Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBarbi DubaibanBarbi története az hogy első találkozásnál még általánosban felforgatta az új osztálya életét. Jó megjelenésű akkor még szőkés barna, később platina szőke lány az egyik legjobb barátnője lett Melissának.
Jómódú fuvaros családból származott. Annak ellenére hogy a teremtet lényeket teljesen meg tudta zavarni az volt a varázsereje, semmi extra.
Kedves rendes teremtés. Sok évig voltak osztálytársak. Barbi minden férfit a padlóig tudott alázni ha kellett, csókkal, meg szexel sok mindent elért, hiszen kis fruska volt a tízen éveivel. Sportolt, idegen nyelvre járt, zenét tanult, vezetni tanult 16 évesen, kocsit kapott érettségire.
Szülei, tanárai, egész városa a legjobbat adták.
Családi házat építettek neki, és megvolt mindene felnőtt kora elejére.
Majd nem sokkal később ő egyszerűen kiszökött Dubaiba. Igen.
És most bár nagynak látszó fizetése van de az a kis szobájára és enyhe reggeli vacsorára elég.Reggeltől estig csomagokat ellenőriz és hetente háromszor kötelezően főnöke rendelkezésére kell bocsájtania a punciját, melegen és elő nedvesítve hogy megfeleljen a saját cégén belüli nemzetközi követelményeknek amik a munkahelyén uralkodnak.A családi háza oda lett, táskára és egyéb luxus dolgokra ment el. És ő így büszke és férfiakat lealázó fiatalkora után bizony egy másik állam punci szolgája lett.
És ha a "főnök" pénisze úgy kívánja akkor ő neki kötelessége eleget tenni és tökéletesen kielégíteni a főnöke követelményeit.
Széttenni neki a puncit és hagynia hogy addig bassza amíg ő akarja mert hát ez a munkahelyi nem hivatalos de előirányzott etikett.
És ha sajog is a hátsója vagy a puncija akkor is kedvesnek és figyelmesnek kell lennie a munkahelyén, ahol megszabják a sminkjét a ruháit, a körme színét. Még a szöveget is amit akkor kell mondania ha a főnökei nem elégedettek a munkájával vagy a teljesítményével. Mert az hogy az arcának a hajának az egész megjelenésének a munkahelyét kell szolgálnia és 14 órán keresztül jól kell kinéznie amíg dolgozik az mind szabályozva van. A minimum heti három vezényszóra történő punci szétnyitás és vezényszóra való behatolás csak eltörpül amit nem szexuálisan még teljesíteni kell boldogot játszva és elégedettséget szimulálva.
Ezt azért fontos leírni mert bizony biztos egzisztenciával rendelkezett, nem kihajították, az anyja és apja is támogatja anyagilag is.
Nem a pénzért csinálja. Nekem nagyon hiányzik és rengeteg történetet mesélt el ami fáj a lelkemnek.
Mondta hogy volt hogy egymás után öten megkóstoltak a punciját és neki alázatosan kellett tűrnie a behatolásokat, a seggére mért csapásokat,a péniszből jövő lökéseket.Hogy kell kötelezően jó arcot vágnia hófehér bőrét dörzsölő, csapdosó barna arab kezek nyomán keletkező sajgó helyeknek. A mellbimbója izgatását, harapdálását amíg az aktuális élezi harapni.Amíg a csiklója ütemesen nem vert eléggé, és pulzált a hüvelye nem engedték a nagyfőnököt behatolni a szeméremajkai közé. Készségét és alázatát kellett kifejezni és óvatosan szopnia amíg hátulról nyomták.
Hogy lett ő a péniszek szolgálója.Hogy kellett tisztára szopnia egy arab helyi férfi farkát mielőtt az bedugta, majd ott hagyta a sivatag szélén éjjel. Hogy fájt neki hogy nem kap vízum hosszabbítást. De végül a hivatalban lévő srác megdugta négyszer és maradhatott az országban. Hogy kell szorgosan hajnalban, megy teszi szét lábait és engedi be az arab péniszt, hagyja vágtázni, kötelezően tisztára törli és kötelezően megköszöni hogy Allah kegyes és mindezt még munkaidő előtt, aztán dolgozik napi 14 órát majd este munkaidő előtt szintén láb szét tesz és egyik főnöke behatolásos dugással elengedi ha nem volt se késésé se tévesztés aznap akkor elengedi, ha nem akkor dolgozik és levonják. Volt olyan elbeszélése alapján hogy még a kajára se jutott neki mert mulasztott.Mindezt persze a szülei nem tudják.Én pedig nem tudom kinek elmondani mert láttam mennyi erőt energiát nyomnak bele a lányba, hogy szeretik a maguk módján, volt a házában ami azóta nincs.
Látom mennyire szép, és még az érveit is elfogadnom.
Jó hogy nekem ezeket ennyire őszintén el tudta mondani. Jó hogy ki tudta beszélni. De nekem fáj. Én ide írom ki.
Fáj a saját lelkemben elveszített barátnőm, fáj, hogy már nem lehet vele beszélni mert csak a munkáról vagy a dugásairól beszél.
Hogy ha az arab nagyfőnök erősen dugta meg és a lábáról és az asztalról is az ő gecije folyik akkor neki kell kitakarítania, és ha nagyon fájt, akkor egy kis indiai srác aki alatta van a ranglétrán sokkal még egyszer megdugja,mert ahogy mondta az más és akkor másnap megy dolgozni.
És ezért eldobott mindent.Neki ez a leggyönyörűbb.
És nekem mind őt szeretőnek (semmi szexuális) el kell fogadnom, hogy az ő életútja, különleges kisugárzása,életrendje ezt adja neki.
A legtöbb amit tehetek, hogy a magam kis ritmusában kiírom ide, hogy az én lelkemben ez feloldódjon.
Amióta tudom, hogy magyar családi neve német eredetű és a lovak igavonó hámját illetve bőr hámot jelent amit fel kell venni, és fuvaros családból származik, így már jobban elfogadom hogy a jó tanuló, mindig csinos, kedves kis osztálytársam az arab világ gazdaságát húzza, tolja élvezésig, úgy hogy ő nem teljesen élvezi. Magyarország eleget ad mostanság a forróbb klímával megáldott országnak.
Remélem minden teremtet lény megtalálja majd lelki nyugalmát, mi miért történik. Mindenkinek a saját sorsa az egyetlen.Véletlen szex történet:


Erotikus történet - Mónika és Anita


Magamhoz húztam a lányt. Karcsú, izmos teste szorosan hozzám simult, miközben hosszú csókban forrtunk össze. Kezemmel benyúltam szétnyíló combjai közé, fölálló fütykösömet becsúsztattam izgalomtól nedvező hüvelyébe. Csípőjét előrelökve húzta rá magát vesszőmre, lük....

Csoportszex a Mátyás király téren


Tilda és Juli egy irodába dolgoznak. Juli megkéri Tildust, hogy legyen kicsit Barátságos Vandával, Juli lányával. Így egyre többet beszélgetnek. Egyszer Vanda (17 éves) odament jó barátnőjéhez Tildához (21, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Vanda kér t....

Az erotikus történetek címkéi :
leszbikaland | red | gimi | vágyom | noé | klinikán | lovaglás | a kutya | logó | judittal |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.