Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsapatépítés, avagy Julcsi és Gabi a gecinyelő kurvákVégre megérkeztünk! Már alig vártam, hogy kiszállhassak a kocsiból, és csatlakozhassak a többiekhez, akik a céges csapatépítésünk helyszíne felé már a kocsiban elkezdték az alapozást, jófajta házi pálinkával teli üvegeket körbeadva.
A délután hátralévő része azzal telt, hogy utolérjem őket, közben persze elfoglaltuk a szobáinkat és kicsomagoltunk. Kétágyas szobákban voltunk elszállásolva. Én egy fiatalabb kollégával osztoztam egy kicsinyke szobán, ami azért még komfortos volt, ráadásul mint minden szobában, itt is volt külön zuhanyzó.
Mire eljött a vacsoraidő, mindenki kellően jó hangulatban volt, rengeteget ugrattuk egymást. Sajnos a cégen belüli ivararány jelentősen eltolódott a fiúk irányába, ráadásul több lány is már matróna korú, így velük nem nagyon lehet bulizni. Én legszívesebben három kolléganőm társaságában múlattam az időt. Egyikük – nevezzük Julcsinak – velem egyidős, otthon kicsit elnyomott, de kedves, csinos asszony. Másikuk nagy mellű szőke, aki a hétköznapokban „lassú víz”, de érezni lehet rajta, hogy ha elengedi magát, igazi vadmacska tud lenni. Ő Gabi és a húszas évei végén jár. A harmadik kolléganőm örök mozgó, hosszú combú, pörgős teremtés, aki minden „jóban” benne van. Az Ő neve Dóri.
Vacsora közben persze mindenki még többet ivott (hiszen „ingyen” volt!) és néhány mértéket nem ismerő kolléga kivételével (aki egy-egy sarokban hortyogva aludták a részegek békés álmát) mindenki bulizni akart, így zenét kapcsoltunk be és táncoltunk azzal a néhány lánnyal, akik erre kaphatóak voltak.
Mivel minden fiú a néhány „hadra fogható” lánnyal akart táncolni, a csajok hamar kimerültek, és nemsokára azon vettem észre magam, hogy Julcsival, Dórival és Gabival az egyik lányszobában ülve beszélgetünk a cég és a hétköznapjaink általános dolgairól. Mivel a lányok sem voltak már szomjasak, előbb-utóbb óhatatlanul szóba került a szex. Először a lányok egymás közt kezdtek első csókról, első pettingről, legvadabb élményekről társalogni, majd Gabi és Dóri versengve kacérkodni kezdtek velem is és kérdezgettek korábbi kalandjaimról, szexuális szokásaimról. Némelyik kérdéstől néha még én is elpirultam, de azért készséggel válaszoltam rájuk. Amikor már kezdett felforrósodni a levegő a szobában, Julcsi felállt, hogy ő most elmegy zuhanyozni. Fogta a holmiját és bevonult az aprócska fürdőszobába. Dóri – aki szerintem unatkozni kezdett – közölte, hogy ő megnézi, mit csinálnak a többiek, és kiment a szobából. Julcsi rövidesen végzett, és mindkettőnk legnagyobb meglepetésére egy szál törölközőben jött ki a fürdőből. A szálloda törölközője majdnem kétszer körbe érte, azonban a hossza alig takarta el kolléganőm legintimebb testtájait. Igazán azonban akkor jöttünk zavarba, amikor Julcsi – mivel én a földön ültem – átlépett felettem az egyik lábával. Itt nem fejezte be a mozdulatot, mint ahogy vártam, hanem megállt felettem terpeszállásban, és elengedte a törölközőt, ami ettől a földre hullott. Én csak ültem ott, és bámultam fölfelé, legeltetve szemeimet formás combjaitól a fazonra igazított szeméremdombján át kerek, kissé megereszkedett melleinek kihegyesedett bimbójáig.
- Tetszik, amit látsz? – kérdezte Julcsi.
- Ühüm! – bólogattam bárgyú kifejezéssel az arcomon, szemeimet le nem véve a lassan himbálódzó mellekről.
- Kimenjek, srácok? – kérdezte ekkor Gabi, akiről teljesen meg is feledkeztem.
