Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

A barátnőm és a szűz húgomTavaly nyáron történt velem az eset.
Barátnőmmel és a húgommel kirandulni mentünk az erdőbe. Szállásunk egy kis pofás kis faházban volt. Nekem külön szobám volt, meg a lányoknak volt egy külön szobájuk.
Húgom és barátnőm (Mia) jó barátok voltak rég. Hugi hozott össze minket. Pár hónappal az eset előtt.

Délután 4 körül érettünk a szállásra, a házigazda kedves volt, hozott egy kis welcome drinket és mivel saját borászata volt így kaptunk egy kancsó bort is.
Miután lerendeztünk mindent a szálláson, a lányok mondták hogy elmennek zuhanyozni. De ki gondolta hogy együtt mennek el... Huh, egyből elkezdtem merevedni. De igyekeztem nem erre gondolni most. Már több mint 10 perce vannak bent, de még csak most nyitották megva csapot. Nem lehet igaz, mit tudnak ennyi ideig... Mondom akkor legalább töltsük hasznosan az időt, kukkoljuk meg őket. De sajnos a kulcslyukon semmit nem lehetett látni. Így hoppon maradtam.
Végeztükkel én is indulhattam zuhanyozni. De bent felejtették a fehérneműiket. Egy kósza gondolaton elméláztam, megint elkezdett merevedni a farkam, nem foglalkoztam vele. Leöltöztem, már szálnék be a zuhany alá amikor rámnyitnak a lányok, észre sem vették hogy bent vagyok, úgy viháncoltak egymással. Mikor észrevettek, megállt a levegő közöttünk. Hirtelen azt se tudták mit csináljanak. De láttam hogy azért egy egy pillantást vetettel a farkamra. Felkapták a bent hagyott ruháikat, gyorsan bocsánatot kértek és kirohantak.
Este társasoztunk, dumálgattunk mindenről.
Elfogyasztottuk a bort, így eléggé be váltunk állva.
A lányok belemenek hogy játszunk tétre. Vetkőzzünk fehérneműig. Minden egyes játék vesztés, 1-1 ruha darab. Hosszú játék volt, ezt nem ecsetelném. Mia volt a legjobb róla csak a póló jött le. De rólam és húgomról minden lekerült. Nem szeretem a szűk ruhákat igy fecskét hordok, abból is nagyobb méretűt inkább.
Most látom hugit először fehérneműben, csinos kis csipkés melltartó és bugyi van rajta. Mián egy egyszerű laza fekete melltartó.
Elkezdett merevedni a látvány hatására a farkam. A laza gatya miatt meg is tudott nőni rendesen és nem is sokat takart belőle. A makkom hegye takarva volt, de oldalról mindent lehetett látni.
Mia szólta meg először :
-Hohó... Látom valaki izgalba jött a játék során
- most mit tegyek? Gyönyörű vagy... Válaszolom
- rajtam még sok ruha van, nem a húgodnak szól az a tetszés nyilvánítás?
Azonnal elpirultam, mert igaza volt. Jobban izgatott most az hogy a húgom így lát engem és én is így láthatom, lenge öltözetben. Eltakartam egy párnával, de az azonnal ki is kapta a kezemből Mia mondván hogy ez volt a játék lényege, ne csaljak!
- hát de ha zavar benneteket...
- bennünket nem zavar, vágták rá hirtelen...
Nagyon meglepődtem.
Folytattuk tovább a csevejt, majd hajnali 1 körül elköszöntünk, elmentünk lefeküdni.
Én nem bírtam magammal, muszáj voltam még este kiverni. Betettem egy pornót a telefonra és hamar elnis mentem. Hallottam egy kuncogást az ajtó felől, akkor vettem észre hogy egy résnyire nyitva maradt az ajtó, vagy a lányok nyitották ki, és ott néztek ahogy kivertem magamnak. Mikor látták hogy észrevettem őket, visszarohantak a szobájukba és magukra húzták az ajtót. Nem bántam a dolgot, amúgy is láttak már mindent. Hátradőltem és hamar el is pilledtem az ágyon úgy meztelenül. Az ajtó is maradt résnyire. Kis idő múltán arra ébredek hogy valaki hozzáért a farkamhoz. Mia volt az. Kért belőle, nem volt elég a látvány neki. Miával már többször szexeltünk, nem ez volt az első.
Elkezdte simogatni a farkam, hamar az égnek meredt, hála Mia tökéletes testének. Szépen körbenyálazta a farkam, szopott néhányat rajta majd ráült. Lovagolt rajtam pár percet, én pihentem egy picit míg ő dolgozik. Hamar elfáradt, így pózt cseréltünk, hátára fektettem, széthúztam a lábát, nyaltam egy kicsit, majd ismét belé hatoltam, szép lassan, majd egyre gyorsabban, igen intenzív sebességet értünk el. Mia nem fogta vissza magát, hangosakat nyögött. A húgom biztosan hallotta az egészet.
Meg remegett, megfeszült az egész teste, a csiklója összeszorult, erre a mozdulatra már nekem se kellett több egyszerre elélveztünk. Mellé feküdtem az ágyba és pihentünk.
Beszélgetni kezdtünk:
-Tudod hogy a húgod is egyre érettebb lesz, már neki is vannak szexuális vágyai.
- tudom, szép teste is van, nem hiába kezdett merevedni a farkam játék közben. Szívesen megnéztem volna a testét meztelenül. Tudom hogy a testvérem, nem is akarok lefeküdni vele csak érezni a meztelen teste közelségét.
- nem tudom mennyire vetted észre, de nagyon nézte a farkad, igyekezett úgy helyezkednj hogy többet lásson a farkadból.
Mikor átmentünk a szobánkba rólad beszélgettünk. Hogy hogy nézel ki, milyen veled a szex. Elmondta hogy fél az első együttléttől egy fiúval, mi lessz ha nem úgy kezeli hogy még szűz. Azt mondta hogy örülne ha te vehetnéd el a szűzességét. Kedves lenne tőled ha beszélnél erről vele, segítenél neki, na gyere menjünk...

