Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Lilla frzurájaAmi megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen letérdeltem elé és a nyelvem a kis csiklót érte el, a lány lábai temették a kezem a kemény popsit markolta. Lilla sóhajtott, amikor is még felálltam, a mennyországban voltam. Hosszú ideig én voltam, akinek a nyelve a puncjában járt, pedig néhány hímvessző már ismerte kedvesem belsejét.
Megfigyeltem, hogy a haját csak akkor vette előre, ha fiúkkal beszélt, ha nő tanár volt az osztályban hátrafogva viselte ezt az ékességet. A férfi tanárok órákon mindíg hódító módra váltott, és azt is megfigyeltem, hogy a fiúk között is különbséget tett, inkább a felső osztályokba járóknál vette előre a haját. Megfigyelések eredménye volt, hogy pontosan meg tudtam ítélni, melyik fiúval férfivel szemben érez vonzalmat. Mivel a szertárba szabad bejárásunk volt teszteltem, hogy a fiatalabb férfi tanár és egy női tanár órája után nedvesebb e a puncija. Persze más, viszonylag feltűnő neki is voltak szexuális izgalmának gyakran előfordult szemei kissé homályosak lettek, haját babrálta és kis izzadtságcseppek is megjelentek az Ajka felett, nyelvével megnedvesítette az így is piros ajkait, alolról felfelé nézett a megkívánt lányokra, kissé magasabb hangfekvésben kezdett el beszélni, és természetesen többet mosolygott. Kutatásaik eredménye szerint Lillát a felsősök kilencvenöt százaléka, a férfi tanárok mind megdughatták volna.
A vonaton utazva egyszer a gömbös szoknya majdnem mindent megmutatott, és az egyik pasi feltűnően nézte a combját, én még egy gombot kigomboltam,csak az utolsó tartotta a derekán a lány szédelegve mutatta a zsongás összes jelét. Kimentünk a vécébe, benyaltam ennyire nedves ritkán volt. A Gellért hegyen levettem minden ruháját, még nem volt sötét, mielőtt bármi történt azt suttogta, elélveztem, akkor még az orgazmus szó nem volt divatban. Megnyíltak a drága puncit, és újra a mennyország kapuja nyílt a lány előtt. A tizenkettes villamoson utaztunk sokat a nagy tömegben nem kellett sokáig várni a jelekre. A vasútállomás melletti bozótosban szoktunk szeretkezni, egy ilyen alkalommal súgtam a fülébe, hogy szeretném, ha a villamoson elcsábítani egy pasit, aki bele élvezné a pinájába. Rám nézett és komolyan mosoly nélkül mondta.
- Tényleg szeretnéd?
- Igen, drága, nagyon élvezném.
- Bárkivel?
- Igen aki éppen meg akar baszni.
- De hogyan?
- Ha valaki hozzád nyomul a tömegben...
- Ez szinte minden reggel előfordul, érzem a kemény farkát, lihegett a lány.
- Akkor én felhúzom a szoknyáját, hogy a meztelen bőrödet érezze.
- A bugyi?
- Vagy levesszük, vagy lazát hordasz.
- Vegyük le.. pirulát el a lány.
- Hátulról kényelmesen beléd dughatja.
- Kedvencem, ha hátulról dugod..

Másnap már bugyi nélkül utaztunk. Sokszor volt, hogy a pasi oda nyomult, Lilla teljesen hátat fordított, a popsijának a vágásában volt a férfi fasza, én egyre feljebb húztam a szoknyát, míg a meztelen testek találkoztak, néhány pasi össze is kente a lányt az előnedvével, de amit akartunk, nem jött össze. Három év után felbéreltem az utcánkból egy pasit, aki végül is megtette, Lilla majdnem összeesett, amikor kissé előre hajolt, és becsúszott a farok. Rövidre rá aztán igaziban is megbaszták, mindjárt két fiú, akik hónapok óta együtt utaztak velünk fantasztikus érzés volt, én már az elsőnél bele élveztem a gatyámba, Lilla kedves mosollyal nyugtázta, amikor a nadrágom a vittem a kezét a sok infót érzékelve, de nem volt ideje rám, mert a másik fiú is beraktam neki.
A sors fintora, hogy a húgának kezdett udvarolni az egyik, de persze Lillával basztak a buszmegálló mögött amikor kikísértük.egbrszéltem vele, hogy a barátját is elhozza, de ez már egy másik történet.
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


Édeshármas egy testvérpárral - igaz történet


Előre leszögezem, hogy történetem kissé hosszú lesz, de próbáltam mindent a legnagyobb részletességel leírni életem legjobb éjszakájáról.
26 éves vagyok és jó ideje szingli.A tinder világában nagyon jól elvagyok, minden hétre jut valaki egy egyéjszakás kalandra, de a ....

Niki és a barátnői


Ez a történet egy nyári vakáció alkalmával esett meg velem. Egyik nyáron a Tisza tóhoz mentünk vakációzni a barátaimmal. Mint minden nyaralás ez is úgy indult, mint ahogy a 39 évesek körében lenni szokott. A parton felvertük a sátrunkat és bementünk a vízbe úszni.


Az erotikus történetek címkéi :
a d | vintage | ülök | megalázás a tanyavilágba | egész éjszaka | szétkurva | a házmester | túl mély | tágulás | lesz |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.