Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Erre jók a barátnőkEgy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magától, és még mindig gondterhelt volt. Majd elkezdte azt a mondatot, amit minden lány utál az életben, hogy figyelj, én szeretlek, de nem lehet, stb. Elkapott az idegbaj, persze, hogy elkapott. Ott helyben le is hordtam mindennek, aztán fogtam magam, és elindultam az egyik legjobb barátnőmhöz.
Amikor odaértem, széles mosollyal várt engem (meg egy üveg piával). Bementem, ittunk párat. Aztán feljött egy régi téma, amiről szoktunk beszélgetni, de eddig nem komolyabban. Ám most hirtelen el kezdett vetkőzni, és kezem külön életet élve vetkőztette tovább, közben ő is engem. Már csak alsónemű volt rajtunk. Kikapcsoltam a melltartóját, és el kezdtem a mellét masszírozni. Majd hirtelen megcsókolt, és el kezdtem a nyakát és egyre lejjebb haladva a mellét csókolni. Felsóhajtott, és közben kicsatolta a melltartóm, majd fejemet felemelte, és szemembe nézett, de elhúztam a fejem, és e hasát csókoltam tovább, közben masszírozta a mellem.

Hanyatt döntöttem, és levettem alig takaró bugyiját. Már nagyon nedves volt. Felnéztem rá, egy kicsit bólintott. Tudtam, hogy mit akar. Két ujjammal el kezdtem izgatni csiklóját. Halkan felnyögött. A halkból egyre hangosabb lett. Elélvezett, de nem hagytam, most ujjamat a lyukába csúsztattam, és el kezdtem finoman tolni, közben alig érezhetően nyaltam.
Egyre erősebben toltam az ujjam, ő pedig már mozgott, és fejemet közelebb tolta, másik kezével pedig az ágyneműbe markolt. Még egy pár lökés, és elment.

Pihentünk egy kicsit egymás mellett. Aztán felpattant, és levette rólam a bugyit, és lábamat széthúzva csókokkal borított a puncimtól a nyakamig és vissza. Megállt a hasamnál, és megsimogatta, utána a kezemért nyúlt. Lassan bekapta és szopogatta, közben a másik kezével mellemet simogatta. Keze lejjebb csúszott, és a hasamat kezdte simogatni, aztán még lejjebb. Elérte nedves, forró puncimat, lassan masszírozta. Majd amilyen lassúsággal csinálta eddig, olyan gyorsan történtek a következő percek. Hirtelen két ujját erősen belém nyomta, és el kezdte mozgatni, én pedig akaratlanul is mozogni kezdtem hozzá. Felnyögtem, de ő fokozta még jobban, lejjebb csúszott, és elkezdett nyalni és szívni. Erre nagyokat nyögtem. Már majdnem elmentem, amikor lelassított, és lassan folytatta. Még egy kicsit játszott, aztán ismét begyorsított, és pár lökés után elmentem.
Ott feküdtünk nedvesen, forrón, kielégülve.
Igen. Teljesen megvigasztalódtam!Véletlen szex történet:


Basszál, basszál meg keményen!


14 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová.....

Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“N....

Az erotikus történetek címkéi :
tanítványom | várban | mogyoró | mocskos szavak | csabi és niki sportol | sztriptíz | kilesve | nagy ajkak | a nimfomanias | főnököt |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.