Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

A vacsorameghívásCsörgött a telefon, majd elhallgatott, utanna a nevemet kiabaltak. Kimentem a folyosóra, felvettem a kagylót:

- Hello! - ismertem meg a kedvesem hangjat - Van kedved velem vacsorazni?

- Tudod, hogy nem vagyok ilyen könnyen kapható. - viccelődtem volna.

- A szüleim, most utaztak el síelni. - vágta el a mondatomat.

- Fél óra múlva nálad vagyok. - válaszoltam. Zuhanyzás, tiszta ruha, fogkefe és valtó also a zsebbe es irány a hegy. Futottam fel a lépcsőn hozzá!

Egy sárga póló (és egy feher tanga, de akkor meg nem lattam) volt rajta, mikor ajtót nyitott. Szép volt. Átöleltem, megcsókoltam. Visszacsókolt. A nyitott ajtóban a fenekét simogattam, ő a nyakamat, hajamat cirógatta. Beljebb araszoltunk. Elválltak ajkaink. Becsukta az ajtót. Letérdeltem elé, a póló alá dugtam a fejem. Csókoltam a köldökét, a derekát. Beszívtam bőrének illatát.

- Lassítsunk! Az egész hét a miénk. Meg különben is csak vacsorázni hívtalak! - mondta, de cirógatta a fejem, és lehajolt, hogy lehúzza rólam a pólót.

Elengedtem a fenekét, felemeltem a kezem. a pólóm repült a padlószőnyegre. Bal kezemmel felraktam a lábát a vállamra, csókoltam, simogattam a combját, haladtam a puncija felé. Felrehúztam az apró ruhadarabot, helyet csináltam az ujjaimnak, a kezemnek. Hátulról a fenékgömböket szétválasztó vonaltól simítottam végig az egész tenyeremmel egészen a fazonraigazított szeméremdombig. Nekem borotválta! Friss volt. Jó volt az illata. Az ujjaim nedvesek lettek. Közelebb hajoltam, a fejemet hátrahajtottam. Jó volt az íze is.

Feláltam. Csókolóztunk, közben kigombolta a nadrágom, elővette a farkam. Hátrébb léptem, utoljára az ajkaink váltak el. Ő a bugyiját tolta le, én a cipőmet rúgtam le a lábamról, és a nacimból léptem ki. Megfordítottam, rádöntöttem a cipőspolcra. Mielőtt behatoltam volna megharapdáltam a fenekét.

A cipőspolc zajosan ütődött a falhoz. Csendesebb poziciót kerestünk. Útközben a póló is lekerült róla. A konyha asztal eleinte megfelelőnek látszott, de túl magas volt. Elfáradt a vádlim. Az étkező asztalra fektettem. A lábai a vállamon, a mellemen támaszkodtak. A combját markoltam. Ő a golyóimat igyekezett simogatni, maszírozni. Egyre jobban magára figyelt. A kezeit a feje alatt kulcsolta össze. Én a karjai belső felét, a melleit, a csiklóját simogattam. Hangosak voltunk.

- Előételnek..., le akarom nyelni...- mosolygott.

Időben szóltam. A hűtőnek támaszkodtam, ő elém térdelt. Kezeivel a fenekemet, a golyóimat simogatta. A makkom a szájában, nyelve simogatott. Elélveztem.

Felemelkedett, csókolóztunk.

Desszertnek fagylaltot nyalogattunk egymás testéről.Véletlen szex történet:


Matek tanár sógornőm..


Sógornőm csak annyiban érdekes a történetben, hogy elütötte egy autó. Kórházba került. Az eset valóban igaz. Szóról szóra így történt.
Budapestről költöztünk Kétújfalura. Sógornőm és férje meglátogattak bennünket. Vonattal jöttek, amint kiléptek a szigetvári vasútállomás előtt elütötte őket e....

Tiltott vágy avagy megrendelésre írtam de nem fizették ki, így élvezze mindenki!


  Minden egy karácsonyi napon kezdődött. Az egész család együtt ebédelt, karácsony másnapján. Testvérem a férjével, apu, anyu és én.  Mi már az asztalnál ültünk, anyu szaladgált a konyha és az étkező között, hordta be a forró levest, fantasztikus töltött káposztát az asztalra majd végül ő is közénk ....

Az erotikus történetek címkéi :
a baratnom | megmarkoltam | első menstruáció | feleségem négerrel | apáca szex | a nagynéném esküvője 3 | szelid | csepp | kukkoltam | aranyér |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.