Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Gangbang és kukkolásRégóta jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.
Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön pár hétre akarunk e találkozni és kicsit szórakozni. Nagyon meglepett, de persze, benne voltam.
Felvetette hogy egy volt közös osztálytársunk (Erik) bulit szervez. Én midig is utáltam és ő is, szóval nem értettem hogy miért akar menni….
- Jó buli lesz meglátod – próbálkozott nálam Szofi
- Legyen, ahogy akarod…
*
Odamentünk kezdésre, hangosan szólt a zene és az alkohol már előkerült. De valahogy ezzel a bulival, egy új időszámítás kezdődött…
Szofi a társaság középpontja felé vette az irányt. Dobálta a haját, rázta a csípőjét, mindenkivel szóba elegyedett, hozzáfűzött valamit a szóban lévő témához, viccelődött, gúnyolódott.
Úgy számoltam, hogy örök riválisom újra legyőzött. Egymaga többet iszik, mint a körülötte lévők összesen, nem is csodálkoztam, amikor egyre gyakrabban összeakadt a nyelve, és ok nélkül vihogott. Az öt srác közül ketten-hárman mindig újratöltötték Szofi poharát, miközben a saját italuk alig-alig fogyott. Később közrefogták a bizonytalan mozgású Larát, összekapaszkodva táncoltak, s amikor látták, hogy alig bír megállni a lábán, harsány röhögések kíséretében, egymással sunyi pillantásokat váltva, a lépcsőn vezették felfelé – Na, most megkapod a magadét! – gondoltam kis kárörömmel – Látni akarom ahogy megalázzák! – izgatott voltam, most talán minden korábbi szerencséje elszállt.
Az ajtó nem volt teljesen csukva. A résen át nem láttam sokat, ezért kicsit beljebb löktem és akkor elém tárult a szoba. Szofiról éppen lerángatták az utolsó ruhadarabot is és amint a sarokba repült a bugyi, felhúzta a térdét, és széttette a lábát.
Döbbenten néztem az engedelmességét. Ruganyos mellein nem találtam kifogást és a puncija is gyönyörű volt. Végignézte az öt fiú, akik lázas gyorsasággal dobálták le a ruháikat. Egyikük állt csak nagyon készen, az betérdelt Szofi lábai közé, és határozottan benyomta a farkát. Fekvőtámasz helyzetben sebesen mozgatta a csípőjét, és csattogva kefélte a lányt. A maradék négy srácból ketten Szofi feje mellé térdeltek, egy-egy mellét markolászva. Szájához nyomkodták a farkukat, és egyszerre felnyögtek, amikor ajkai hozzájuk ért. A lány jobbra-balra fordulva, felváltva kapta be a falloszokat, és két kezét oldalra nyújtva kereste a további két farkat.
Döbbenten álltam az ajtóban – Ez a ringyó képes élvezni – nem erre számítottam… Kínlódást és szenvedést vártam, vergődést az öt srác alatt, spermától öklendezést.
A legelső srác, hosszú nyögéssorozattal eresztette szapora nedveit Szofiba, majd felállt, elégedetten himbálta a farkát, és nézte, ahogy a fehér folyadék szivárog a rózsaszín punciból.
- Még sose láttam ilyet… filmen is eddig a hármas volt a maximum. Elképzelni se tudtam hogy létezik ilyen a valóságba – mondtam magamban és gondoltam a fiúknak sincs sok tapasztalata az ilyenben, mert elég határozatlanul viselkedtek. Az üres puncit meg csak percekkel később vették észre. Miután mind az öt srác végzett vele, a csapzottan elterülő lány arcán csalódottság-féle látszott
– Még egyet? – kérdezte, és újra négykézlábra ereszkedett pucsítva a fiúknak
*
Pár nappal később, Szofi könnybe úszó szemmel állt előttem. Az ominózus buli óta nem nagyon beszéltünk.
– Menj a francba! – Ott akartam hagyni, de Szofi határozottan megfogta a karom – Mit akarsz? – kérdeztem ellenségesen – Akkor lettél volna így kétségbeesve, amikor öten keféltek egyszerre!
- Terhes vagyok…
- Na és? Én csináltalak fel? Csak nem ott…?
- Dehogy! Akkor már tudtam
- És azokközül akarsz valakit apának vagy mi?
