Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsaládban marad, Anyuci dildóinak a teszteléseSziasztok, újra Viktor vagyok és ahogy ígértem íme a történet, hogyan is használtam először anyám dildóit.

Aki nem olvasta volna a másik történetet, egy lassan 20 éves lányos, pici, crossdresser, meleg fiú vagyok.
Valamint nagyon szeretek alaposan belemenni a részletekbe a történet meséléseknél, ezért elnézést.

De érdemes maradni és elolvasni.

Mindig is rossz gyerek voltam, szerettem kutakodni az ajándékaim után, mert valahogy nem bírtam kivárni, hogy mit kapok. A legtöbbször nem találtam semmit, csak pár alkalommal. Így volt ez a 19. szülinapom után is nemsokkal karácsony előtt, csakhogy mást is találtam ekkor.
A szüleim gardrób szobájában kutakodtam bőszen amikor is egy ajándék szatyrot találtam. Siker, ajándék meg van, meglesem, az örömöm nagy, hiszen jobb mint amire vágytam. Szatyrot tenném vissza, de felcsillan egy bőrönd sarka, alumíniumból van.
Nagyon kíváncsi természet vagyok és hát nem bírtam megállni, kiszedtem a bőröndöt és meglestem mit rejt.
A szám tátva maradt, totál meglepődtem.
7 db műfasz, pár síkosító, gésa golyó, buttplug és egyéb játékszerek sorakoztak előttem. Csak pislogtam. A meglepőbb az volt, hogy több dolog is ismerős volt a segédeszközök közül.
Hirtelen elkapott egy érzés, húgy úristen ezek az enyémek és én lebuktam. Bőröndöt gyorsan visszacsuktam és visszaraktam a helyére. Furcsa üreges koppanást hallottam. A gardrób hátulja volt. Kopogtatok és üreges, elkezdek tapogatni találok egy kis kilincset meghúzom, az egész gardrób hátulja megindul. Kinyitom és a a mennyország kapujában állok, jelmezek, parókák, ruhák, fehérneműk, cipők.
Muter egy igazi fehérmájú szexkedvelő perverz kurva, ez futott át az agyamon. Gyorsan végignéztem mi van bent, a bőröndöt el is felejtettem, mindaddig amíg újabb ismerős darabokat nem találtam, de most ruhák között.
Mindent visszapakoltam a helyére és irány a szobám, a saját készletemet megnézni megvan-e vagy itt a vég.
Azonnal a rejtek helyeimhez lépek és nézem, segédeszközeim, hát azok megvannak, másik rejtek hely, ruhák is megvannak, minden meg van. Megnyugodtam majd újra arra gondoltam, hogy muterban pozitívan csalódtam, nem tudtam, hogy ennyire szereti a szexet és olyan mocskos mint én, vagy én vagyok olyan mocskos mint ő, ez már részlet kérdés.

Úgy látszik a muterral nagyon hasonló az ízlésünk szexuális dolgok terén, hiszen nem csak a segédeszközöknél találtam hasonlóságot, hanem a szexi ruhákban is van egy nagyobb közös érdeklődési kör. Pl. mindketten rajongunk a szobalány jelmezekért, vagy a párducminta mániánk is hasonló.

