már 3 hónapja nem csináltam...
-Viszont én még soha nem csináltam...
-Nembaj most megtanítalak!
Ismét egymásnak estünk. Alsóneműig vetkōztettük egymást. Majd Edina indított egy milf videót.
Az elsō pár percben egymás kerjaiba borulva figyeltük majd pedig, amikor leszopta a csaj a srácot, megálítottam és rákiabáltam:
-Azonnal szopj le te kis ribanc!
-Ssss! Ne kiabálj, még valaki meghalja!
Kapcsoltam egy kis zenét, amire jól esik a dugás.
Edina letérdelt elém és a zene ütemére az arcát nekidörgölte a bráneremnek. Ezután felált és egy öltáncot is kaptam tōle. Majdnem elmentem közben de végül kikapta a gatyából a dákóm és bevette a szájába.
Ki-be húzogatta az ajkai között, nyalogatta a heréim, és néha néha letorkozta. 2 perc után éreztem, hogy itt a gyönyör: megmarkoltam a haját és hatalmas tempóban baszni kezdtem. Telelōttem gecivel az arcát, de a szájába is jutott bōven. Amikor ezt letisztogatta megcsókolt és hozzámdörgölōzött.
A farkam ismét majd szét durrant. Felült az asztalra és ráköpött a farkamra, majd pedig beigazította a picsájába. Elkezdtem lökni közepes tempóban, de nagyon hangos volt az asztal csattogása, úgyhogy a ruháira fektettem. Nagyon tetszett neki, büszke vigyorral néztem rá, hogy elsō alkalmamkor, már egy tapasztalt pinának okozok örömöt.
Amikor láttam rajta, hogy egyre közelebb van a vég, gyors tempóra kepcsoltam és egy perc múlva ōrjítō sikítozás és kiabálás közt elment. Ekkor lefeküdtem és ō meg rám. Bekapta a farkam és 69-ben kényeztettük egymást. Nagyon jól izgatta a nyelvével a makkom, örkörösen nyaldosta. A pinájába betoltam az ujjaim és úgy kényeztettem.
Ezt a pozíciót hamar leváltottuk.
-Figyelj, elsō alkalomkor nem akarok elégedetlen lenni, de mi lenne, ha segbe rakhatnálak?
-Azt nem engedem meg! Ott még teljesen szűz vagyok és nem látok rá sok eséjt, hogy megtegyem valaha.
-Rendben, de akkor lovagolj meg bébi!
-Minden örömmel!
Felpattant rám és pár ugrâs után tele is lōttem a milf földrajztanáromat.
-Ugye szedsz, fogamzásgátlót?- kérdeztem
-Persze! A férjem sem hülye, hamar rájönne, hogy másik puskával lōtték a vadat.
-Rendben! Nagyon köszönöm ezt a délutánt!
Odajött és az ölembe ült.
-Hát ha szertnéd, ilyenkor szerdánként mindig benn kell maradnom, ugyhogy jut rád is idōm!
-Nem is kérdés, hogy szeretném!
Belemarkoltam a fenekébe, miközben csókolóztunk. Majd felöltöztünk és elbúcsúztunk.
Beküldő:MilfhunterVéletlen szex történet:


Elsõ animal élményem


Elsõ animal élményem

Sziasztok Évinek hívnak. Villány mellet egy kis faluban lakom. És ez a történet az én élményeimet meséli el. Mivel valós dologról van szó, nem szeretnék neveket írni, hogy megtartsam az inkognitómat. Mivel erre mifelénk mindenki ismer mindenkit ....

Egy szexéhes pina története


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyör....

Az erotikus történetek címkéi :
sír | szertár | kihasznál | sugta | szex a futarral | tövig bekapta | perverz incest | gyermekkor | szeret | seggbe basz |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.