Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSziszka és Niki - Szex a kocsibanNiki vagyok és Sziszka az egyik legjobb barátnőm. Együtt csinálunk mindent. Egy munkahelyen dolgozunk, együtt járunk szórakozni... Ez a hétvége is úgy indult mint sok másik. Szépen kicsinosítottuk magunkat és indultunk bulizni. Aputól elkértem a kocsit, mert messzebre akartunk menni, mint máskor. Meg is érkeztünk a buliba. Nagyon szép és jó volt de egy használható pasi sem volt. :-( Így igen hamar visszaindultunk. Sziszka barátnőm kicsit sokat ivott, és így nagyon emelkedett hangulatban folyt az út hazafelé. Meg kellett állnunk mert a sorompónál pirosat kaptunk. Vártunk, vártunk, de nem jött az a francos vonat.
A sok várakozástól Sziszka elálmosodott és rádőlt a combomra. Cirógattam a szöszi fürtjeit, a pofiját és valami nagyon izgató bizsergést éreztem a puncikámba. (mindig is nagyon érdekelt , milyen lehet egy nővel szeretkezni, de sosem mertem megkérdezni Petrát, hogy mit szólna hozzá) Tovább cirógattam, és egyre merészebben próbálkoztam. Simogattam a nyakát és egyre lejjebb tévedt a kezem, míg a cicijén kötött ki. Sziszka nagyot sóhajtott. (én nem is tudtam most mit csináljak ez jó volt vagy nem) De azért folytattam. Nagyon szép cicijei vannak. Vízcsepp forma és rettentően kemények. Simogattam, masszíroztam. Sziszka egyre gyorsabban lélegzett. Az én pulzusom pedig az eget verte. Sziszka közelebb húzódott és ő is cirógatni kezdett.
Haladt egyre beljebb a combom belső vonalán, amíg elérte a puncimat. Teljesen át volt a bugyim nedvesedve. Simogatott és megszűnt a világ létezni. Nagyon belemelegedtünk. Hátra másztunk , mert elöl nagyon kényelmetlen volt és nem fértünk igazán egymáshoz. Vadul lerángattuk egymás ruháit. Sziszka egészen magához tért. Így ő folytatta amit én elkezdtem. Hátradőltem és hagytam, hogy most ő kényeztessen. Nagyon érzéki lány. Végig csókolta testem minden porcikáját. A bugyim az még rajtam volt és így csókolgatta Sziszka a puncimat. Észre sem vettem mikor húzta félre a bugyimat és kezdte a csupasz puncimat simogatni, csókolgatni. Nagyon finom volt. Annyira érzékien, finoman nyalogatta a csiklómat és masszírozta a puncimat az ujjacskáival... A nagy nedvességet Sziszka minden cseppig kinyalta a puncimból. Közben követelőzött, hogy még még többet akar. (gondoltam kaphatsz még ha egy kicsit tovább csinálod) Nem is kellett sok, és éreztem, hogy az élvezet csúcsa felé siklok. Nagyon hosszan és erősen élveztem. Sziszka így megkapta a még több nedvességet. ;-) Nagyon el volt ragadtatva a puncim nedveitől. Elnyúltan , édes fáradtsággal feküdtem a hátsó ülésen. Sziszka ott térdelt előttem. Olyan édes volt. Finoman felhúztam az ülésre és simogatni kezdtem a combját. Erre ő, megfogta a kezemet és odahúzta a puncijához. Jajjjjjjj. Nagyon nedves és átázott volt az ő bugyija is. Lehúztam róla és finoman érzékien belebújtam a puncijába. De ő felhúzott az ülésre. Nem értettem. Mi a baj? Nem jó? Felkacagott és belesúgta a fülembe, hogy : - de nagyon jó de azt szeretném ha közben puszilgathatnám a puncidat tovább. Így lefeküdtünk az ülésen és 69 pózban folytattuk. Sziszka sokkal hamarabb eljutott a csúcsra mint én. Nagyon kívánta a puszikat és a puncimat... Lemásztam róla és felültünk. Mindketten nevetésben törtünk ki. Ennyire félni valamitől! (valakitől) Gyorsan felöltöztünk, és előre másztunk. Már fehéren villogott a lámpa. Hazáig még jól átbeszéltük a történteket.Véletlen szex történet:


Randi munka után


"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át ....

Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira fe....

Az erotikus történetek címkéi :
gecizz | kisfiú nevelése | talpait | don | yard | meglestem | próbáltam | anya és fia fantázia | rudi | Élvezz belém! |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.