Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Irma néni a szexnagyiNagyon régen történt, még a 70-es évek vége fele egy kis faluban. A szomszédunkban lakott egy velem egyidős fiú a szüleivel, nagy mamájával, és az anyukája testvérének családjával. Nagyon nagy házban sok melléképülettel, emeletes gabona tárolóval. A nagy nénit Irma néninek hívták, akkor lehetett talán negyven körül, mivel nagyon sokat játszottunk náluk, és már serdültünk, felfigyeltünk, hogy Irma néni több alkalommal is széttett lábakkal ül.

Abban az időben, még újság sem volt nem internet, és nekünk az is újdonság volt, hogy láttunk egy bugyit. Sokat fantáziáltam, mi lehet a bugyi mögött, és szinte minden alkalmat megragadtam, hogy újra és újra láthassam. Szerintem ő is észre vette, mert amikor az unokaöccse ott volt, akkor csak éppen villantott, de amikor biztos volt benne, hogy csak én látom egészen szét rakta a lábait, és már láttam a kikandikáló szőrszálakat is. Rám nézett és nagyon mosolygott, mintha magában gondolná, hogy mit akar ez a taknyos, de azért cukkolom egy kicsit. Tetszett a hiúságának, hogy milyen hatással van rám a látvány.

Egy alkalommal valamiért fel kellett menni a gabona tároló padlásra, és mondta segítsek neki, persze rögtön ugrottam, ő ment elől a lépcsőn, a kíváncsiságból felnéztem és nem volt rajta bugyi, akkor láttam életemben először egy nagy szőrös puncit. Zavaromban azt sem tudtam mit csinálok, majd nem leestem a lépcsőn, ő meg csak mosolygott. Az első magömlésem nem sokára bekövetkezett egy éjszaka, természetesen Irma néni volt, velem álmomban.

Elkerültem felsőbb iskolába és már ritkán jártunk össze a szomszéd fiúval, de ha alkalom adta azért nem hagytam ki egy adódó lehetőséget sem, reménykedtem, hogy hátha láthatok valamit.

Már túl voltam egy pár kapcsolaton, és sok lánnyal volt dolgom, akár egy éjszakás kalandot beleértve. Nem találkoztam Irma nénivel szinte soha, mert általában autóval mentem haza, és nyitott kapun keresztül beálltam az udvarra.

Egy alkalommal viszont valami iszogatós bulira mentem gyalog, és a nagymamám kijött velem a kapuba, megkérdezte mikor megyek haza, mondtam neki úgy hajnal kettő fele. Nem vettem észre, hogy ezt más is hallhatja, vagyis nem tulajdonítottam jelentőséget neki, mert ő is kint állt a kapuban. Köszöntem neki, csókolom, és már siettem is tovább, csak azért végig néztem nem sokat változott az alakja.

Jól elvoltunk a buliban, és fél kettő körül indultam haza, az utcában minden harmadik villanyoszlopon volt csak közvilágosítás. Amikor oda értem a szomszéd házhoz, ahol pont égett a villany, kilépett a kapun Irma néni. Nagyon meglepődtem, igaz nyár volt, de csak egy hálóing volt rajt, ami nagyon vékony selyemből volt, tapadt rá és szinte mindenét láttam a lámpa átvilágította. Köszöntem, és mentem volna tovább, de azt kérte van nála zseblámpa, és szerinte valaki mászkál a gabonatároló padlásán, segítsem neki megnézni. Kérdeztem miért nem a férjének szólt, de azt válaszolta, hogy ő korán megy dolgozni, és mérges lenne ha a semmiségért felébresztené.

Elindultunk befele, és megint ő ment elől a lépcsőn, most viszont tudtam, hogy nincs rajt bugyi, és ráadásul úgy világított a lámpával, hogy mindent láttam. Felért a lépcsőn és felém fordult, megvárta míg felérek annyira, hogy a fejemre húzza a hálóingét. Ott álltam és éreztem a bőre illatát, a combjai közé húzta a fejemet, az orrom meg a nedves puncijánál volt.

Elkezdtem simogatnia combjait, a fenekét, jó kemény popsija volt, majd kibújtam a hálóing alól, és eltávolodtunk a lépcsőtől. Nagyon gyorsan kőkemény lett a nadrágom, puszilgattuk egymást, és próbáltam izgatni, és ő is elővette a farkamat, izgatta, majd mondta menjünk beljebb a padláson. Világított, és akkor láttam, hogy szőnyegekből el van készítve egy fekhely, oda feküdtünk, és én mint "tapasztalt" férfi neki estem mint borjú az új kapunak. Megmutatta mit kell ahhoz tennem, hogy egy nőnek is jó legyen, ne csak abból álljon, hogy gyorsan bedugom, és elélvezzek, a következő skalpot kitűzzem a vitrinbe.

Vigyázott rá, hogy amikor én élvezek nekem is jó legyen, azt tudom, hogy a korombeli lányoknak nem volt ilyen jó puncijuk. Sokszor voltunk együtt utána is, csak mindig attól féltem, hogy egyszer megjelenik a férje, aki 120 kg és majdnem kettő méter magas volt és ledob a padlásról. Most vagyok annyi idős mint ő volt az utolsó együtt létünk alkalmával, és eszembe jut sokszor, hogy milyen sok jót tanultam tőle, a partnereim örömére, utólag is köszönöm neki.

Pár hónapja találkoztam vele, újra láttam az a cinkos mosolyt az arcán, amit akkor láttam amikor először láttam a padlásra felmenőben a szőrős punciját. Mindig javasoltam neki borotválja le, de félt, hogy mit szólna a férje egy csupasz puncinak, de majd eljön az az idő amikor már borotválni sem kell, mondta.

Régi ismerősként üdvözöltük egymást, puszi, puszi, és közben azt súgta a fülembe, "eljött az az idő".

Én értettem, mit jelent a feleségem nem, de amit megtanított velem IRMA néni, azt ő is, és a többi partnerem élvezte, és élvezi a mai napig!Véletlen szex történet:


Géza a kanegér


Géza a kanegér

Kedves Angéla!

Hiányzol...

Amióta itt vagyok a szanatóriumban, csak Rád gondolok. Nem tudom, miért nem jössz el meglátogatni, és ha felhívlak telefonon, miért vagy olyan kimért és hideg velem?

Mi van Veled immár hetek óta? Nagyon nyugtalan vagyok Miattad,....

Fogazós Edit, és Éva


Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.

Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tőrdöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást ....

Lábfétis


Ez a történet egy másik volt barátnőmhöz kötődik. Vele is már egy pár éve nem voltunk együtt, de megjavult, mondhatni baráti lett a viszonyunk a szakítás ellenére. Új lakásba költöztem, és meghívtam, hogy nézze meg. Ő vékony, de nagyon formásak a lábai, magas rüsztje és gyönyörű spicce van, 38-as. Amikor együtt voltunk, akkor is élveztem már rá a lábaira, de akkor sosem volt rajta harisnya, mivel....
Szextörténet címkék

kis kurva | szomszéd fiu | kín | tanári | kőkemény |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.