Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex az iskolábanAz eset középiskolában történt, amikor technikusként tanultam. 19 éves voltam, és volt a suliban egy végzős, 18 éves csajszi, aki nagyon tetszett már régóta. Vékony, magas lány volt, hosszú barna hajjal, formás kerek mellekkel és fenékkel, és ennek tetejében irtó szép szemekkel. A nézésében volt valami, ami nagyon megfogott: dögös, szexi nézés, de neki a nézése alapból ilyen volt, nem az a kurvás, erőltetett. Rengeteget szemeztünk, de több nem történt. Persze, mindketten tudtuk, hogy tetszünk egymásnak, de sem ő, sem én nem mertünk lépni.

Aztán egyszer lyukasórám volt egy keddi napon. Osztálytársaim tudták, hogy lyukasóránk lesz, úgyhogy ők hazamentek, én viszont lentvoltam a dohányzóban, lemaradtam az örömhírről, nem szólt senki. Miután végeztem a cigivel, beültem a terembe ahol lett volna az óránk, és vártam. Csak vártam, vártam, de sehol senki. Telefon persze nem volt nálam, úgyhogy nem tudtam senkire se rácsörögni, hogy hol vannak. Azthittem, esetleg másik teremben leszünk, úgyhogy elkezdtem bóklászni a suliban. Ekkor láttam az előbb említett lányt - Melindát -, akit ismét alaposan felmértem - ő is engem. A folyosón csak ő üldögélt, mindenki más az óráján volt. Keresgéltem a többieket, de természetesen nem találtam senkit. Ekkor Melinda hozzámszólt - ez volt az első beszélgetésünk - :

-Keresel valakit?

-Igen, az osztályomat, nem találom őket, és már rég becsöngettek.

-Azthiszem láttam őket, a kémia terem mellett vannak.

Én ekkor még új voltam a suliban, nemigazán igazodtam el, úgyhogy megkértem, hogy segítsen.

-Ú, az merre van? Tudnál segíteni?

-Persze, gyere csak!

Ekkor elindultunk együtt. Az ajtónál előre engedtem, 2 okból is: egyrészt, mert én vagyok a férfi, és illik a nőket előreengedni. Másrészt, hogy megnézhessem formás fenekét. Jó volt nézni, és jó volt tudni, hogy végre elindult valami, valami, amiből lehet akármi is. A szemeim nem tudtam levenni a fenekéről, és már jóval az ajtó után voltunk, de én még mindig mögötte voltam. Ekkor hátranézett. Észrevettem ugyan, hogy hátrafordult, de kicsit túl későn. Azthittem hogy pofonvág, és el is buktam mindent, de nem! Egyszerűen csak mosolygott, majd megkérdezte, hogy mért jövök ilyen lassan, mértnem beszélgetünk? Persze nem flegmán, hanem aranyos, kedves hangon. Biztosan tudta, hogy miért is nem mentem mellette, de látszólag nem zavarta. Aztán odaértünk a teremhez, de nem volt bent senki. Gondoltam, mostmár mindegy, az óra harmadrésze már eltelt, pofátlanság lenne ilyenkor beállítani a tanórára, úgyhogy szóba egyeledtünk. Beszélettünk a suliról, minden féléről, majd szóba jött az a téma, amiről mindig is beszélni akartam vele: rákérdezett, hogy miért szoktam állandóan nézni.

-Hát, szép lány vagy, és szivesen megismertelek volna már régóta, de nem tudtam hogy miként szóljak hozzád.

-Hát, te is tetszel nekem, és igazából csak mese volt, hogy láttam az osztálytársaid hogy ide jönnek. Azaz, láttam őket, de nem azt hogy idejönnek, hanem azt hogy ki a kapun, haza. Elmaradt az utolsó órátok.

-Hajjaj, de kis cseles vagy! - mondtam mosolyogva.

-Hát igen, végre van alkalmunk beszélgetni picit.

-Igen. És te mit szeretnél, hogy mi legyen kettőnk közt? Ismerkedjünk meg komolyabban, vagy legyünk egyszerűen csak barátok?

Ekkor levette a pulóverét, és adott az arcomra egy puszit. Nem olyan gyorspuszi, hanem jól elnyújtotta, és jó nagyot cuppant. Ahogy levette a pulcsiját és arcomra nyomta a pusziját, beindult a fantáziám, mert tudtam, hogy nem csak egyszerűen barátkozni akar, hanem ebből simán lehet járás is.

