Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Vihar utánEgy szombat este hatalmas vihar kerekedett. Nem tartott sokáig, de nagyon félelmetes volt. Az utcában több fát is kidöntött, elment az áram és tetőket is megrongált. Amikor vége lett a viharnak, szinte mindenki egy csapatként vonult az utcára, hogy egymáson segítsenek. Ezt tettem én is. Többen fűrészeltek, valaki a levágott gallyakat húzta le az útrówl, mások tetőt javítottak. Az egyik kidőlt diófánál sokan lettünk és nem fért hozzá mindenki. Valaki a sötétben megfogja a kezem és arrébb húz. Gondoltam útban vagyok, hát engedtem. Amikor észre vettem, hogy ki az, újra húzni kezdte a kezem, D ekkor már szinte futva vitt magával. Az egyik szomszéd lány volt. Megsem álltunk az utca végéig. Ott behúzodtunk egy fa alá és csókolózni kezdtünk. Nem beszéltük egy szót sem, csak csókoltuk egymást. Váratlanul legugolt és lehúzta a nadrágom. Ekkora már teljesen felizgultam és farkam keményen meredt előre. Bekapta. Bekapta és szopta. A seggembe kapaszkodott és szopott. Szívta erősen mintha tudta volna, hogy úgy szeretem. Éreztem, hogy nem sokáig bírom. Amikor kiakartam venni a szájából, nem engedte. A seggemnél fogva tövig nyomta egészen a torkáig és hagyta, hogy a meleg gecim elárassza. Lenyelte. Mind egy cseppig. Aztán felállt és elindult a házuk felé. Nem szólt, csak sétált. Azóta mindig rá gondolok és a folytatásra.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


MELEG nyári kaland Jácinttal


Nyáron történt meg velem ez a nagyon furcsa eset. Elég mély nyomokat hagyott bennem, ezért is írom most le.

Augusztusi forró délután volt, én éppen barátnőmtől tartottam hazafelé, de sajnos (vagy szerencsére?) lekéstem a buszomat. Mivel a következőig még fél órám volt ezért stoppolásba kezdtem. A nagy melegben egyetlen rövidnadrágban és trikóban álltam az út szélén. Nem sokat kellet....

Jóga óra felnőtteknek


Magára húzta a feszes fekete overált, nevetgélt még a lányokkal, majd elindult az edzőterembe. Fogott egy gumiszőnyeget, és leült, bámult kifelé, nézte a napsütésben a fák ágait. Milyen szép! De vajon miért nem kezdünk már?

- Hello! Bettynek balesete volt, ezért ma én tartom az órát - mosolygott a férfi.

Észrevette a lányt és odabiccentett. A lány vissza, de azt hitte....

A csajos hétvége 2.


Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történetben van egy fiktív szál amit csak a ti szórakoztatására szőttem bele a sztoriba. Szerintem ki fogjátok találni melyik ez.
Szextörténet címkék

Álmodozás | szivatás | tokaj | öcsém 18 | 16 evesek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.