- Azt hallottam hogy a gruppentől elmehet a gyerek
- Ezért keféltetted szét magad??
- Féltem… és még most is félek
Még most se értem miért, de akkor nagyon megsajnáltam és átöleltem Szofit
*
A műtét idejére mindketten egy panzióba mentünk és kitaláltunk valami frappáns hazugságot a szüleiknek. Mikor visszaérkezett a taxi, boldogan öleltem át.
- Ne haragudj rám… - fakadt ki Szofi az elmúlt idők nehézségei miatt
- Semmi baj
- És megpróbálom magam összeszedni
-Miért? Lesz valami?
- Szóltam Levinek, átjön este
- Normális vagy? Övé volt a gyerek? – eddig nem kérdeztem rá
- Nem, még nem ismertem őt akkor
– De te most izé... kefélhetsz egyáltalán?
– Nyugi! Nincs olyan veszély. Csak egy szopi, ahogy szokta, és már megy is
-- Biztos ez?
– Ha mondom!
– Én meg addig mit csináljak?
– Sétálsz egyet
– Megnézhetem?
– A szopást? Hát te vagy nem normális!
– Bebújok a szekrénybe…
– Túl sok pornót néztél…
– Ha nem akarod, akkor mondd le a Levikédet!
– Tudod, mit? Akarom! Nézzed, ha neked jó… de nehogy tüsszögni merj a szekrényben, vagy sikítva elélvezz!
Levi kocsija alatt ropogott a kavics, ahogy bekanyarodott.
– Nagyon hiányozták, bébi! – Körbenézett. – A barátnőd?
– Elment levegőzni
– Ügyes kislány vagy! Látni akarom, ahogy szopsz! – Vetkőzni kezdett.
Szofi csak egy köntöst viselt, azt ledobta. Leült az ágy szélére.
Szilárd a széttett lábak közé állt, hogy térde a puncihoz érjen, és a zacskóját kínálta a lánynak. Szofi kicsit arrább húzódott, hogy a résnyire nyitott szekrényajtón át látható legyen, amint megemeli a falloszt és a golyókat szopogatja.
Rövid idő elteltével a farok magától is képes lett talpon maradni, és a srác körözni kezdett vele a piros ajkak körül. Szofi megnyalintotta a végét, majd teljes hosszában a szájába eresztette.
– Világbajnok lehetnél szopásban – nyögte Levi. Hanyatt lökte a lányt és föléje térdelt, combjával leszorítva a karját. Saját tempójában nyomogatta falloszát a nyitott szájba. Hirtelen megszólalt: – Mutasd a pinád, bébi! Meg akarlak dugni! – Átemelve a lábát, türelmetlenül várakozott Szofi mellett.
– Egy pillanat! – A sötét helyiségben kitárta az ablakot, közben hallotta, hogy Levi végigfeküdt az ágyon, úgy várja lányzsokéját. – Jövök már, a tiéd vagyok! – Sikerült hangtalanul kinyitni a szekrényajtót, kivezetett onnan és az ágy felé taszított.
Nagyra nyílt szemekkel, meglepetten, de elfoglaltam Szofi helyét a srácon és vad vágtába kezdtem, Szofi pedig bekucorodott a szekrénybe, és reménykedett, hogy nem fog kiderülni az alkalmi csere.
Öt perc múlva ziháltan, éreztem, hogy izomláz születik a lábamban. Levi megmarkolta a fenekem, mintha vissza akarna fogni. Ekkor éreztem hogy már egészen közel jár az orgazmushoz. A srác megfeszült és éreztem ahogy belém lövi a magját – Jó voltál, bébi! Pihenj csak, majd legközelebb folytatjuk! – Sötétben belebújt a nadrágjába, magára kapta az ingét, s még az ajtóból visszaszólt: – Puszi a barátnőd pinájára is!
Szofi kijött a szekrényből és elég heves hanggal vont kérdőre: - És ha most te leszel terhes??
- Aaaaaahj…Véletlen szex történet:


Barátnőm hangosan élvezett velem együtt


"Jó reggel Tim! Szép napunk van!
Az első tavaszi napsütés kisasszony, de tudjon róla, hogy dél van.
Kitenne nekem egy napágyat ?
Természetesen hölgyem, de nekem még van dolgom a medencével.
Nem zavar Tim, nem vetkőzöm le, végezze a dolgát nyugodtan.
....

Szex kamera előtt


Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.
....

Az erotikus történetek címkéi :
harisnyanadragos | homszex | lo fasz | legenybucsu | a nagyi | bőrruha | társkereső | szoptás | nevelt fiam | igazi anya |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.