Szóval a megnyugvás után újra vissza a szülői gardróbba, vegyük számba milyen huncut.
Elsőkét a bőröndöt veszem elő.
Kinyitom és újra megcsodálom a készletet. Micsoda remek gyűjtemény. Nézzük mi is van.
A 7 db műfaszból 5 db ugyan olyan mint ami nekem is van, muter is szereti a nagyot, meg a feketét és van kétvégű dildója is - elgondolkodtatott (mellesleg nekem 12 db van). Buttplugokból van 3 db, ez egyik az a bizonyos amit a tanárbácsinál használtam - Be Mine.
Gésagolyók, bilincsek, egy csikló masszírozó, és mily meglepő ugyan azon síkosító márkára esküszünk. Nicsak találtam egy fém tágítót - olyant amit a nőgyógyászok is használnak, csak kicsit másabb. Még pár dolog van a bőröndben, fakor gyűrű, korbács, csipeszek. Nagyon huncut ez a muter.
Összepakolom a bőröndöt, és újra készen állok, hogy belépjek a valhallába.
Ruhák, cipők, csizmák, fehérneműk, parókák, jelmezek szépen sorba rakva. Nézegetem őket és konstatálom 3 szobalány jelmez ugyan olyan mint nekem, 2 fűző szintúgy, parókák között is találtam hasonlót, cipőnél is, kb az összes tangám muternak is meg van. Nagy mákomra mivel nem lettem túl nagy ezért még méretügyileg is jók rám. Nézegetek tovább, és találtam egy zsák féleséget, megnézem jobban, atya úr isten egy szexhinta állvánnyal együtt, nyami. Tovább kutatok, egy másik nagyobb doboz a cipők mellett. Megnézem mi az. Újra ledöbbenek.
- Jackpot. - kiáltottam fel. Egy szexgépet találtam. Visszateszem, egy polc tele filmmel és vannak saját felvételek is. Te jó ég, pornósokkal élek együtt, vagy mi van? Nézem a címeket, ledöbbenek újra
Niki gangbang, Travi kaland, Niki és Noémi, Szülinapi anál party, karácsonyi oboa, és még sorolhatnám.
Te jó ég, rájöttem hirtelen miért is lettem ennyire én is durván szexmániás és perverz.
Visszapakolok mindent a helyére, és irány a szobám.
Elhatároztam, hogy én minden ruhát, minden segédeszközt és minden házi pornó meg fogok nézni amint tudok.

Hálistennek ez az idő hamar eljött, hiszen karácsony után, muter és fater irányt vesz az osztrákokhoz, mennek síelni és szilveszterezni a barátokkal.
Nővérem 2 nappal később elmegy a kollégiumba ahol a barátaival fogja tölteni a szilvesztert.
A családnak én annyit mondtam, hogy az egyik osztálytársam házibulijába fogok részt venni, ezért hagytak otthon.

INNENTŐL KEZDŐDIK A SZEX RÉSZ

Szóval, alig maradtam egyedül, kb 30 perc után, már készülődtem is a saját bulimra.
Elsőként fogtam magam és levittem a szexhintát meg a szexgépet a nappaliba és felállítottam, aztán vissza az örömök szobájába, nagyon gyorsan sikerült választani miben is legyek. Mivel karácsony volt stílszerűen muter mikulás jelmezébe bújtam bele, hozzá illő szexi fehérnemű, piros combcsizma, szexi vörös paróka. Felmarkoltam a bőröndöt és a Travi kaland c. családi home videójukat. És útközben bementem a szobámba mert ugye lebukni nem szabad, hogy fogy a síkosító ezért előtte gyorsan beszereztem egy nagyobb adagot saját célra.
Leérkeztem a helyszínre, szépen állt a hinta a szexgép is. A DVD-t betettem és nagy levegő után play gomb. Úristen ez az a travi akihez én is elmennék, és ott van muter mellette és csókolóznak. Amilyen gyorsan csak tudtam bele feküdtem a szexhintába, a szexgép dildóját besíkosítóztam, meg a fenekem is és indítottam is a gépet. Lassú fokozaton indítottam, a dvd-n közben már fater is a képen volt, hármasba smaciztak, simogatták egymást, vetkőztek. Én keményedek elég gyorsan, közben a gép tempóját is növelem. elég gyorsan változik a videón a történet, már alig lepődök meg, és még jobban izgat, hogy a szüleimet egy travival látom, mindenki mindenkivel, jaj fater kurva jól szopja a travit, mély torkos megy közben muter ugyanúgy szopja fatert. Ekkor nézem, hogy faternak csodaszép a merev farka és nagyon ismerős is. Hirtelen megállítom a gépet, és kihúzom magamból, te jó ég a dildó a fater farkáról van mintázva, azonnal vissza is teszem és közben arra gondolok, te jó ég a saját apám farkáról készült dildóval baszok. Nem bírtam ki a farkamhoz nyúltam és pár húzás után egy hatalmasat élveztem. A gépet nem kapcsoltam ki, csak nagyobb fokozatra tekertem. A dvd-n kicsit előre tekerek, unom már a szopást és nyalást, kell a kemény baszás. El is érkeztem fater keféli a mutert közben ketten szopják a travit, a gépet tovább gyorsítom. Nézem ahogy basznak, közben meg nyögdécselek a szexgép ütemes fáradhatatlan lökéseitől. A videóba bele bele tekergetek, partner váltások, fater bassza a travit, mutert bassza a travi, fatert bassza a travi (hmm nah most már tényleg nem csodálkozom, hogy szeretem a faszt) mutert basszák szendvicsbe, vonatoznak, először fater van középen majd a travi végül közösen szopják a travit a szüleim és ő meg ráveri az arcukra. Csodás film volt, majd 50 perc kőkemény családi pornó és a gép közben végig kefélt, az utolsó 10 percben már max fokozaton. Kiszállok a hintából és irány fel a szobába nézegetem a home videó címeket. Találok is egy érdekeset Biszex swinger buli, ez jó lesz irány vissza.
A bőröndöt most nyitom ki először melyik legyen. Hamar döntök, a film alatt mindent betolok ami a bőröndben van és lehet ilyen célra használni. A kanapén fekszem, körülöttem dildók, buttplugok, tágító, gésagolyó stb.
A filmet indítom, 3 nő 5 férfi és a szülők is szerepelnek. Király. Beletekerek a lényeghez, nah ezek nem lacafacáznak, szó szerint mindenki mindenkivel. Ahogy a filmben én is úgy cserélgettem az eszközöket sorban, pörögtek az eszközök, hamar mind fel lett avatva és akkorát élveztem mint még soha. A filmben a legizgalmasabb részlet számomra az volt amikor a mutert baszta egy pár szendvicsbe - a csaj straponnal kúrta a mutert a pasi meg stílszerűen a faszával - miközben egy fickót szopott, és fatert két fickó kurta seggbe egyszerre és szopta a csaj straponját.

