Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Csak kefélünkSzokásos nap volt… Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk, így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Nem tudom miért, de éreztem, hogy Ő van a vonal másik végén… Örülünk egymás hangjának, és már tudom, hogy valami pár hét után megint elindult.

- Meglátogatnálak estefelé az irodában – mondja.

Én természetesen nem tiltakozok, sőt, nagy örömmel veszem az ajánlatot. A nap hátralévő percei keservesen lassan peregnek. De szép fokozatosan szállingóznak haza az emberek és mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy már csak kevés van hátra míg újra látom Őt. A háttérben Depeche Mode szól MP3 ban, már nem is dolgozok, csak szörfölgetek, törzsasztalozok. Élvezem a magányt, és tudom, nemsokára itt van!

Csöngetnek. Komótosan kisétálok a recepcióra, és beengedem. Már az első pillanatban tudtam mi lesz az este kimenetele, de udvariasan, lágy puszival köszöntöm. Mikor közel hajolok hozzá erős ingerenciám támad, hogy beleharapjak a nyakába. Abba a finom puha fehér nyakba, amely diszkrét parfümillatot áraszt és melynek ívét akár a millói Vénusz is megirigyelhetné. Mosolygunk és az asztalomhoz sétálunk.

- Na szép, mondhatom. Így dolgozol te? – kérdi mókásan mikor meglátja mivel is foglalatoskodom.

- Persze, ezért fizetnek. – válaszolom vigyorogva.

Kicsit belefeledkezünk a szörfölésbe, miközben a kollégák távoznak a sötétedő irodából. Lassacskán csak kettesben maradunk, és elkezdünk valamin beszélgetni. Mindegy min, már nem emlékszem rá, de a lényeg, hogy teljesen szabadon, tisztán és felszabadultan. A téma mint ahogy általában szokott, megint egyfelé veszi az irányt. Kaján mosollyal odahajolok hozzá, de nem csókolom meg. Csak nézem közelrol… Majd visszaülök az asztalra, de előtte megvizsgálom annak erősségét. Eléggé félre nem érthető mozdulat… és látom rajta, hogy ettől teljesen bepörög, majd letámad.

Szenvedélyesen csókolózunk, vadul, mohón, ahogy a sivatagban eltévedt utazó iszik a megtalált oázis forrásából. Imádom mikor az ajkaim harapja először csak fimonan, majd egyre vadabbul. Teljesen elmegy nekem is az eszem, nem számít hol vagyunk. Csak csókolom és elkezdem vetkőztetni. Letérdelek elé, és pólóját felhúzva csókolgatom a hasát. Majd kikapcsolom a melltartóját (szigorúan egy kézzel!!!) és finom melleit a számba veszem.

- Sziasztok, már nagyon hiányoztatok! – duruzsolom nekik, majd nyelveimmel veszem kezelésbe oket.

Nagyon szereti mikor a mellével foglalkozom, én meg imádom a melleit kényeztetni. Tiszta szerencse, nem? Közben lekerül róla a póló, cipo és a farmer is, majd a bugyi is. Itt áll előttem anyaszült meztelenül, kemény mellbimbókkal amik tökéletesen ékesítik formás melleit. A szituáció több mint izgató, én még talpig ruhában ő pedig pucéran, és mindezt itt az irodai asztalomnál. Látja rajtam, hogy a farkam már alig fér a nadrágban. Segít rajta, lassan letérdel és a szájával kibontja az övem, közben segít kibújni a cipőmből és a zoknimból. A farmerem gombjait nekem kell kibontani, de ez is izgató, mert vágyakozó tekintettel nézi amint szépen lassan, gombonként pattan ki a sliccem. Amint nyitottá vált a pálya, gyors és határozott mozdulattal a kiveszi a farkam az alsónadrágból és a szájába veszi.

A mentolos cukor, amit szopogatott nemcsak neki ízlik, hanem a farkamnak is. Észveszejtoen csinálja a szájával, miközben lesegíti rólam a nadrágom többi részét. Márcsak a póló van rajtam, amit már én veszek le. Itt állok már én is meztelenül, miközben ő a farkam szopja. Már nagyon kemény vagyok, és elhúzom tőle a játékszerét. Nem tetszik neki, de megpróbálom kárpótolni. Felemelem a földről és átölelem. A farkam pont a lába közé csúszik, de nem hatolok még be. A pálya még nincs megfeleloen előkészítve! Leültetem a karosszékemre, amelyben a napjaim egy részét töltöm és letérdelek elé. A lábait az asztalomra teszi, míg én végignyalom a mellétől a fenekéig.

