Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Összehoztuk a feleségeinketEgy baráti házaspárral mentünk nyaralni Kubába. A hely csodálatos volt, de szerettem volna még másféle különleges élményeket is szerezni.

Lógós mell. Lehet az szép is? Hát, ha telt és olyan mint Klárié mindenféleképpen. Ez a nejemnek is megtetszett, amikor nudista strandra mentünk a barátnőjével,láttam hogy nézegeti, akkor jött az ötlet, a vágyam.

- Addig nem nyugszom,míg nem látom őket leszbizni - fogadkoztam Klári férjével, aki régi haverom.

- Hű azt megnézném, én is! Terveljünk ki valamit, hogy összehozzuk a lányokat.

Meg is lett a nagy terv négy sör után.

- Mi van ha más férfihoz mennek felajzott állapotukban?

- Bezárjuk őket az apartmanba.

Szereztünk viagrát, mi bejelentettük, hogy fiús estét tartunk a lányok meg tartsanak lánypartit.

Úgy tettünk mint akik elmennek, közben visszalopóztunk és elbújtunk a szekrény mögé.

A viagrát kávéba tettük nem sokkal előtte. Láttuk hogy a nejem Ági, meg Klári mindinkább ficánkol, fészkelődik, keresi a helyét. A nejem nemsokára megszólalt.

- Te Ági én annyira, hogy is mondjam, elkapott a vágyakozás.

- Téged is? Nekem is tiszta nedves a puncim!

Egymásra néztünk Lackóval, a szánk a fejünk széléig húzódott. Kezet ráztunk. A lányok nevetgéltek, aztán elővettek egy üveg peszgőt azonmód felkattintották a rádiót, elkezték magukat szexin rázni. Klári nagy melle ringott a bikiniben.

- Jó nagyok a dudáid!

- A tiedek szebbek. Mutasd, keményebbek az enyiménél?

Hamar belejöttek a lányok egymás csöcsörészésébe, jól felállt a farkunk Lackóval, de nem mertük elárulni,hogy ott leskelődünk.

- Hú a mindenit! Peep show a javából - sóhajtozott Lackó.

A lányok smároltak akkor pont, ráláttunk az eseméynekre. Lekerült a zöld bikinbnifelső Kláriról. Lógós melleit én is szívesen megcuppantottam volna. Ági nyalogatta, simogatta a nagy melleket, nevetgélve az arcát bedugta a két nagy lopótök forma közé.

- Szívogasd léccike!

Kérte a Klári, ő is simogatta a melleit, közbe lenyúlt a punciját is simogatta. Ági is simogatta magát, bevágta a húsos, ringó fenekét a bikini alsója. Nagyon megdugtam volna akkor már mindkettőt.

Amikor Ági lehúzta az alsóját, Lackó nagyon nézte, kicsit rosszul esett, de én is néztem a Klári borzasát. Szép pinája volt mindkettőnek, mindkettőt egyszerre basztam volna meg.

Amikor elkezdték egymást felváltva kinyalni meg ujjazni már megbántam az egészet. Sikoltozva nyalták falták egymást. A látvány szép volt. Utána leöblitették a nedveket pezsgővel és eltűntek a szemünk elől, azt se vették észre, hogy be van zárva az ajtó.

Nemsokára úgy tettünk, mint akik megérkeztek és jól megbasztuk őket, de azt legközelebb mesélem el.Véletlen szex történet:


hátulról is szeretném megbaszni


Mindig is odáig voltam barátnőm unokatesójáért. Dóri egy 23 éves dögös nő volt. Rövid barna haja és szép őzike szeme volt. A melle nem volt túl nagy de formás a seggével együtt. Sokszor ábrándoztam arról hogy szanaszét kúrom a kis punciját. Azonban én sem lehettem neki közömbös mert sokszor flörtölgetett velem. Hajolgatott előttem mikor miniszoknyában volt meg mindig bámult. Történt egyszer hogy á....

Addig basszál, amíg el nem élvezünk


Édes kettesben ünnepeljük a szilvesztert. Pezsgőt bontunk és koccintunk vele. Majd megcsókollak. Először gyengéden, majd egyre vadabbul. Leszednék rólad minden ruhát, de nem engedném, hogy hozzám érj... Úgy kellene tenned, mintha a kezed meg lenne bilincselve.
A poharamból a mellkasodra öntöm a pezsgőt és onnan nyalom fel. Előbb a hasadról, a melledről, majd az ágyékodról.Minden egyes része....

Iskolai szex


Zsófi az ölemben ült az iskolapadban, amitől már kezdett mocorogni valami a gatyámban. Nem is csoda, irtó jó csaj: magas, szőke szépség, sportos, nem sovány, nőies, kerek idomai vannak. Átkaroltam a derekát, mikor érezte, hogy mocorog a farkam, még rá is játszott, elkezdett fészkelődni az ölemben, hogy hergeljen. Arra vártunk, hogy nap végén végre mindenki elmenjen. Néhányan vetettek ránk irigy p....
Szextörténet címkék

szinésznők | pici | a hűséges | teal | gruppen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.