Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Osztálytársa(tanár diák)1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szombat délután van, és én otthon filmeztem egy hatalmas pólóban ami a térdemig ért, amikor valaki csengetett. Biztos a postás az gondoltam magamban. De a csengő tovább csörgött. Felpattantam az ágyról. Ki lehet az ilyenkor? Feltéptem az ajtót idegességemben. Az ajtó előtt Roland állt a srác akit korepetálnom kell. Nagyon megdöbbentem.
-Szia.-nézett végig rajtam.
-Hali. Mit keresel itt?-kérdeztem.
-Úgy volt, hogy korepetálsz.-pillantott le a melleimre. -De először időpontot kellett volna egyeztetnünk.-mondtam zavartan,mert szinte meztelenül álltam előtte.
-Bocsi. Akkor elmenjek?-kérdezte.
-Dehogy,gyere csak.-engedtem be az ajtón.

Roland szemszöge:
Elmentem szombaton Amandához,mert úgy volt,hogy korepetál. Hosszan csengettem náluk,de senki nem nyitotta ki, már elakartam menni amikor kivágódott az ajtó. Amanda állt velem szemben egy szál pólóban. Szerintem most kelhetet. Vagy csak otthon így öltözködik? Egész formás alakja van, szép kerek mellei. Láttam rajta, hogy nem rám számított, így kissé zavarba jött.
Végül kiderült nem ma akart korepetálni,de ettől függetlenül beengedett. Követtem őt, és így végig nézhettem formás lábain, és kerek popóján.
Amikor bementünk a szobájába elég nagy rendetlenség fogadott, a széken ott volt a melltartója,az ágyán pedig egy bugyi hevert. Gyorsan leszedte a bugyit az ágyról, és berakta a szekrênyêbe. -Ha nem gond gyorsan átöltözök.-mondta.
-Csak nyugodtan.-válaazoltam.
-Elfordulnál?-kérdezte piros fejjel. -Ohh persze.-kacsintottam rá.
Elfordultam,de így is láttam mindent egy tükrön keresztül. Ahogy lehúzta a pólót, és kiugrottak csodás mellei. Hm.. melltartó se volt rajta. A gondolatra a farkam elkezdett egy kicsit dudorodni. Aztán felvet egy rövid nadrágot. -Kész vagyok.-szólt.
Megfordultam, és próbáltam a farkam takargatni. Hozott könyveket, és kipakolt az ágyra. Majd leült mellém. Elkezdett magyarázni,de nem tudtam az anyagra figyelni. -Merre találom a mosdót?-kérdeztem.
-A szobám mellett van egy.-kaptam meg a választ.
Kimentem, és meg is találtam az említett helyiséget,majd elővettem a farkamat, és lassan elkezdem verni.
Amanda szemszöge:
Kimentem Roland után,mert furcsáltam, hogy olyan sokáig távol van. A mosdó ajta enyhén nyitva volt, ő pedig háttal állva nekem a farkát húzgálta. Néztem ahogy csinálja, és egy idő után elkezdtem nedvesedni. Lenyúltam és elkezdtem magam ujjazni, miközben őt néztem. Felhúztam a felsőm, közben a melleimet is izgattam, eléggé megkeményededtek a mellbimbóim. Ahogy kényeztettem magam véletlenül meglöktem az ajtót, és beestem a mosdóba. Roland csodálkozva, és huncutam nézett végig. Elég izgalmas látvány lehetett egy lány aki a földön van,keze a puncijában, és a felsője pedig felhúzva. Roland elkezdett egyre közelebb jönni hozzám, időközben felálltam a földről. Megfogta a derekam és magához húzott,farka nekem nyomott aminek hatására halkan felsóhajtottam,majd az arcát egyre közelebb helyezte az enyémhez és szenvedélyes megcsókolt. Ott csókolóztunk, közben a keze felfedező útra tévedt.
Beküldő:_szexstorys_csaj_Véletlen szex történet:


Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, mi....

A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek.....

Az erotikus történetek címkéi :
gyors | lucskos pina | sodró | mostoha fia | vén lovag | nos | anyu meg ne | feleségem akarata ellenér | 7eves | jakt |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.