Rápillantottam, és bájosan mosolygott, és énis rá. Megfordult, bekulcsolta az ajtót. Szép lassan ment az ajtóhoz, mintha direkt akarná, hogy stíröljem. Sőt, a fenekét is kecsesen rázta. Ahogy háttal volt nekem, láttam melltartójának a pántját is, ami kezdett igencsak beindítani. Amikor visszaért hozzám, nem állt tőlem normál távolságban, hanem egészen közel. Tudtam, hogy csókot akar, úgyhogy magamhozöleltem, és megcsókoltam. Jól csókolt. Nem túl nyálasan, nem túl hevesen. Pont úgy, ahogy én szeretem. Csók közben megfogta a kezem, és rátette a combjára. Ekkor már félkemény volt a farkam, de miután megfogtam a fenekét, olyan kemény volt, hogy a farmer már alig tudta visszaszorítani. Szerintem megérezte, mivel a csókot abbahagyta, de nem nehezményezett rám, hanem szexin mosolygott. A csók folytatódott, és rámarkolt a farkamra. Nagyon tetszett a dolog, én pedig jól belemarkoltam a fenekébe, majd a pólója alatt elkezdtem simogatni egészen a melléig. Már ő sem bírt nagyon magával, úgyhogy levette a pólóját, majd az enyémet is. Fekete csipkés melltartó volt rajta, bőre pedig kellemesen barna. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd haladtam lejjebb. A melltartóját még nem vettem le, hanem csak csókolgattam a melleit, ahol a melltartó nem takarta. Elkezdtem csókolgatni a hasát is, majd levettem a nadrágját. Akár a melltartója, a tangája is fekete volt. Feneke formás és kerek, ezt már tudtam, de hogy ennyire szép, azt nem. A tangáján átütött picit a nedve, sikerült beindítanom rendesen. Puszilgattam a combját, markolgattam a mellét, azt akartam, hogy a fellegekben legyen. Muszáj volt a nyögdécseléseit visszafognia, mivel a terem nincs hangszigetelve, de elég hevesen kapkodta a levegőt, és arca igencsak kipirult. Amikor már én sem bírtam tovább - mert puncijának illata annyira megbódított - levettem a melltartóját, majd a tangáját.

Miután levettem a melltartóját és a tangáját, nem kezdtem el ebből nyalni. Még mindig húztam az időt, de már kapott egy kis őrjítést: elkezdtem szopkodni a mellbimbóját, közben markolásztam a combját, egyre közelebb és közelebb érve a pinájához. Melle nem volt nagy, viszont kerek, formás volt, amolyan marékbaillő, bimbója pedig kemény. Miután mindkét bimbóját szopogattam eleget, elkezdtem lefele haladni. Punciját látszólag borotválja, de kb 6-7 napja már biztosan nem látott borotvát, de ez a legkevésbé sem zavart. Elkezdtem nyalogatni. Először alulról a csiklójáig végignyaltam párszor. Finom volt. Látszólag nagyon beindult ettől. Párszor még végignyaltam, majd körkörösen elkezdtem nyalogatni a csiklóját, közben néha beszívtam a számba. Lába már kezdett remegni, úgyhogy tudtam, hogy nem szabad abbahagynom - nem mintha abba akartam volna hagyni. Párszor nyelvemet bedugtam a pinájába, így mégintenzívebben éreztem finom, sós ízét. Mámorító volt - neki is. Mégtöbbet akartam neki adni. Elkezdtem ujjazni, és közben nyalogattam a fenekét is. Először féltem, hátha undorodik az anális élvezetektől, de aztmondta, csináljam mégtovább. Örültem neki. Pináját középtempósan ujjaztam, közben nyaltam a fenekét. Miután elélvezett, szinte lelökött magáról. Ekkor picit megilyedtem, de félelmem hamar szertefoszlott: megcsókolt, és lerángatta minden ruhám, majd rálökött az asztalra. Nem cécovázott sokat, szinte rögtön elkezdett szopni. Először csak nyalogatta a golyóimat, majd végignyalta az egész farkam. Ekkor már pár csepp ondóm kibuggyant, amit rögtön le is nyalt. Szerencsére nem kapta be egyből a farkam, hanem körkörösen nyalogatta a makkomat. Először teljesen, majd a peremét. Nagyon beindultam, és láttam, hogy ő is élvezi. Megkértem, hogy hadd csináljam énis neki tovább, úgyhogy 69-eztünk picit. Jó volt, hogy egy iszonyatosan szép lány feneke betemette az arcomat, miközben ő szopja a farkam, énmeg nyalom a pináját és fenekét.