- Isten ments! – válaszolta gyorsan Julcsi, kissé akadozó nyelvvel.
Ekkor sikerült elszakítanom tekintetemet Julcsi meztelen testétől, és hátrafordulva mélyen Gabi szemébe néztem. Igazság szerint Ő az, aki mindig is jobban tetszett nekem, mert értelmesebb, csinosabb és rejtélyesebb, mint Julcsi. Gabi tekintetében azt láttam, hogy viaskodik benne a szemérmes jó kislány azzal a vadmacskával, akit eddig – legalábbis jelenlétemben – még nem engedett szabadjára. De láttam, hogy a vadmacska áll nyerésre, ezért javasoltam, hogy gyorsan zuhanyozzunk le együtt. Ez valószínűleg megadta a végső lökést, mert Gabi felállt, és szó nélkül vetkőzni kezdett, miközben elindult a fürdőszoba irányába.
Ekkor már én is magamhoz tértem és gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat, majd Gabi után mentem a fürdőbe, ahol ő már a zuhany alatt állt, és tekintélyes méretű melleit masszírozva folyatta magára a gőzölgő vizet. Mellé léptem, és elkezdtem simogatni a hátát, majd tusfürdőt nyomtam a kezembe, és ezzel folytattam, egyre lejjebb haladva, mígnem már a fenekét mostam, gyúrtam erőteljes mozdulatokkal. Ettől ő hátravetette a fejét és a mellkasomhoz simult, majd a kezeimet a melleire húzva jelezte, hogy ott folytassam, amit a fenekén elkezdtem. Nem haboztam, hanem kezelésbe vettem a gyönyörű dús halmokat, melyeken hatalmas udvar közepén borsónyi bimbók várták, hogy megcsókoljam őket. Erre azonban még várniuk kellett, mert azt vettem észre, hogy Julcsi mögém lépett és elkezdte megmosni a hátam. Mikor ezzel végzett (és én persze nem tiltakoztam, hanem Gabi melleit gyömöszöltem) egyre lejjebb kalandozott a keze – ahogy korábban nekem is Gabi testén – és megmarkolta a fenekem. Miután egy darabig a farpofáim masszírozásával szórakoztatta magát, Julcsi egyszer csak leguggolt, a két lábam között előre nyúlt, és egy mozdulat során simított végig Gabi csiklóján, kisajkain és fenék vágatán, majd folytatva a heréimet és a fenekemet kényeztette. Gabi először meglepődött, honnan lett ennyi kezem, majd mikor rájött, hogy nem én vagyok, aki intim testrészeit birizgálja, kissé megmerevedett, majd gondolt egyet, és kissé nagyobb terpeszt felvéve átadta magát a kényeztetésnek. Ekkor én már elölről egyik kezemmel továbbra is a mellét gyurmázgatva másik kezemmel a csiklóját kezdtem izgatni, aminek rövidesen kézzel fogható eredménye lett. Mivel én eközben a farkamat folyamatosan Gabi farpofái közé nyomtam, és dörgölőztem hozzá, közel álltam ahhoz, hogy eldurranjak. Ezért abbahagytam, amit addig csináltam, megfogtam Julcsi kezét, kivettem a lábaim közül, megfogtam Gabi kezét is, és bevezettem őket a szobába, egészen az összetolt ágyakig. Amikor odaértünk, mindkét lányt az ágyra löktem, majd – mivel Julcsit még senki nem kényeztette – minden teketória nélkül térdhajlatból feltoltam a lábait és nyalni kezdtem – harminchat éves kora ellenére – hamvas, rózsás punciját.
Gabi ezt meglátva elkezdte a csiklóját izgatni, másik kezével pedig a mellbimbóját húzogatta. Fél szemmel azt néztem, hogy Gabi mit művel, másikkal pedig Julcsi reakcióit lestem, aki teljesen átadta magát a kényeztetésnek. Kitartóan ostromoltam nyelvemmel mindenhol, ahová elértem: a csiklóját, a punciját, de még a feneke lyukát is alaposan megdolgoztam. Állhatatosságomnak rövidesen meg is lett az eredménye, mert hangos sóhajok közepette Julcsi ráélvezett a nyelvemre. Mivel megvan az a rossz szokásom, hogy minden orgazmust érezni akarok, ezért amikor szaporábban kezdte venni a levegőt, két ujjamat tövig löktem Julcsi puncijába, hogy érezzem, mint rándul újra meg újra össze odabent minden izma.
