Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseDugás és szopás a lépcsőházban-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-Rendben, ott leszek.
A villamoson azon gondolkoztam, hogy miért pont ott találkozunk? A lakása pár percre van, enni nem szoktunk, moziba járni ritkán együtt. Csupa kérdőjel volt a fejemben.
Felmentünk a legfelső emeletre, beszélgettünk. Moziszint. Csak nem moziba akar menni? Megfogta a kezem és a lépcsőházi ajtóhoz vezetett, majd elindultunk lefelé. Az első lépcsőpihenőnél megállt majd átölelt és megcsókolt. Elvette a táskám és letette a földre, majd újra csókolt, simogatott.
- A múltkor öngyilkos lett valaki itt, és négy óra múlva találtak rá, nem járnak gyakran erre emberek. - adta meg a választ a magamban feltett kérdésemre.
Csönd volt, és hát csókolózni, jobb itt, mint utcán. A keze egyszer csak a gombjaimon kezdtek matatni. Kigombolta a blúzom pár gombját, majd a melltartómból kiszabadította a melleimet és elkezdte csókolgatni. Fura volt a helyzet, de egyben nagyon izgató is. Nem zavart a helyszín. Átadtam magam az élvezetnek.
Vissza tette a melleimet a melltartóba, begombolta a blúzt, felvette a táskám, megfogta a kezem és mentünk. Egy másik lépcsőház, másik pihenője.
Újra táska le, csókol majd a szoknyám alá nyúl. A bugyit félrehúzva a sikamlós puncimba meríti az ujját. Simogatja és izgatja a csiklóm. Kicsit felnyögök.
-Csitt, kicsim, csitt, ha nem akarod, hogy több férfi is itt legyen körülötted. - suttogja a fülembe.
Néma szex, mert a visszhang elárul, felhangosít nagyon minden egyes hangot.
A hátam nekivetem a falnak és a kéj elönti a testem. Az egyik kezét a számra teszi. Muszáj. Nagyot élveztem, összehúzódik a testem, kapaszkodom belé, harapom a keze élét. Folyik a lábamon a nedvem. Megtörül egy zsebkendővel.
Másik lépcsőház, másik pihenő. Újra csókolózunk, miközben a kezem a nadrágja elejére teszi. Érzem a kemény szerszámát. Simogatom. Lehúzom a zipzárt és előbukkan a merev farka. Leguggolok és a számba veszem. Enyhe remegés fut rajta végig ahogy az egészet bekapom. DE nem lehet hangoskodni. Játszom vele, a makkjával, a torkomig elnyelem, ott tartom, élvezem, hogy lüktet a számban, hogy egyre hevesebben nyomja, tolja ő is előre a csípőjét.
Majd kiveszi a számból és felhúzza rá a gumit. Megfordít háttal maga felé és felhajtja a szoknyám, félrehúzza a tangám és bevezeti a nedves puncimba a falloszát. Két kézzel támaszkodom a falnak, a fenekem nekifeszül az ő csípőjének. Ütemesen mozgunk. A kezével néha körbesimogatja a kerekded popsim. Felhajtja a szoknyám, hogy lássa és élvezze a szemeivel is a látványt. Egyre gyorsabb és hevesebb, majd egy hatalmas lökés és élvezés némán, csak én hallom a gyors lélegzését.
Újra egymással szemben állunk. Csókol és én csókolom. Felveszi a táskám, a vállamra akasztja, megfogja a kezem és kimegyünk a forgatagba, egy fergeteges élménnyel gazdagabban.Véletlen szex történet:


A leszbikus tanárnő 2


Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
-Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
-Igen...-suttogtam.
....

A bünti


Az egész 16 éves koromban történt amikor is az iskolában felfüggesztést kaptam verekedés miatt. Otthon rendesen megszidtak, de annyit mondtak hogy nem mozdulhatok ki a házból.
Ennek érdekében anyám áthívta a család egyik barátját Ildi-t aki két gyerek mellett volt ideje hog....

Az erotikus történetek címkéi :
gyereket csinál | | köny | takaró | papucs | a feleségem betanítása | elmegyek | vénember | eszer | kis farka |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.