Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldésePapokkal kefélt a feleségemPár éve a Balatonon nyaraltunk és ott az egyik éjszaka a szexi mulatóban összefutottunk egy régi ismerőssel akik nem messze laktak egy közeli faluhelyen. A feleség az a plébánián a két papot szolgált ki nekik főzött ,meg ott tevékenykedett.
A plébánia adott neki állást és a férje meg egy közeli tsz-be dolgozott. Sokat volt távol. Most hogy összefutottunk megkérte a feleségemet tegye meg,hogy három hétre beugrik helyettesíteni,mert úgy volt,hogy a testvére lejön, de férjhez ment és elmentek külföldre nászútra.

A feleségem belement és másnap kivitték és megbeszélték a dolgokat. Mikor hazajött elmondta,hogy az üdülőt ahol fizetnünk kell a nyaralásért már holnaptóé felmondták a plébánián amit szó nélkül elfogadtak és ugyan van egy kis bibije a dolognak,de azt meg fogom oldani. Így másnap reggel kimentünk oda és átvettünk mindent és a házaspár a két gyerekkel elment franciába ahol ingyen nyaralást kaptak a plébánián keresztül.

A lét pap akit el kellett látni az egyik egy idősebb kb 55 éves a másik egy fiatal 24 éves alig felszentelt kis papocska. Mindketten nagy darab megtermett férfiak voltak és csak reverendába voltak amit három naponta cseréltek és minden hétvégén lettek gépbe kimosva. A kaja is ízlett nekik. Volt még vagy két másik férfi aki besegített a konyhán akik papi növendékek voltak és a nejem szerint eléggé pajzán fiuk.

Az egyik alkalommal amikor váratlanul bementem a konyhába észrevettem,hogy az egyik papi növendék átkarolta hátulról a feleségem és szájon csókolta,míg a másik a szoknyáját húzta fel és a pináját kezdte nyalni. Csodálkoztam is,mert az én kérésem mindig az volt,hogy ne hordjon bugyit nem tette meg most meg nem volt rajta semmi és még élvezte is ahogy bányászták. Mikor megköszörültem a torkomat szétrebbentek és kimentek a konyhából. A nejem közölte nincs ebben semmi rossz. Igen neked mondtam,mer ezután már jött volta a puncidba valamelyik srác fasza is ugye. Mire az asszony miért ne te már két napja nem basztál meg.

Másnap reggel korán felkelt a nejem és kiment a konyhába kávét készíteni és amint észrevettem most sem vett bugyit magára a zuhanyozás után csak harisnyatartót,meg kombinét. Blúz meg szoknya volt még rajta. Kis idő múlva hallottam egy ajtó záródást és csendben kiosontam és láttam,hogy az idős pap elkezdi markolászni a blúzon belül a feleségem melleit,majd kiveszi és elkezdte harapdálni. A nejem megfordulás után lehúzta a papról a mackónadrágot amibe volt a gatyájával együtt és bekapta a faszát, majd a pap ledöntötte a konyhapultra és a vastag hosszú faszával becsületesen megbaszta a feleségemet mint egy kurvát és mielőtt elélvezett volna az asszony bekapta a pap faszát és kiszívta a geciét amit jóízűen le is nyelt.

Erre léptem be persze a pap rögtön kiment és nem foglalkozott az egésszel.A nejem mondta is,hogy látod ez volt az a bibi amit a barátnőm elfelejtett mondani mikor közösen megbeszéltük a dolgokat és csak akkor szólt amikor már mentek elfelé. Egyébként minden nap ebéd után a fiatal paphoz én megyek be és ott egytől háromig kefélünk meztelenül és annak is mindig leszopom a faszát. lassan megkedveltem a geciket is,mert e két növendék is mindig a számba üríti a kefélés után a zacskója tartalmát.

Persze ezért vagyok fáradt,mert naponta hatszor hétszer élvezek el a sok fasztól amit naponta kapok. Ez az igazi nyaralás még ha jó pénzt is fizetnek érte,mert mikorra megjönnek még több mint két hát addigra kapok száz rongyot,amit aztán majd magamra költhetek.Ha esetleg még is felcsinálnak akkor a plébánia intézi a dolgok folyását.
Már voltak itt és az egyik kanonokkal már kétszer dugtam és közölte,hogy ha hazamegyünk meg fog keresni egy pap is és oda is járhatok rendszeresen kefélni,ha van kedvem és tetszik is a három pap farka és az illatuk havi nagy jutalomért.

Nahát ennyit a katolikus papokról, de hát a feleségem is megéri a pénzét, mert ha nem veszem észre lassan az egész falú ide járt volna baszni.Másnap elment a nejem vásárolni egy közeli városba ahová egy gépkocsi vitte el. Mikor később felmentem a papi kúria felső részére ,mert ott is volt egy kis kunyhó , de az ajtaja nem volt bezárva kulccsal. Bementem és ehülve láttam,hogy az ágyon a feleségem meg a sofőr és a két fiatal pap hárman használják a feleségemet.Ha valamelyik élvezett rögtön a szájába tette a faszát és dugták mint a tököt még a seggét is baszták ketten.

Csináltam pár jó felvételt róluk amit nem vettek észre és fogtam a kulcsot és kívülröl bezártam őket,majd elmentem.
Persze akkor nap nem volt ebéd és a papok nagyon csodálkoztak ezen.Végül az egyik felment a kúriába és ott találta a feleségemet a két kispappal,meg a gépkocsivezetőt kefélés közben. Persze a két pap is beszállt a buliba és azok is nyíltan baszták az asszonyt. Na gondoltam a kanonoknak ha megmondom erre varrjál gombot. Mikor később én is visszamentem akkor láttam,hogy más fiatal lányok is be vannak avatva ezekbe a dolgokba.

Mikor estére nagy kaját megettük és letakarították a hosszú asztalt a két fiatal lányt és a feleségemet,és sasónénit meztelenül felültették az asztalra és mindenki baszta ahol érte. Ettől kezdve a paplakba csak csengetés után lehetett bejönni,hogy senki ne lássa mekkora kurva barlang lett.Ez tehát a vidéki papok élvezete.
Beküldő:lalóVéletlen szex történet:


Megbaszott a fiam barátja
A hétköznapjaim egy hétfő reggelen fordultak fel fenekestül, amikor a 18 éves fiam barátja rám nyitott a fürdőszobában. Gyakran aludt nálunk. Éppen zuhanyoztam… Először azt hittem, véletlen és ki fog menni magától egyből, de belülről csukta be az ajtót. Mivel....

Travi Lucy története


Hali srácok, Lucy vagyok, 23 éves travi. 18 éves korom óta külföldön élek teljes női életet. A szex és a pasik az életem, picit durván fogalmazva egy szexmániás, telhetetlen, túlpörgött csaj vagyok pénisszel.

Az elmúlt pár év alatt volt szerencsém jó pár srá....

Az erotikus történetek címkéi :
gyomrom | földesur | aaaaaahh | barátn | biszex partner keresése | titkunk | vadasz | földönkívüli | szopó | 994 |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.