A kedvenc részemre visszatérek, mert nagyon szeretem az ízét. Imádom nyalni! O is bekattan tőle, amint lassú nyelvmozdulataim végigpásztázzák a csiklóját és a szemérem ajkait. Nem kell neki sok idő, érzem nemsokára élvezni fog. Még könyörög ugyan, hogy ne csináljam tovább hanem kefeljem meg azon nyomban, de én inkább csak nyalom szép lassan. Pillanatok kérdése és elkezd élvezni! Sikoltozik és teste minden porcikájában remeg. Felállok és szájon csókolom. A saját ízétől mégjobban beindul és én beléhatolok. Kéjesen felnyög, hogy óóó igen! És elkezdek lassan de ütemesen mozogni.

Jó ez a székes póz, de sok sokáig nem bírom lábbal, így felállítom és ráfektetem az asztalomra. A turul (gyk : háturúl) figura a kedvencem, imádom nézni a fenekét, amint a hajlatban eltunik benne a farkam. Már izzadunk mindketten és lihegünk. Egyszeruen nem tudok jobbat elképzelni, csak kefélünk, csak kefélünk csak kefélünk. Felteszem az ablak belso párkányára is, ahonnan szép kilátás van a budapesti estre. Ott még úgysem próbáltuk. Nagyon izgató… A látvány pazar, és nemcsak az est fényeire gondolok! Érzem kezd közeledni a vég… és a fonököm asztalára teszem. O hátradol és a lábait a nyakamba teszi. Nem értem miért, de ebben a pózban megint elkezd hangosan élvezni. Az egész asztal zötyög, a 21” os monitor rázkódik, papírok hullanak szanaszét, mi zihálunk és kefélünk mint az állatok.

Teljes öntudatlanságban úszúnk az élvezetben. Már nem bírja, én sem soká. (nem hiába, ezért kellene sportolnunk rendszeresen. De ez a sport sem rossz) A sikongatásától és a látványtól elélvezek, rá a hasára. A lövésem egész a nyakáig elvisz, sőt talán még tovább is! Majd ráborulok és csókjaimmal árasztom el. Nagyon szeretem. Együtt rezgünk a világegyetemmel, és mindketten érezzük mennyire végtelen…

Lihegünk, és ő elkezd kacagni.

- Istenem – mondja. - Ez már nagyon hiányzott nekem!

Lágyan szájoncsókolom, és nem kell mondanom semmit. Mindent lát rajtam.

Azóta ha munka közben elmegy a kedvem az egésztől csak átnézek a szomszédos asztalra, és mosolygok. A kollégák nem is sejtik miket tapasztalt meg az az asztal, és mit láttak a monitorok.Véletlen szex történet:


Leszoptam és kész


Van néhány barátunk, akikkel néha elmegyünk egy kis kiruccanásra. Nem az a fontos, hogy sok helyre eljussunk, hanem, hogy 2-3 napra együtt legyünk.
Egy nagy tó partján béreltünk ki egy 2 szintes házikót, de nem is volt annyira kicsi.
Elég nagy hodály, az alsó szinten egy nagy társalgóval, ahol közösen eltölthettük az időt beszélgetésekkel, kisebb bulikkal.
Az elrendezése is na....

Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.....

Egy felejthetetlen váráslás a szexshopban


Mikor végre összeszedtem a bátorságom, hogy vegyek egy vibrátort, és találtam egy olyan intim shop - ot, ami nem a központban van, elindultam. Kissé remegő gyomorral nyitottam be a lesötétített ajtón az üzletbe. A pult mögött egy fekete hajú lány állt, az egyik polcnál egy pasi nézelődött. Az eladó megkérdezte, miben segíthet, én csak annyit nyögtem, hogy semmi, csak körülnézek. A bal oldalon volt....
Szextörténet címkék

megerőszakolt egy motoros | teherbe ejtettem | sperma | kiszoptam | swinge |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.