Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Téli erotikaMár elállt a hóesés. A dombokat és az utat fehér takaró borította. Igazán nem lenne kedvem ilyen időben vezetni – gondoltam. Ahogy kiszálltunk a kocsiból megreccsent a friss hó a talpunk alatt. Néztem , ahogy előremész kinyitni a kisházat és azon járt az agyam, hogy vajon mit terveztél a délutánra. Azt hiszem kicsit elgondolkodtam. A nyugalom és a csend körülölel, nem moccan semmi és senki a környéken. Lassan lépkedek a ház felé. Ahogy benyitok, megcsap a kellemes meleg. Már letetted a kabátot, átöleled a vállam.

- Elálmodoztál odakinn?- kérded, miközben végigsimítod a hátamat és lesegíted a kabátom.

- Valahogy úgy. – mondom. Közben arra gondolok, hogy milyen furcsa mindez. Mintha egy másik világba csöppentem volna azzal, hogy kiléptem a kocsiból. Az előbb még vadul politizáltunk és az élet értelmét boncolgattuk felváltva. Most meg mintha ellopta volna valaki a kézzel fogható valóságot.

- Iszol valamit? - Csak megrázom a fejem hallgatagon. Inkább átöltözöm.

Eltűnök jobbra a fürdőszobában. Kicsi, tiszta, puritán. Lezuhanyozom, nem mintha megizzadtam volna, de a forró víz felélénkít. A víz ömlik végig az arcomon, simogatja a vállaim, én meg végiggondolom, hogy mit terveztem mára. Megszárítom a hajam, összefogom, kis festék a szememre, úgyis az lesz a legfontosabb ma délután. Melyik illatot válasszak? A citrusost, valami fahéjasat….nem, ez a nehéz, édes illat lesz a legjobb. Még a törököknél vettem a híres bazárban. Egyre izgatottabbá válok, mit szólsz majd vajon? Gondosan felveszem a kikészített darabokat, óvatosan halkan kinyitom az ajtót.

A kandallóban ropog a tűz, ez az egyetlen fényforrás, a lángok szinte táncot járnak a gerenda falakon. Előttem bárpult, fából természetesen, néhány székkel. A szoba túlsó végében bőr ülőgarnitúra, kis dohányzóasztallal, oda készítettél ki két poharat. Ahogy meghallod az ajtó nyílását, felkelsz, felveszed a két poharat, elindulsz felém. Amikor megfordulva meglátsz, megdermedsz egy végtelennek tűnő pillanatra. Tetőtől talpig borít a fekete csador, csak a szemem látszik. A könnyű, hosszanti szövésű anyagon megcsillan a fény. Ahogy közelebb lépek egyet kivillan a földig érő lepel alól a karamellszínű alsó ruha. Felhajtod a whiskydet, az enyémet leteszed az ablakmélyedésre. A lelkem mélyén sóhajtok egyet, vetted a lapot, én is teljesen átengedem így magam a játéknak, lehajtom a fejem, lesütöm a szemem. Egyszer csak felcsendül néhány halk hang, dallammá áll össze, csilingelő, húzódó keleti dallammá. Kb egy méterre megállsz tőlem.

- Vetkőztess le! – a hangod egészen mély, nem kedves, nem is durva. Határozott.

Elkezdem gombolni az ingedet. Véletlenül hozzád érve is érzem az erőt az izmaidban, pedig meg sem mozdulsz. Megkerüllek, leveszem az inged, a körmeim végigsiklanak a hátadon és az öv vonalán. Ahogy mozgok körülötted, a hosszú ruha mintha a zene ritmusára mozogna. Kibontom az övet, lehúzom a nadrágot és az alsót is.

Nekitámaszkodsz egy bárszéknek.

- Kézimunkázni tudsz? – kemény a hangod, reszelős.