Miután már kőkemény voltam, beleült. Nagyon forró és nedves volt. Nyögdécselését ő is, és énis alig tudtuk visszafogni, úgyhogy a dugás közben vad csókolózásba kezdtünk. Nem úgy kezdte, mint a legtöbb lány, hogy először szép lassan mozog és csak a végén kezd el gyorsítani. Nem! Miután ráült, nem gyorsan, de közepes gyorsasággal kezdett lovagolni. Közben markolásztam a fenekét, néha rácsaptam 1-1 jó nagyot, ami mindkettőnket mégjobban beindított. Időnként fejemet beletemettem a melleibe, ami szintén csodálatos volt. Kis idő múlva leszállt, és hevesen elkezdett szopni, majd megszólalt:

-Szeretném, hogyha most te lennél felül! De a puncim már kapott eleget. Jöjjön a fenekem!

Úgy megörültem, azthittem, a gondolattól is elélvezek. Ő szopott tovább, én pedig elkezdtem méghevesebben nyalni a fenekét. Miután már elég nedves volt, elkezdtem ujjazni. Szerencsére nem fájt neki. Miután már 1 ujjam könnyedén befért, kicsit nyaltam mégtovább, és bedugtam 2 ujjamat. Először felnyögött, én azthittem, hogy fáj neki, de ő szinte rámförmedt, hogy nehogy abbahagyjam, úgyhogy ujjaztam mégtovább a formás seggét, közben pedig paskolgattam. Miután nem bírtam tovább, bedugtam a fenekébe a farkam. Jó szűk volt. Szerencsére ez sem fájt neki, de nem akartam elkapkodni, először szép lassan dugtam. Miközben keféltem, a csiklóját izgatta, úgyhogy számára dupla élvezet volt. Egyszer-egyszer kivettem a farkam, majd vissza be, megint ki, és vissza megint. Tetszett, hogy láthatom, hogy feneke már kissé ki van tágulva, pinájáról pedig csorog a nedve egészen a segglyukáig, ami tovább síkosította a szűk barlangját. Egy pillanatra megálltunk. Kicsit szopott, majd bepucsított, és hátulról kezdtem dugni a seggét. Jó volt látni, hogy feneke milyen szép formás, és a farkam benne mozog. Miközben dugtam, ő a csiklóját tovább izgatta, én pedig markolásztam a mellét. Teljesen magamrahúztam. Nagyon jó, meleg érzés volt, és az élvezettől mindketten remegtünk. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig, úgyhogy nagy nyögések közepette megkérdeztem, a végén hova akarja.

-Élvezz az arcomra! Jó sok gecit akarok!

Dugtam tovább jó hevesen, majd amikor éreztem, hogy itt a vég, kivettem, ő picit szopott, és én máris élveztem. Spermám teljesen beterítette az arcát, még a mellére is jutott. Miután elélveztem, levezetésként szopkodott még picit, majd vége lett a gyönyörnek.

Letisztálkodott, majd leültünk, és beszélgettünk. Nem érdekelt, hogy a teremben vagyunk, tűzjelző úgy sincs, úgyhogy rágyújtottam. A fellegekben jártam: megdugtam a csajt, akire régóta vágyom, itt ül előttem meztelenül, és közben egy jó cigit szívok. Jobbat nem is kívánhattam volna.

Szóval beszélgettünk, és ezek után másról nem is lehetett volna szó: kettőnkről. Párszor randiztunk - elég fura, előbb egy vad szex, majd udvarlás - és összejöttünk. Jó kapcsolat volt, de persze ez is véget ért. Nembaj, jó volt végülis minden, főleg a szex. Volt pár ilyen attrakciónk, hogy csináltunk magunknak 1-1 lyukasórát, és kerestünk egy üres termet, sőt, volt hogy egy osztálytársnője ránknyitott és beszállt ő is, de ezekről majd később...Véletlen szex történet:


Adri, a vidéki picsa


Vidéki srác vagyok. Egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, és bár lassan több mint 10 éve a fővároshoz köt minden, a munkám, a társam, sosem leszek igazi fővárosi. Ezt azok tudják igazán, akik szintén egyfajta kényszer miatt költöztek fel a lehetőségek városába.


A megdugott cselédlány


A férfi hamarabb szabadult a munkából, s mivel tegnap, vagyis ma jóval éjfél után került ágyba, úgy döntött, nem fog semmihez, inkább hazamegy. Délután kettőkor fordult be az impozáns villákkal övezett, széles utcába, és a kihalt környéken egyetlen embert sem látott, akár a....

Az erotikus történetek címkéi :
térdeltet | borosta | hátsóülés | anyám és a sodrófa | bátyj | kávé | segbe | a fiammal | Állapotos | kirandulás |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.