Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseErotikus történet, az álomÉjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyod a szemed és körvonalazódik egy eddig ismeretlen táj... Először csak érzed a finom meleg szellőt, az óceán morajlását, majd sasónéni ahogy kinyitod a szemed meglepetten tapasztalod a környezet látványát: egy elhagyatott trópusi szigeten állsz homokos tengerpart lágy szélben lengedező smaragdzöld pálmafák, égető mégis csodás szikrázó napsütés. A kezed homlokod felé teszed, hogy ne zavarjon a napsütés, így nézel körbe újra és újra, miközben a lábad néha a partra vetett hullámok érintik. A végtelennek tűnő óceán és a parányi kis földdarab határán állsz, majd hirtelen a távolban meglátsz egy kis bambuszból készült kunyhót, amin a szivárvány minden színében pompázó virágszirmok terülnek el.

Csak most veszed észre, hogy a kunyhóhoz egy ugyancsak virágszirmokból kirakott kacskaringós út vezet... a kíváncsiságod lassan legyőzi a józan ész korlátait, és elindulsz abba az irányba, ahol még nem tudod mi vár rád, de szeretnéd megtudni. Minden egyes lépéssel közelebb és közelebb érsz mikőzben a forró homok szinte égeti a talpad, majd odaérsz a kunyhóhoz. Itt már hűs árnyék fogad, a bizsergés mégis átjárja az egész tested a kíváncsiságtól, hogy mi várhat téged odabent?

Erőt veszel magadon és indulnál, hogy megtudd végre mit rejt a titok, de ekkor hirtelen a szemed előtti világ elhomályosul. Egy tenyér takarta el előled a külvilágot, gyorsan megfordulsz, hogy megtudd ki lehet az. Én vagyok de nem tudsz megszólalni, nem hagyok neked egy másodpercnyi időt sem, hamar közelhajolok hozzád és megcsókollak. Forró és mégis lágy ez a csók, de közben szenvedélyes is, nem is igazán tudod meghatározni ezt az érzést szavakban, ezért inkább csak átadod magad neki. Ahogy az ajkaim egyre szorosabban találkoznak a tiéddel, átkarolom a derekad és szorosan magamhoz húzlak, aztán az ajkaim kissé szétnyílnak, hogy a a nyelvem utat törhessen és rátalálhasson a tiédre,majd amikor ez a pillanat is elérkezik,szenvedélyes táncot járnak odabent egymással.

Ekkor kaplak hirtelen ölbe hogy bevihesselek a kunyhómba,ahogy beérünk körülnézel és látod hogy a talajt pár centi vastagon rózsaszín és vörös rózsaszirmok fedik, de most sincs sok időd feleszmélni hiszen most leteszlek a szirmok közé majd újra megcsókollak. Kettős érzés ez, hiszen egyfelől érzed a csókom izét miközben az egész testedet simogatja a szirmok édes kavalkádja. Annyira valóságos minden egyes érintés, minden egyes csókom, pedig ez csak egy álom, de annyira valóságos, úgy érzed sosem akarsz felébredni, de eddig tart a gondolatmenet ami gyorsan végigfut az agyadon,mert a következő pillanatban az ajkaim immáron a nyakadon érzed.

Egy négyzetcentimétert sem hagyok ki,és ez nagyon tetszik neked, ajkaim leheletfinoman érnek a puha bőrödhöz, apró puszikkal kényeztetve a nyakad minden egyes pontját. Aztán a puszik után már a nyelvem hegyét is érezni véled, ahogy végigsiklik a nyakadon egy igencsak kacskaringós utat követve. Ezután a kezem siklik végig a testeden az arcodról indulva, le a nyakadon végig a válladon le egészen a kezedig aztán át a derekadra és végül a tenyerem ezen a ponton megpihen, de csak egy pillanatra, mert most a mellkasod fölé hajolok, kinyújtom a nyelvem és a nyelvem hegyével megérintem a mellbimbód, csak egy pillanat kérdése mégis olyan forró, ahogy a nyelvem hozzáér a megkeményedni látszó bimbódhoz.