Csak szótlanul bólintok, értem a mordulást és a mozdulatot. Térdelve maradok, a ruha széles körben elterül körülöttem. Jobb kezemmel végigsimítom a szerszámodat, megfogom marokra és lassan elkezdem verni. Egyre jobban igazodom a zenéhez. Egyszer- egyszer megfogod a kezem, segítesz eltalálni az erőt és a ritmust. Többnyire azonban hátul támaszkodsz. Egyre gyorsul az én lélegzetem is, már sajnálom, hogy el van takarva a szám, szívesen bekapnám, szopogatnál ezt a férfiasságot. Megérzed a habozásom, nyilván a zihálásom is látszik, mert élesen felcsattansz: Folytasd! Több ütemben lövellsz ki. Gyönyörű a tested ahogy megfeszül. Szinte hallom a dübörgést, úgy ver a szíved. Csukott szemmel intesz egyet, meglátom a frissen keményített törülközőket. Felveszem az egyiket és lassú mozdulattal a lábadtól végigtöröllek, majd elkezdem masszírozni a hátad. A keleti zene és a keleti illat elegye kábítószerként hat rám, lebegek. Elindulsz az eddig rejtett hálófülke felé, hasra fekszel a széles ágyon. Folytatom a masszázst a válladtól végig a gerinc mellett, majd vissza, megint le, körbe a farpofákon, végig a combokon, le a lábujjakig. Vissza a karokra, megfordítalak és körbe a melleknél, a hasad, majd a combok megint. Teljesen ellazulva fekszel. Halkan, lágyan szól a hangod: Most már levetkőzhetsz.

Felállok, elkezdem lebontani a fekete leplet. Ahogy a földre hullik, a hátam mögött lobogó tűzben olyannak látszik a többrétegű krém- karamell – kávé színű könnyű ruha, mintha belülről lángra kapott volna. A nehéz parfüm illata összekeveredik a füstével, a tűz roppanásai mintha a zenéhez tartoznának. Önkéntelenül is mozgok a zenére, felemelem a karjaim, forgok, táncolok, átengedem magam az élménynek, beleszédülök. Szinte nem is veszem észre, mikor ülsz ki az ágyszélére, de egyszer csak az ujjaid simítása a hátamon a tánc részévé válik. Majd a kebleimen, a csípőm körül, a finom simogatás a bőrömet érzékennyé teszi. Óvatosan lebuktatod a ruha vállpántját, lebegve csúszik le a földre. Izzik a pillantásod, forró a leheleted. Belecsókolsz a nyakamba, körbe a lapockámon, a hátam legkisebb pontja sem marad ki a puszikból. A mellbimbóim úgy meredeznek, hogy szinte fáj, végigsimítok hát rajtuk a kezeimmel. Az öt ujjad körbefogja a fenekem, simogat, masszíroz mindegyik, ahogy megnyomod a gerincem tövénél a két kis mélyedét, mintha áramütés ért volna, hátrahajlok, te meg lefektetsz óvatosan az ágyra. Az ajkaid a szeméremdombtól indulnak újabb és újabb felfedezőútra. Mélyebbre és mélyebbre, vissza a kilátóra, barlangtúrára, körsétára. Szinte megfulladok olyan közel a csúcs, amikor az ujjad finoman belém siklik. Megállíthatatlanul jön a kéj, áram szalad végig a kislábujjamig, végig a gerincemen, az első hullám után kihúzod az ujjad és amikor épp teljesen kitágulok, finoman belém hatolsz. Teljesen kitöltesz, alig mozdulsz, élvezed a belsőm hullámzását. Akkor kezdesz el finoman mozogni, mikor csendesült a vihar. De hamarosan megint lecsap a villám, majd újra, vergődök. Felállsz, szorosan fogod a csípőmet, a lábaim az arcod mellett. Beleharapsz az egyikbe és élvezed, hogy újra meg újra tövig belém hatolhatsz. És bennmaradsz. Lassú eszmélés után hosszan simogatjuk egym

ást.

- Kérsz egy cigit? – kérded.

- Egy kávéval. – válaszolom. Körbetekerjük magunkat egy-egy törülközővel és kiülünk a bárpulthoz. Csinálok egy-egy szendvicset is, elverjük az éhünket, iszogatjuk a kávét. Kevés szó esik. Élvezem, hogy a kedvemért hoztál sodorni való dohányt, olyan kellemes az aromája, és érzéki, ahogy megsodrod nekem. Különösen amikor a kész cigi két oldalán végighúzod az ujjaid, elegyengeted a dohányt, majd idenyújtod. Nézem a parazsat, kinn közben egész bealkonyult. Indulnunk kell.Véletlen szex történet:


Gruppenben csaltam az asszonyt


Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, m....

Nekem élveznem kell, nyilvános önkielégítés


A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A bu....

Az erotikus történetek címkéi :
csak | nenikem | exhib | popsi ujjazás | szexpartner | szex a nővérkémmel | izgat, | nagyne | alku | anya fia |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.