Az estét a kanapén a muter mikulás ruhájában töltöttem, körben dildókkal, és a saját gecimben aludtam, csak másnap raktam egy kis rendet, amit kellett eltakarítottam.
Még további 8 napig voltam egyedül, ezalatt számtalan órát töltöttem el muter szexjátékain vonagolva. A legtöbbet a szexgéppel játszottam. Muter összes ruháját felhúztam, és a legjobb válogatásokról csináltam fotót, közel 50 fénykép született. 27 jelmeze van, mindegyikben 1 órás gépesített huncutkodás várt amiket egyenként rögzítettem videóra. Azóta ezeket a felvételeket titokban őrzöm és amikor tehetem visszanézem őket.

Persze muter készletét is azóta is rendszeresen karban tartom, az újabb eszközeit felavatom én is - amint tudom, sőt voltam olyan rakoncátlan, hogy amiből ugyanúgy nekem is van, azt kicseréltem, így muternak is volt lehetősége az én ruhámban az én dildómmal baszni. Valamit csináltam egy másolatot fater farkának a másolatáról és azóta minden egyes anál masztinál bevetem.

Tudom, hogy hihetetlennek hangzik az egész történet, de az elejétől a végéig igaz. Az én családom már csak ilyen perverz és szexmániás, megjegyzem a nővérem se egy szent, láttam már egy internetes webkamerás oldalon masztizni, és már letoltam vele pár privátot. Mocskos egy szuka ő is.

Szerintem idén a téli szünetben az ő szobáját fogom átnézni ;) :DVéletlen szex történet:


A megdugott feleség


Bár, csak még fiatal házasok voltunk, de nagyon zavart már, hogy ilyen"prűd"feleségem van!Én, rendszeresen eljártam, -néha még most is-, olyan helyre, ahol a nők, nem kurvák, de nem vetik meg a faszt!Sokszor próbálkoztam vele, rávezetni a sexualitásra, de minden hiába!Volt egy"galer....

A migránsok és az erőszak


26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érde....

Az erotikus történetek címkéi :
150 | a metro | festok | snya | belém élveztek | társasjáték | nejem fotózása | középkorú | érettségi találkozó | szex a vonaton, |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.