Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

A boldogság perceiNem is olyan rég történt, hogy a neten egy hét után randit beszéltem meg egy lánnyal a fővárosban. Láttam képet róla és elgondolkoztam akarom e a találkozást, mert arcra nem varázsolt el első látásra, de ne hogy azt higgyétek, h csúnya volt... Szőke hullámos haj, zöld szem, vékony testalkat. Úgyhogy kifogásom ellene, nem volt.

Egy pénteki napra beszéltük meg a találkát... felvonatoztam, és ő már izgatottan várt, többször hívott, mikor érkezem, vagy hogy nem szöktem e meg... az út során nem voltam izgatott, de mikor a vonat már majdnem beért, elkapott a heves szívdobogás, hogy mi lesz, mit fogok mondani, hova megyek és mi lesz az elő benyomásom róla. Megérkeztem, az első pillanatban kiszúrtam. Élére vasalt szövetnadrág és fehér fölső volt rajta. Először hozzámentünk. Nem tudom miért, talán kedvessége miatt elszállt minden félelmem és egyből közvetlenül viselkedtem vele. Átkaroltam és a vállára raktam a fejem, már a metróban is. Elvarázsolt, hogy mennyire figyel rám, törődik velem. Nála lepakoltam a cuccom, és mondta elvisz valahova. Az út közben sokat beszélgettünk, érdeklődve figyelte minden szavam. Én néha még kicsit lányos zavaromban voltam, de határozottsága oldotta bennem a feszültséget. Odaértünk a citadellára, felültem a falára és csak néztem a gyönyörű kilátást, beszélgettünk, közben néha félve hozzámért, ami nekem nagyon tetszett. Rosszra fordult az idő, ezért hazaindultunk, előtte egy bevásárlóközpontban megkajáltunk.

Leültünk a nagy franciaágyra beszélgetni... zenét hallgattunk és gyertyát gyújtott... nem ért hozzám, nem siettetett csak hallgatott és figyelt rám. Később megbontottunk egy üveg bort, vodkát iszogattunk és zenéket mutattam neki. Akkor már közelebb hajoltam hozzá, a fejem a vállára tettem, hallgattuk a zenét és csacsogtunk... Ő egyszer csak megemelkedett én felnéztem rá, a szánk összeért, de nem csókolt meg csak megigazította a feje alatt lévő párnát. Nagyon tetszett, hogy így finoman tesztel és próbálkozik, hogy mit tehet, mit engedek és mit nem. Óvatosan megfogta a kezem, majd simogatni kezdett. Jól esett, ahogy hozzámért. Egyszer csak kiment a szobából, én meg tréfából eldugtam valamit. Kértem, hogy keresse meg. Járkált a szobában, nézelődött és észrevette (kis segítséggel), hogy mi tűnt el.

Ott állt az ágy mellett. Én feküdtem, nem tudom, hogy hogyan is történt pontosan, de csak arra emlékszem, hogy felém hajol és megcsókol. Kellemes érzés töltött el, majd szorosan magamhoz öleltem. Tovább csókolóztunk, mire kért, hogy menjek fürdeni, de egyszerűen nem tudtam elengedni... csak csókoltam.. érzetem, hogy alig bírja már, és nagyon vágyik rám... Simogattunk egymást, csókoltam a nyakát, amitől megmerevedett a teste, a száját harapdáltam és felfedezően simogattam...

