Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVasárnap délutánFeküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Lejjebb és lejjebb vezettem a kezem. Szeretem a hasát simogatni, puha és meleg. Az államat megfogta és a fejem megemelve hozzámhajolt és megcsókolt. Hosszan és lágyan. Két karral ölelt át, és most erőszakosabban, szenvedélyesebben dugta a nyelvét az ajkaim közé.

Vadul csókolóztunk, mint aki lemaradt valamiről, vagy éppen nem akar kihagyni semmit. Játszottak a nyelveink egymással, többször körberajzoltuk egymás ajkát, nehogy elfelejtsük a formáját és ízét. Az egyik kezével felhúzta a ruhám és a mellemmel kezdett el játszani. A tenyerébe elfér, kellemesen kitölti. Simogatta, játszott a mellbimbómmal, a bőrének az érintése, a lágy simogatás bizsergető érzése végig futott egészen a puncimig. Éreztem ahogy a kéj duzzasztja a csiklóm, a nagy ajkak nedvesednek...

A kezem megmozdult és a keményen álló farkába ütközött. Majd szétfeszítette a nadrágot. Nem engedte, hogy kiszabadítsam, levette rólam a ruhát és elkezdte csókolni a nyakam, a fülcimpám a szájába vette. Tudta, hogy ezzel megőrjít. Fokozza a vágyat, erogén zónák halmaza, azonnal reagált rá a testem...Tudta mit tegyen...simogatni kezdte a szeméremdombom, majd egy ujjával besiklott és a nedves barlangban elmerült. Nagyon finoman és apró mozdulatokkal mozgatta, ingerelte, miközben a fülemmel játszott. A nyakamon folytatta anélkül, hogy az ujját kihúzta volna a puncimból. A melleimet csókolgatta, a mellbimbómat keményen megdolgoztatta a nyelvével, miközben már három ujjával játszott a tocsogós puncimban.

Kiszabadult végre a farka! Keményen állt és hívogatóan bólogatott felém a makkjával. A hátára feküdt én pedig fordított felállásban felé térdepeltem. A szemem előtt, az ajkaimnál volt a fenséges fallosz. Az ő arca előtt a kéjtől fényesen csillogó, duzzadt, nyalni való szeméremajkak. Ő a bokámat fogta, én támaszkodtam, csak a nyelvünk és a szánk dolgozott. Szinte ráültem az arcára, így szerette, és a csiklómat nyalogatta, szivogatta, játszott a szájával vele. Én a makkját nyalogattam körbe, aprókat szorítva a számmal rajta, majd folyamatosan de lassan haladtam le a tövéig. Nagyon lassan, szinte rátoltam a szám. Éreztem, hogy a torkom szorításában van a vége és ő is felnyögött. Hevesen ostromolta a nagyajkakat, és be becsusszant már a nyelve a hüvelyembe is. Éreztem, hogy közel a vég, a puncim már annyira nedves volt, duzzadt és forró, bizsergés futott végig rajtam, remegett a lábam és robbanásszerűen elélveztem a szájára, ahova belefolyt a nedvem. Hangosan nyögtem és ziláltam, míg ő szürcsölt és nyalogatta a barlangom.

Nem hagyott pihenni, kicsúszott alólam és mögém térdelt. A kő kemény farkát a még remegő puncimba merítette. Egyszerre nyögtünk fel. Nagyon lassan tolta és húzta ki be. Szinte cuppant. Előre hajolt és a nyakamra, hátamra puszikat adott. A mellem megfogta és simogatta, miközben jó mélyen betolva, nem mozdulva a csípőjével, élveztük mindketten, hogy összeillünk. Lassan megmozdult és körkörös apró mozdulatokat tett. Épphogy érezhető, de mégis simogató érzés.

Fellángolt újra mindkettőnkben a vágy. Ő tolta a csípőjét, én nyomtam felé a hátsóm, hogy minél mélyebben tudjon belém hatolni. Mindkét kezével megfogta a csípőm és segítette az ütemet. Hol gyorsabban, hol lassabban de minden másodperc élvezettel teli. Érzem, hogy enyhe remegés fut rajta keresztül. Kihúzza a szerszámát ami keményebb, duzzadtabb, mint valaha. Felülök és a számba veszem. Pár mozdulat és egy hatalmasat élvez, a torkomon folyik le az ondó. Nyelem és közben szopom még, minél több és hosszabb élvezet jusson neki.

Újra egymás karjaiban fekszünk. Izzadtan, de boldogan nézünk egymás szemébe. Eljuttattuk egymást újra a gyönyörök kertjébe.Véletlen szex történet:


Horror, pisi, kaki, fos - szex történet


Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták.

- Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben csak ribanc Timinek hívnak, vagy vörös kurvának, de tökmindegy! Mind a ke....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted....

Az erotikus történetek címkéi :
vej | csendes falu | kicuppan | ribanc vagyok | nővère | kokain | csikizés | villant | megcsalom a ferjem | megrakva |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.