Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy spontán magömlésAz alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshöz, emlékezve a korábbi masztira a bolondos Andrással. Amikor kiétrem, a megszokott helyére a partra, a fűzfa bokorhoz,nem volt ott, csak a szomszédjuk általam is ismert tizennégy éves fia, aki akkor végezte el a hetedik osztályt. Le ültem vele szembe és megkérdeztem nem látta - e az Andrást.
- ma még nem, de biztos jön nemsokára legeltetni tehenet - válaszolta.
-mit szoktatok csinálni? kérdeztem,a velem tavaly történtkre gondolva.
-semmit, nézzük a vizet.
Rajta egy kétszámmal nagyobb glottgatya volt, rajtam pedig egy zsebes bőszárú kemping gatya.
Ahogy űltünk látom, hogy már rendesen szőrös a pöcse, ami nyugalmi helyzetben kilógott a gatyájából.
-láttál e már ilyet ? kérdeztem,
és ezzel kivettem a frzsebemből az unokabátyámtól elcsent levelezőlap nagyságú fekete fehér fényképeket, amin egy nő és egy férfi basznak. A nő is és a férfi is dús fekete szőrű volt. Pár képen a kifli alakú fasz a nő pinájában volt félig, két három képen meg a férfi a nő lábai között térdelve a nő sűrű fekete szőrű pinájára spricceli a rengeteg gecijét. Én ezeket a képeket nézve, - amelyeket elősször láttam életembe - naponta többször is kivertem a már elég nagy faszomat, amelyből a fényképeken látott sűrű fehér geci spriccelt ki.
-nem láttam- válaszolta megbabonázva és meredten nézte tovább, újból és újból.
Miközben nézegette a képeket észrevettem, hogy a farka már kezd nőni és a kb közepes diónyi makkján egy fényes csepp jelenik meg, amitől az én faszom is félig már kemény lett és lassan előbukik a bőszárú gatyámból.
- húha - mondta ez aztán a pina és fasz, ha nekem is ilyen lenne,
-már majdnem olyan, mondtam és láttam, lopva az én faszomat is nézi, én meg az övét.
-szoktad csinálni? kérdeztem,
és ezzel a már keményen álló faszomat teljesen elővéve elkezdtem lassan húzogatni rajta a bőrt, a makkom már csöpögött a nedvtől.
-vedd te is elő és próbáld csinálni úgy mint én.
Elővette, az övé is teljesen merev volt és szintén csöpögött.
A fasza még kb egy nagyobb hüvelyk újnyi lehetett, egy fényes kerek makkal, amin már látszott, hogy többször kézbe volt véve.
-élveztél már, kérdeztem,
-igen, válaszolta, az András már megmutatta nekem hogy kell csinálni, az nagyon jó.
Közben észrevettük, hogy jön az András a megszokott bő gatyába szalmakalapba és kigombolt ingben,
Le űl közénk és nézi és látja, hogy mind a kettőnk farka keményen áll.
Megmutattam neki is a képeket, amitől pillanatok alatt felállt a fasza és hatalmas makkja vörösen meredt előre.
Nem szóltunk egymáshoz, csak néztük a másik faszát és lassan matyiztunk.
András egyszer csak megfogta a srác kezét és a faszához húzta, aki elkezdte azt verni, én meg átnyúltam, megfogtam a srác vékony, de kökemény farkát és neki csináltam.
Az én faszom meg csak lüktetett, annyira fel voltam izgulva, hogy minden másodpercben elsűlhettem volna. András megfogta az én faszomat és egymás faszát verve néhány perc múlva szinte egyszerre élveztünk el. A srác vagy négyet ötöt lövelt, én hatot hetet, az András pedig mint egy csődör egy deci gecit is kispriccelt magából.

-Most hogy újra átélem a régi élményeket, muszály néhányat húzni a faszomon, mert mindjárt szét durran a meglehetősen sok gecimtől.
-Már élvezek is.....
-Húúúú de jóóóó-
Megint baromi sok geci volt bennem. Ha valaki aki olvassa ezeket a sorokat kedvet kap rá, csinálja, ennél jobb úgy sincs egy jó nagy élvezésnél, legyen az lány - nő, fiú - vagy férfi.Véletlen szex történet:


Leszbiparti az osztálykiránduláson


Éva szomorúan sóhajtott egyet. Idegesen babrálta hosszú világosbarna haját, a pad előtti kavicsokat messzire rugdosta. Nem értette, hogy mit keres itt. Persze a barátnőinek volt esze, hogy nem jöttek el erre a kirándulásra. Eredetileg ő is azt tervezte, hogy otthon marad, de bizonyos ....

16 évesen Vikivel


Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb.....

Az erotikus történetek címkéi :
zárka | kicsi lányom | hárma | doberman | élveztem el | Óvodás | gecis csók | visszavágó | szolg | pontosan mit akar |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.