Így ment ez jó pár órán keresztül ,mire arra eszméltünk, hogy kivirradt. Nagy nehezen rászántam magam, hogy elmegyek fürdeni, de a zuhany alatt már alig tudtam mozogni, olyan izgatott voltam, teljesen vérbő lettem… alig hittem el, hogy csókjai és lágy érintése ilyen hatással van rám. Elkészültem, benn a szobában meg az ágy.. ő is megfürdött... Rajtam póló és rövidnaci volt, rajta meg egy póló és legnagyobb meglepetésemre semmi más... mellém bújt, megcsókolt és közölte, jó éjt... tudtam, hogy lesz folytatás, de belementem a kis játékba ,nem sokat tétlenkedett.. Rögvest megcsókolt és keze már a mellem simogatta, érzékien, lágyan, gyengéden. A csókja egyenesen magával ragadott, ilyen puha nyelvet és ajkakat sosem éreztem még, szinte lebegtek az én ajkaimon. Felhúzta a pólóm, a hasam simogatta, a duzzadt mellbimbóm csókolta hihetetlen gyengédséggel, finoman beleharapott... de érzetem, hogy nem bírja. Haladni akar, meg vágyik rám, hogy érezhessen... Lehúzta a nadrágom és tangám... combjaim csókolta, majd belenyalt puncimba. Varázslatos érzés volt, sosem éreztem még ilyen jól magam, el sem mondhatom, milyen fantasztikus taktikával és lendülettel vetette magát combjaim közé... karjával leszorította a hasam,vékony keze volt,de hatalmas erővel tartott,néha megemelkedett csípőm, tartottam magam fel az ég felé... sajnos elmenni nem sikerült.. rossz fajta vagyok.. de viszonoztam kedvességét... rájöttem,teljesen megbénul,ha belé karmolok.. finoman harapom,akkor a lélegzete is megállt... éreztem megremegő testét,halk zihálását.. megcsókoltam.. összebújtunk és elaludtunk.

Alig két óra alvás után felébredtem,majd őt is felébresztettem.. csókoltam öleltem, nem bírtam elengedni... akartam,mindig és egyre jobban. Újra szeretkeztünk... szóltam,h érezni akarom magamban.. teljesítette vágyam,apró fájdalom jelezte,bennem van... a nyelvével közben hevesen nyalt az ujja,finoman ki be mozgott bennem... őrjítő érzés fogott el, kívántam, hogy még gyorsabban mozogjon bennem.. emelgettem a csípőm,simogattam és karmoltam... élveztem amit csinál,de csak harmadjára élveztem el.... soha ilyen jó még nem volt senkivel,tudta mire vágyom,mit hogyan csináljon.. a csókja,maga az érzés,már önmagában boldoggá tett.

Visszagondolva egész nap... reggel hattól 4-ig szeretkeztünk.... négyszer ez idő alatt. de a csókok és simogatások nem maradtak alább pihenés közben sem.. kétszer élvezhettem teljes egészében az általa nyújtott örömöket.. bár ez nem az ő hibája volt... ő csak kétszer hagyta,h kényeztessem,mert önzetlenül,csak nekem akart jót.. boldoggá tett.. hazajöttem ezután a nap után.. és boldogan könyveltem el,azt az estét és napot a legcsodálatosabb nővel,akivel találkozhattam.

Tudom,a teljesség igénye,hiányzik a történetből.. de érzéseim,nem adhatom vissza úgy, ahogy éreztem, csak annyit mondhatok ... csodálatos volt... ő tündéri és megnyerő...

Történetünk nem zárult le.. azután az este után már mint pár vagyunk,mi így.. és bár még csak pár hete szerethetem,nagyon remélem sokáig így lesz még.. és sok álmunkat váltjuk valóra együtt,amikről alkalomadtán talán beszámolhatok.. már részletsebben,odaadóbban,bátrabban!

Élje át mindenki a boldogság perceit...Véletlen szex történet:


Reggeli kemény baszás


Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.

– Hova mész?
Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok.
– Hozom neked a kávét....

Felelsz vagy mersz


A kis csapat visszament a nappaliba, és ültek egymással szemben, addig, amíg
Jossy fel nem vetett egy érdekes ötletet.
- Lányok, félre ne értsetek, eszméletlenül élvezem a társaságotokat, de kezdek
unatkozni.
- Na, igen, ebben egyet kell veled értenem – g....

Az erotikus történetek címkéi :
a baratnom | vonatjegy | a bébiszitter puncija | megd | bĂ csi | megosztva | nagynéném | a teljesség felé | vizes ruha | rajztanar |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.