Állt is fel, húzott magával a szobájukba. Beléptünk a szobába, én és barátnőm ott álltunk meztelenül, hugi meg az ágyban feküdt és nézett bennünket értetlenül.
Mia odamegy hozzá, valamit sugdolóznak, hugi arca elkomolyodik, de mosolyog is. Kipattan az ágyból, rajta sincs semmi ruha, odaszalad hozzám, nyakamba ugrik, megölel, és a oda súgja: köszönöm.
Egyből elkezdtem merevedni, a farkam hozzáért húgom puncijához, még mindig ölel, úgy örül. Majd elenged. Ránéz a farkamra, elmosolyodik, így szebb csupaszon.
Fogd meg nyugodtan, mondom neki.
Félénken nyúl hozzá. Hideg a keze, de mégis jó érzés.
Simogatja, játszik vele.
- Fogd meg erősen és húzd hátra a bőrt.
- uh, ez ilyen, itt még forróbb a farkad.
- ha szeretnéd, megnyalhatod.
Nyelve hegyével kostólgatja, majd ad rá néhány puszit. Felnéz majd ezt mondja. Tegyük meg.
Ágyba kísérem, hátára fektetem. Mia nyugtatja hogy nem lesz gond. Felhúzom a cotont teszek rá egybkis síkosítót. Szép lassan óvatosan bele dugom a farkam a punciába. Nagyon szűk volt. Lassan kezdett kitágulni. Arcáról fájdalom és élvezet lehetett leolvasni.
Itt ugorjunk a végére, elélvezett. Apró rezgéssel jelezte hogy elélvezett. Felül, szájon csókol és megköszönte.
Elmentünk lezuhanyozni hármasban. Csak kavarogtak a gondolataim, a farkam meg még mindig merev volt mert nem élveztem el és a lányokkal való tusolás is jó volt.
Hugi törte meg a csendet.
Na Mia, úgy látom bratyónak nem volt elég, nem segítünk neki? Mia letérdel, elkezdi tanítani hugit, hogy kell szopni. Meg kell hagyni hugi sokkal jobban szopott mint Mia, elkezdett a nyelvével játszani a farkammal a szájában, nagyon hamar a csúcsra vitt. Jeleztem nekik hogy mindjárt elélvezek. Kérdeztem hogy hova kérik?
Megbeszélték, hugi hasára élvezzek. Közel húztam magamhoz, megcsókoltam, megmarkoltam a mellét. Közben vertem a farkam. Pár rántás után hátra léptem és hugi hasára, kerek mellére élveztem.


Beküldő:Black widowVéletlen szex történet:


A gyönyör órái


Niki a fiatalember farkát bámulta. A srácnak szőrös volt a melle, szőrös volt a hasa, és mindenütt kidudorodtak az izmai. Nagy, súlyos, lecsüngő golyói voltak. A srác rávigyorgott, és meglengette a farkát. A lány egy végtelennek tűnő pillanatig a faszt bámulta, és hirtelen meg....

Leszbi kaland a hajó


20 éves lány vagyok. Fiatal korom ellenére rengeteg dolgot átéltem már. Nemrégiben például egy olyan élményben volt részem, amirõl még álmodni se mertem volna. Nyertem egy luxus hajóutat. A hajón pillanatok alatt összehaverkodtam mindenkivel.

A kapitánnyal, a legén....

Az erotikus történetek címkéi :
beth | bondage | erőszakos szex | apjával | első meleg kaland | leskelod | a gimnaziumbol | fos | masztizz | 13 eves lany |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.