Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseRebeka szolgájaGábor súlyos hibát vétett. Véletlen hozzáért Rebeka hátsójához. Ez volt az utolsó hibája. Rebeka elé állt a fenekét az arcához tolta és hagyta hogy szenvedjen a levegőhiánytól majd megszólalt:
- Most eljössz velem hazáig vagy belefulladsz a seggembe. Te döntesz. 10 másodperced van.
Gábor nem tehetett semmit engedelmeskedett. Megérkeztek Rebeka házához, mihelyst beértek Gábort egy rugás érte a földre esett és elvesztette eszméletét. Amikor felkelt Rebekát látta maga felett. Megpróbált mozogni de nem sikerült... oldalra nézett és észrevette a köteleket. Hozzá lett kötözve egy ágyhoz. Rebeka meglátta a félelmet az arcán és mosolyogva csak ennyit mondott:
- Most kiélvezhetem a fenekem minden tulajdonságát, de megígérem nem fogod magad jól érezni.
Ezzel a mondattal ráült az arcára. Gábor rögtön érezte hogy miért nem fogja jól érezni magát. Eszméletlen büdöset érzett. Jött a kérdés Rebekától:
- Most van két lehetőséged. Vagy megfullasztalak a fenekemmel és fingommal vagy a szolgám leszel és szagolgatod a suliban is akkor amikor mondom de cserébe még élhetsz egy darabig.
Gábor felmutatta két ujját. Rebeka kiengedhette magából a felesleget. Körülbelül két órán keresztül ült az arcán és okozott neki kellemetlenséget. A srác közben szenvedett eleget. Néha alig kapott levegőt néha majdnem megfulladt, de túlélte.
Véletlen szex történet:


A szoknya


A szoknya, meg ami alatta nincs

Ahhoz, hogy értsétek a sztori vicces oldalát, el kell mesélnem, hogy a történet főszereplői, alias én, és most bemutatkoznék: Mia vagyok, illetve a volt pasim Tomi, hogy kerültünk kapcsolatba, majd még mélyebb kapcsolatba egymással.

Négyesbe mentünk a barátnőmmel


Évek óta együtt élünk és elhatároztuk, hogy kicsit feldobjuk a szexuális életünket. Én szerettem volna mindenképp a hármast kipróbálni, két lánnyal, míg a barátnőm a két fiús felállást erőltette. Tinderen elkezdtünk nézelődni, gondoltuk, hogy megnézzük mi a felhozatal ....

Az erotikus történetek címkéi :
szexi milf | gyömbér | 18/ | álomban | dolgoztam a cégnél | a teljesség felé , nyári | imre | eladtam | az esküvőn | elrabolt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.