Aztán lassan körbefuttatom a nyelvem teljes terjedelmét a bimbó udvarán, majd finoman bekapom, és szopni kezdem. Először nagyon gyengéden nagyon lágyan csinálom, de aztán az érzés erősödni kezd benned, ahogy az ajkaim egyre szorosabban fogják körbe az immár kőkeményre duzzadt bimbód. Néha mégis szívom, ami újabb érzéseket vált ki belőled egészen addig, amíg az ajkaim hirtelen bennem fejezik a gyönyört adó kényeztetésüket, de csak azért, hogy az eddig elhanyagolt melled is birtokba vegye. Először a kezem, majd később a nyelvem.

Most a tenyeremmel masszírozom a melleid, és dörzsölöm, de csak egy rövid ideig, mert szeretném csókokkal elhalmozni a hasad, a köldököd. Így hát lejjebb kúszok, az ajkaim résnyire kinyitom és engedem, hogy kiszabaduljon közülük a nyelvem, hogy szép lassan óráknak tűnő ideig nyaldoshassam a hasad, mígnem egy igen szövevényes út végén elérhessek a köldöködig. A köldöködnél vagyok ezúttal, így hát szépen belemártom a nyelvem a kis nyílásba, majd odabent körbefuttatom.

Aztán ismét lejjebb kúszok, immár a combjaid magasságában vagyok, a kezem lassan végigfuttatom a combodon, majd egy kósza érintés erejéig a szeméremajkaidon is végigsiklik a kezem, ami egy halk kéjes nyögést eredményez, ami szinte feltör belőled, mintha egész eddig gyülemlett volna a feszültség és ez most végre kitörhetett.

Most hirtelen közel hajolok a combod belső részéhez, csupán centikre a puncidtól, és szép lassan fentről lefelé végignyalom a nyelvem hegyével a nedves vágatod Őrjítően lassúnak tűnik az idő múlása, amint lentről felfelé kúszik végig a nyelvem nagyon-nagyon lassan egészen addig, amíg oda nem ér ahhoz a pici pöcökhöz… a csiklódhoz.
Egyetlen nyelvcsapással szántok végig rajta, majd az ujjaim segítségével kezdem el dörzsölni, masszírozni a nagyajkaid, néha-néha becsusszanva a nedves résbe is

Aztán ezek az alkalmak egyre inkább megszaporodnak... Érzed, ahogy az ujjaim egyre mélyebben törnek utat a puncidba, előbb egy majd kettő és végül három ujjam merül el benned. Odabent néha-néha az ujjaim a hüvely falához dörzsölgetem, ezzel még több élvezetet okozva neked. Tudom most kell rákapcsolnom, hogyha azt akarom, hogy mégjobban érezd magad, ezért miközben az ujjaim ki és be csusszannak közel hajolok és néha a nyelvem hegyével elkezdem izgatni a csiklód… majd befejezem az ujjazást és csak a csiklódra kezdek koncetrálni.

Először adok rá egy leheletfinom puszit, majd az ajkaim közé veszem a pici pöcköt, és szopogatni kezdem… Néha megis szívom… vagy amikor a számban van szép lassan körbe futtatom a nyelvem rajta. Érzem már csak kevés kell, ezért a nyelvem minden eddiginél gyorsabban kezdem el járatni a csiklódon, majd az ujjaimmal morzsolgatni kezdem. Ekkor ér utol a vágy beteljesülés, ekkor fut végig a testeden ez az ismerős semmivel sem ősszetéveszthető érzés görcsbe rándulsz és egy hangos nyögés hagyja el a torkodat elélveztél a következő, amire emlékszel, az egy lágy csók, amit az ajkaidra leheletfinoman adok.
Hirtelen kinyitod a szemed. Reggel van, alig hiszed el, de csak egy csodás álom volt.
Beküldő:KacsupínóVéletlen szex történet:


Irodai szex túlóra helyett


Még a télen történt, hogy kommunista szombatot tartottam. Már épp indultam volna haza, mikor is csörgött a telefonom;

- Jöttem érted, engedj be kérlek.

Nem egészen így volt megbeszélve, de hát mindegy. Megnyomtam a gombot, így az ajtó kinyílt. Pakolá....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és várta....

Az erotikus történetek címkéi :
bimbo | éjszakánként félrekúr az | regimodi | szállodai | picsájába | anya meg | dvd | nővel | anél | cinka |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.