Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Szomszéd pasiÓ! El kell mesélnem valamit!:D Pár nappal ezelőtt történt. Van egy számomra hihetetlenül szexi férfi a szomszéd városban. Ha jól láttam van valakije, bár nem az a tipikus hú de nő(ezalatt azt értem, hogy laza, egyszerű viselet, nem pedig a farmer, magassarkú...csinos blúz)

Na szóval, ez a hapsi nagyon-nagyon szexi! Jóképű és duci. (Ha szabad megjegyeznem, csorog is utána a nyálam rendesen:D) Aznap egyedül jött a vonaton és én is később mentem Pestre. Flirtel mentünk, és pont a wc-nél ültem, mármint a tágasabb oldalon. Nagyon sokan szálltak fel aznap. És Mivel pont a wc-vel "szemben" ültem(és mások is) szűk volt a hely.

És akkor ő a szép duci testével, a kerek popsijával, mint egy lassított felvételen elhaladt előttem. Hát azt hittem leesek a székről. :D Háttal volt nekem, oldalazva ment. ANNYIRA MEGFOGTAM VOLNA A FENEKÉT!

Azóta sem bírom kiverni a fejemből azt a jelenetet, soha sem fogom elfelejteni a látványt.

Ezt fokozza a következő történet:

Csak röviden összefoglalva, egyszer olvastam interneten valamelyik erotikus történetek között.

Volt egy lány aki késésben volt. Nem tudom már milyen járműre ugrott fel, ráadásul elég lenge öltözetben volt(szoknya, és azt hiszem egy kis top). Mögötte éppen csak feltudott ugrani egy férfi is. Hatalmas tömeg, semmi sem tűnt volna fel az embereknek. Egyszer csak a lány mögött álló hapsi elkezdte taperolni a lányt. Körülbelül 30 percig utaztak. Senki sem vett észre semmit, hogy mit is művelnek ott. A lány végül elkezdte kicsit segíteni a férfi kezeit, anélkül, hogy megfordult volna és ránézett volna. Ha jól emlékszem ki is elégítette a lányt a tömegben. Majd mikor megálltak, mindketten leszálltak és mentek tovább. Nem tudta meg a lány, hogy ki volt a fickó.

Na ilyet én is átélnék, de inkább én simogatnám a "szomszéd" pasit. :);) Ha nem lenne foglalt tuti rávetném magam.

Az volt a hab a tortán, hogy fent akadt a korláton a ruhájának valamije(nem láttam pontosan) ezáltal tovább időzött előttem. Az a naci még jobban kiemelte a popsiját! Nem akartam feltűnően bámulni, de azt hiszem a körülöttem lévők igencsak észrevették.Véletlen szex történet:


Egy doboz jégkocka


Reggel korán kelek és már előre örülök a napnak,amit együtt töltünk majd.Megreggelizem,beülők a kádba,ázok.
Már most a merevedés kerülget.Sietve indulok Hozzád,hogy minél több időt együtt,határtalanul,csak egymásra figyelve.
Csöngetek az ajtón,könnyű pongyolában nyitsz ajtót és egyből szájon csókolsz hevesen,észre sem veszem,hogy összekulcsolod a kezem és megbilincselsz.
Kicsi....

A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 cm lett plussz a tövében a teniszlabda nagyságú csomó.

A bátyám alig 45 percre lakik tőlünk és minden este át....

Az első élményem


Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben.
Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivet....
Szextörténet címkék

idos | 8 eves | főnökasszony | tanárnőböl ribancot iii. | kedves nővérkém |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.