Mivel én még erősen fel voltam ajzva, nem vártam meg, míg kipiheni az orgazmust, hanem kihúztam a kéjnedvektől lucskos ujjaimat Julcsiból, és e természetes síkosítóval kezdtem Gabi melleit bekenni, főleg a két halom közötti részen. Amikor elfogyott ujjamról a kéjnedű, újabb adagért nyúltam Julcsiba, aki ezt egyáltalán nem bánta, sőt! Még nagyobb terpeszben kínálta oda természet adta „síkosító tégelyét”. Amikor úgy véltem, hogy Gabi mellei kellően lucskosak föléjük térdeltem, és semmit nem kérdezve közéjük illesztettem meredező szerszámom. Gabi gyorsan eszmélt, és két oldalról összenyomva tekintélyes kebleit invitált egy kis „lovaglásra”. Én sem voltam rest és elkezdtem lendületesen dugni a melleit. Amikor már a csúcs közelében jártam, hirtelen azt vettem észre, hogy Julcsi (a kis sunyi dög!) saját kéjnedveivel bekent ujját a fenekembe dugta, és odabent masszírozni kezdett. Nekem már nem is kellett több: szegény Gabit úgy arcon lőttem, hogy nem csak az orra és a szem lett tele a gecimmel, hanem még a kb. fél méterre lévő ágytámlán is landolt néhány adag a spriccből.
Ekkorra már csak Gabi maradt ki az orgazmust átélők táborából, amit nem hagyhattam, viszont imént kiélvezett farkam nem állt helyzete magaslatán sőt, sehogy sem állt! Ezért hát elővettem második leghatékonyabb fegyverem a szex hadszínterén: a nyelvemet. Miközben azt figyeltem, hogy Gabi miként gyűjti össze arcáról az ott landolt spermát és terelgeti ügyesen a szájába, lecsusszantam a melleire, és részben Julcsi kéjnedveit felhasználva, részben a saját nyálamat, ismét síkossá tettem Gabi melleit, majd masszírozni kezdtem őket és közben nyaltam a bimbókat, hol gyöngéden, hol pedig pergő nyelvvel rezegtetve őket. Gabi ekkor még nem adta jelét annak, hogy felfokozott izgalmi állapotban lenne, ezért még lejjebb csúsztam és a combjai belső felén kezdve délebbi testtájain is kényeztetni, nyalogatni kezdtem őt. Ekkor Julcsi ismét színre lépett. Miközben én Gabi lábai között szorgoskodtam ő félig petyhüdt farkamat kezdte szopogatni, illetve nyelvével csapdosni. Nagyon kitartó volt, ezért – igaz sok idő után, de – elkezdett visszatérni az élet a koronaékszerekbe. Ez idő tájt már Gabinak sem volt sok hátra, teste ívben megfeszült a visszafojtott kéjtől, én pedig ujjaztam mindenhol. Felváltva ostromoltam a popsi lyukát és a punciját. Mielőtt elélvezett volna, Gabi hirtelen megfogta a kezem, kirántotta magából és gyorsan hasra fordult, majd csábítóan hátra pillantott a válla fölött, miközben gömbölyű fenekét felém pucsította és így szólt:
- Most aztán keményen seggbe kell kúrnod!
- Igazán?! – incselkedtem vele, de ekkor Julcsi keményen megmarkolta a heréimet és rántott rajtuk egyet, ezzel figyelmeztetve a „kötelességeimre”. – OK, OK! Megkaphatod… - mondtam gyorsan.
- Használj síkosítót, mielőtt berakod! – mondta Gabi.
- De hát honnan… ? – bénáztam.
- Használd a puncimat, ahogy Julcsinál, te buta! Van ott elég, nem? – válaszolta.
Mivel Julcsi ekkor elfoglaltság nélkül maradt, úgy döntött, hogy Gabi seggbe kúrását végig nézve fogja eljuttatni magát a csúcsra. Ehhez megfelelő testhelyzetet vett fel az ágyon ülve úgy, hogy hátát az ágytámlának vetve (amin még ott csepegett a nemrég odalőtt spermám maradéka) nagy terpeszben Gabi feje mellett helyezkedett el. Így tehát miközben Gabi fenekét kezdtem tágítani az ekkorra már keményen ágaskodó farkammal nézhettem, ahogy Julcsi hol csiklóját tekergetve, hol ujjazva saját magát egyre közelebb jut a csúcshoz. Gabi minden lökésemre egyre feljebb nyomta gömbölyű fenekét és húzta rá magát a faszomra, miközben minden tolás közben farizmaival ráfeszítve szinte lehetetlenné szűkítette nyílását. Én ezt nagyon élveztem, de ő még jobban, mert egyik pillanatról a másikra összerándult, majd folyamatosan a farkamra feszítve magát, egész testében lüktetni kezdett.
Mikor kissé már lecsillapodott, kihúztam a farkam a seggéből és felkínáltam Julcsinak, aki zokszó nélkül rábukott, és miközben Gabi kigördült alólam, helyét elfoglalva szopni kezdett, időnként tövig eltüntetve a torkában. Kezdtem csúcs közelbe kerülni, de valami különleges befejezést akartam, ezért megkértem Gabit, hogy amíg Julcsi a faszomat szopja, ő kényeztesse a heréimet a szájával. Ez végül olyan különlegesre sikerült, hogy miközben az összes maradék gecimet Julcsi szájába ürítettem, Gabi nyelve végig a fenekemben volt és ott pajkoskodott, extra élvezetet adva minden lüktetésemnek.
De a különlegességek itt még nem értek véget, mert ahogy Julcsi kiengedte szájából a szerszámom, Gabi máris ott volt és letakarította róla azt, ami a toroknyál és a geci keverékéből ott maradt. Mikor végzett, Julcsi lenyomta Gabit a vállánál fogva az ágyra, majd egészen közel hajolva a szájához, átcsorgatta végtermékem minden cseppjét Gabi ajkaira, aki mohón szürcsölte fel a nedűt, de – Julcsi legnagyobb örömére – nem nyelte le.
- Kérem vissza a maradékot! – szólt Julcsi Gabira.
Gabi nem rögtön, de engedelmeskedett és egy igazi leszbi csóknak is beillő mozdulattal átadta a szájában lévő anyag felét Julcsinak, majd mindketten kinyitották felém a szájukat, hogy lássam, mi is van bennük és szinte egyszerre nyelték le a gecim maradékát. Erre én először Julcsit, majd Gabi csókoltam szájon, hosszú, nyelves csókkal, hogy érezzem szájukban a spermám kissé sós, fémes utóízét.
A másnap este már sajnos eseménytelenül telt, mert hulla fáradtak voltunk mindannyian, de azért napközben össze-össze mosolyogtunk mint a cinkosok, akiknek közös titkuk van. Harmadnap reggel pedig mindenki ment haza a maga dolgára és azóta sem beszéltünk erről nyíltan.
Beküldő:romaVéletlen szex történet:


Józsi, a cigány, és a többiek


Szerelőktől megerőszakolva.

Évekkel ezelőtt, még fiatalasszony koromban, férjemmel elhatároztuk a fürdőszobánk átépítését. A szerelőkkel a férjem állapodott meg, de a munkák felügyeletét nekem kellett ellátni mivel amúgy is otthon voltam tízhónapos gyermekü....

Kefélés az első randin


A történet fél éve történt az egyik randim után. A sráccal egy jó sétálós beszélgetős délután után elmentünk hozzájuk, azt mondta senki nincs otthon, és láthatóan működött a kémia köztünk. Iszonyú jól nézett ki szimpatikus is volt így örömmel mentem bele a kalandba.....

Az erotikus történetek címkéi :
altatót | nagyapám | wester | ami ilyen jó | bédszünetben szokás | belém | sado mazo | nyitott kapu | nejem | unszolásra beleegyeztem | két nővel | feleségem pinája(2) | gumicsizma | sári | lehanyatlott | anyunak | csak barátok | mosóg | fejezet | villamoson | thai | nyárs | kiszoptam | meglepő | anális élvezet |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.